Stres sancıyı çok etkiliyor burdan söylemek kolay biliyorum ama stres yapma. Bana da serumdan sonra Şehir hastanesine gidip yatış yap diye gönderdiler yer yok diye. Kendi doktorumu aradığımda eve git sakinleş ondan sonra yatış yap gideceksen dedi. Stresli olursan sancın çıkmaya devam eder demişti.Kızlar serumdan sonra yine sancı çıktı yatış verdiler nst ile takip edecekler şuan doğumu durdurabildikleri kadar durduracaklarmış. Rahim ağzı açılmam olmadığı için doğuma almadılar ama kızım gelmekte ısrarcıymış o yüzden eve göndermediler düzenli takip edilecekmiş şimdilik durum böyle.
Yok hiç stresli değilim aksine doğabilir kafasındayım hamilelikten sıkıldım biraz ajsjsn kilosu iyiymiş ciğer geliştirici yapılırmış olası durumda korkmana gerek yok dediler o yüzden içim rahatStres sancıyı çok etkiliyor burdan söylemek kolay biliyorum ama stres yapma. Bana da serumdan sonra Şehir hastanesine gidip yatış yap diye gönderdiler yer yok diye. Kendi doktorumu aradığımda eve git sakinleş ondan sonra yatış yap gideceksen dedi. Stresli olursan sancın çıkmaya devam eder demişti.
Kuzum açılman yoksa durdurabilirler bi süre ama durdurulamasa bile haftan çokk çokk iyi artık hiç korkmaKızlar serumdan sonra yine sancı çıktı yatış verdiler nst ile takip edecekler şuan doğumu durdurabildikleri kadar durduracaklarmış. Rahim ağzı açılmam olmadığı için doğuma almadılar ama kızım gelmekte ısrarcıymış o yüzden eve göndermediler düzenli takip edilecekmiş şimdilik durum böyle.
Canım ne oldu birden bire çok geçmiş olsun inşallah serumla falan geçer stres yapma hiç dualarım seninleKızlar ben doğuma girebilirim 1 saat içinde belli olacak şuan serum veriliyor. Dua edin bana ve kızıma düzenli sancım çıktı ağrım da var
Senin adına sevindim canım aynen dediğin gibi zaten haftası güzel senin bebişin kilosu da iyiydi önden gidiyordu. İstediği zaman gelsin bakalım hayırlısı olsunYok hiç stresli değilim aksine doğabilir kafasındayım hamilelikten sıkıldım biraz ajsjsn kilosu iyiymiş ciğer geliştirici yapılırmış olası durumda korkmana gerek yok dediler o yüzden içim rahat
Tamam canım çok teşekkür ederim bu aralar da çok yoğunum belki ondan olmuştur. Tavsiyelerini dikkate alacağımBol su içip sol tarafına uzan biraz dinlen canım. Eğer dinlenmene rağmen geçmiyorsa artıyorsa doktoruna danış. Bu aralar çok yorulmamaya dikkat et ve uzun süre aç susuz kalma.
Bebeğin ve senin hakkında en hayırlısı olsun canım. Doktorlar bebeği ellerinden geldiğince içeride tutmaya çalışırlar. Yine de bebeğin şimdiden gelmeye niyetlenmişse bile bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Riskli haftaları geçtin çok şükürKızlar serumdan sonra yine sancı çıktı yatış verdiler nst ile takip edecekler şuan doğumu durdurabildikleri kadar durduracaklarmış. Rahim ağzı açılmam olmadığı için doğuma almadılar ama kızım gelmekte ısrarcıymış o yüzden eve göndermediler düzenli takip edilecekmiş şimdilik durum böyle.
Ay benim de aklıma o geldi aynaya bakıp bakıp karnım düşmüş mü yüzüme doğum şeysi geldi mi diye kontrol ediyorum sürekliPuxhu Senin sağlık ocağındaki Hemşire doğru söylüyormuş demekki. Karnımız aşağı inip yüzümüze doğum şeysi gelince ciddiye almak lazımmış
Ay Allah onu bildiği gibi yapsın dicem ajsjs perşembe kontrolüm vardı 1 ekimde son kez gel doğurmamış olursan dedi abla sen beni doğurtcan koydun kafaya dedim erken gelecek bu diyodu valla haklıymışPuxhu Senin sağlık ocağındaki Hemşire doğru söylüyormuş demekki. Karnımız aşağı inip yüzümüze doğum şeysi gelince ciddiye almak lazımmış
Ay benim de aklıma o geldi aynaya bakıp bakıp karnım düşmüş mü yüzüme doğum şeysi geldi mi diye kontrol ediyorum sürekli
Ay nasıl bilmiş o kadar ya 1 Ekime doğurmazdan gel demişAy Allah onu bildiği gibi yapsın dicem ajsjs perşembe kontrolüm vardı 1 ekimde son kez gel doğurmamış olursan dedi abla sen beni doğurtcan koydun kafaya dedim erken gelecek bu diyodu valla haklıymış
Yarın arıcam ben sana dedim ablacııımm dicekAy nasıl bilmiş o kadar ya 1 Ekime doğurmazdan gel demiş
Kız gerçekten bu hemşire tam olarak nerden anlamış djdjdjYarın arıcam ben sana dedim ablacııımm dicek
Biz bu ablaya vesikalık göndersek bize de der mi doğum ne zaman diyeYarın arıcam ben sana dedim ablacııımm dicek
Karnın indi diyodu da inmemişti bence bide yüzüme doğum şeysi gelmiş o ne deme bilmiyorumKız gerçekten bu hemşire tam olarak nerden anlamış djdjdj
Gergin ve semsert, panikten 2 3 günde bir doktora gider oldum. Artık doktor manyak diyecek. Psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum o kadar kaygilandirdi beni. Dün tansiyonum 14-10 oldu evde, hastaneye gittim bebek okdr rahat ki hickiriyor nst de. Tansiyonda 11-7 çıktı.İyi yapmışsın gitmekle kuzum tabiki için rahatladı en azından, artık sonlara geldik çok normal kasılmalar gerilmeler olacak.
Herkese sesleniyorum burdan haftamız gereği artık sık sertleşmeler normal güzel kızlarım benim panik yapmayın, bebiş hareketi hissetmiyorsanız ve çok ağrınız varsa tabiki tedbir amaçlı acile gidip kendimizi rahatlatabiliriz ki yapmalıyız da. Ama ben farkettim ki sürekli takıp stres yaptıkça bebo da daha çok geriliyor. O yüzden olumlu düşünüyoruz karnımız gerilse de biz gerilmiyoruz hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız yavrularımızı Allahın izniyle, tek tekk burda doğurdum yazıp tebrikleşicezz daha ayy hadi bakalım kendinize gelin seviyorum sizi
Puxhu Senin sağlık ocağındaki Hemşire doğru söylüyormuş demekki. Karnımız aşağı inip yüzümüze doğum şeysi gelince ciddiye almak lazımmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?