Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
En son 2 gün önce dr a gittiğimde zaten dr servikste kısalma var bebek baş aşağı dönmüş uzan ve dinlen iş yapma dedi eşimde yanımdaydı ama böyle şeyleri maaalesef erkekler anlamıyor sezeryan yapacağım için bile dalga geçiyor sanki sancı mı çekeceksin diyor bana

Bu kadar olmaz dicem ama oluyor biliyorum eşin bir şey diyemiyor mu bu durumda? Ya insan rahat oturamıyor kalkamıyor niye geldiler ki doğuracak insanın evine
Yeni taşındım farklı bir şehire meraktan daha 1 ay bile olmadı ev görmeye koşarak geldiler gidecek gibi de değiller

Şu hamileliğin son haftalarında nasıl gelirler ya gelenin tek sebebi destek olmak olmalıydı hizmet beklemek ne ya bayıl bacım abart sahne senin bence
Kız bayılıp ayılıyorum her gün dr a gidiyorum kaşıntım var diyorum görüyorlar ona rağmen halen yok kahvaltı yok öğle yemeği yok akşam yemeği her dk zaten küçük çocuk olduğu için evi silip süpürüyorum ben napcam bilmiyorum karnımdaki yavrum daha doğmadan yoruldu

Onlar sürprizlerle dolu hayatım emin ol dönecektir doğuma kadar

Bak gerçekten en güzeli. Cünkü doğum zaten vuslat anı bebeğini kucaklama zamanı. Cok detay bilip korkunun gölgesinde bırakmaya ne gerek var. Korkarak doğuma gireceğime heyecan duyarak girmeyi tercih ederim. Geri kalanı allahın yardımına kalmış bak erken haftada olmama rağmen doğum gündeme gelince bi heyecanlandım yani

Benim gündem sürekli değişiyor ya ikinci nstden sonra vurdular kan sulandırıcıyı. Muhtemelen içtiğim sıvı miktarını 5 lt yapıp nidicard verip eve cıkartmayı bi deneyecek. Olur da işler yolunda gitmezse hemen gel geri diyecek. Yarın ola hayrola bakalım, karnında durduğu her saat cok değerli diyor. Sana ne dediler?

Arkadaşım kimse seni düşünmez sen kendini ve yavrunu düşün, iş yapma iş iste onlardan. Korkma çekinme yazık canına yahu

Sabah nst bağlanılacak tekrar dendi başka bir şey demediler bizim kızı olabildiğince tutmaya çalışacaklar ama çok ısrarcı olursa ne olur hiçbir fikrim yok

Arkadaşım kimse seni düşünmez sen kendini ve yavrunu düşün, iş yapma iş iste onlardan. Korkma çekinme yazık canına yahu
Nasılsın canım? Var mı sancı falan? O kadar aklım sende ki azıcık uykuya dalıyorum hastane ortamında nstler, sancılar, doktorlar aleminde rüyalar başlıyor. Bir de nasıl gerçekçi

Sabah nst bağlanılacak tekrar dendi başka bir şey demediler bizim kızı olabildiğince tutmaya çalışacaklar ama çok ısrarcı olursa ne olur hiçbir fikrim yok
Sen nasıl oldun canım, ağrı, sancı var mı? Kaç haftalık oldun?
Ayy son düzlükte herkese birsey oldu sanki. Rabbım hepimize sağlıklı sıhhatli bir şekilde evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin

Nasılsın canım? Var mı sancı falan? O kadar aklım sende ki azıcık uykuya dalıyorum hastane ortamında nstler, sancılar, doktorlar aleminde rüyalar başlıyor. Bir de nasıl gerçekçi
Ah kıyamam ya burda konusulanlar cokta etkiliyor herkesi bebeğini düşün sadece lütfen hepimiz iyi olalım.
Şuan sancım yok instada dolanıyorum öyle vakit geçiriyorum sabah olsa da aydınlansa ortalık ya. Eskiden geceyi severdim şimdi içimi bayıyor hep uyanığız diye mi acaba
Sen neden uyanıksın bakayım bu saatte

Ben dörtte beşte uyandığımda şükrediyorum o saate kadar bari uyumuşum diye… şimdi yine ayaktayım başladı bizim mesai.
Mide yanması felaket ben de geçen haftaya kadar mahvoldum canım. Sadece karbonat içmiştim. Neyse ki bu hafta azaldı ya da kayboldu inşallah seninki de diner

Kabus görüp uyandım ben de şimdi hastaneyle alakalı değil ama bebişi koruma iç güdüsü onun odasına hırsız saklanmış falan aman aman

Bakalım tutarsa buradan devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…