- 1 Kasım 2015
- 327
- 220
- 103
Canım geçmiş olsun öncelikle ciğer geliştirici yapıldıysa hareketleri biraz azalıyor doktor bana bikac gün az hissedersin korkma demişti gerçekten de önceden karnımda adeta savaş veren oğlum ciğer geliştirici olunca 2-3 gün o kadar az ve sakin hareket ettiki çok üzülüyordum ama sonra geçti yine aynı şimdi merak etme yaniAz önce onunla konusuyordum, fıstığııım Alyaaam diyorum o kadar minicik hareketlerle karsılık veriyor ki hiç kıyamıyorum. Normalde vahşi kelebeğimdi o benim yırtardı ortalığıYoruldu tabi çoçiiim napsın
İnşallah teyzesi benim kızım da eskisi gibi olsun, daha doğmasın beklesinCanım geçmiş olsun öncelikle ciğer geliştirici yapıldıysa hareketleri biraz azalıyor doktor bana bikac gün az hissedersin korkma demişti gerçekten de önceden karnımda adeta savaş veren oğlum ciğer geliştirici olunca 2-3 gün o kadar az ve sakin hareket ettiki çok üzülüyordum ama sonra geçti yine aynı şimdi merak etme yani
Ay kolayca doğur inşallah canım. Darısı başıma ama ben bebek ters dönmüş deyince sanki normal olmayacak kafasına girdim tamamen. Pilatesi bile saldım iki derstir. Yeni bir sürpriz yapsın da yine dönsün oğlum diye bekliyorum. Şaşırt anneni yavrucumHoca hiç sorun olur demedi, 38 olsam istemiyordu normal doğum ama şimdi rahat doğurursun ufak zaten deneriz dedi
Bu kadar olmaz dicem ama oluyor biliyorum eşin bir şey diyemiyor mu bu durumda? Ya insan rahat oturamıyor kalkamıyor niye geldiler ki doğuracak insanın evineSelamlar kızlar aranızda kaşıntı sorunu yaşayanlarınız var mı? 35+3 üm Ben çok fena kaşınıyorum tüm vücut olarak özellikle göbeğim kaşınmaktan çok kötü çatladı ne kremler ne yağlar hiç biri fayda etmiyor kaşınmamı engellemiyor bi de kırmızı küçük sivilce gibi döküntüler çıktı korktum uyuz oldum diye dermatoloğa gittim bana exciplal lipo verdi nemlendirmesi çok güzel ama yine kaşınmayı engellemiyor, dexeryl yoğun nemlendirici krem önerdi onu devlet karşılamıyor özel krem ama o da bir fayda etmedi, dermabel kortizonlu merhem verdi onu sürünce hepten kaşınıyorum daha beter etti, tablet verdi claritine verdi onu da içmeyi bıraktım çünkü hiç bir etkisi yok kaşıntımı arttırdı, psikolojik olduğunu düşünüyorum çünkü doğurmama 3 hafta kala eltim ve kaynım geldi küçük kızlarıyla ben zaten misafir sevmeyen bir insanım bi de ortalık fena dağıldı ev kirlendi ben kendi kendime stres oldum halen daha bendeler sürekli hizmet bekliyorlar kaşıntım onlar geldiği günden beri devam ediyor tam gaz napacağımı bilmiyorum bir şeyler önerin nolur
Evet çok babacan her muayeneden sonra elini tutup kaldırması bana hep güven verir. İzmirin yarısı onda doğurdu zaten çok fazla tanıdığım var, inşallah bizde sağlıkla atlatırız bu süreci de bol bol dua ederiz artık ona daArtık kıdemli o ya kendi sistemini kurmuşhastası cok ama 8 aydır beni hiç sıra bekletmedi. Randevu 9daysa tam 9da çilek hanımm diye sesleniyorlar. Ve bu saate kadar elinde telefon benim durumumla alakalı hemşirelerine talimat veriyor bak bu büyük emek. Allah razı olsun adamdan melek gibi yani ömrü uzun olsun
Anlayacak insan zaten sekiz aylık hamile kadına yatıya gelmez, çok sinir oldum vallaİnan hiç bir şey umurlarında olmuyor konuşmuyorum yanlarında durmuyorum bile belki anlarlar diye ama yok yani
Kız bak sana dedim her şeyde var bi hayır hadi gönlünce olsun inşallah herşeyHoca hiç sorun olur demedi, 38 olsam istemiyordu normal doğum ama şimdi rahat doğurursun ufak zaten deneriz dedi
Evet oldum herşey yolunda sancım çıkmadı 20 lerde falandı.Naptın muayene oldun mu?
Çok şükür bişey olmamasına sevşndim. Belki bu aralar kendini yormuşsundur. Bol su iç bikaç gün dikkat et.Evet oldum herşey yolunda sancım çıkmadı 20 lerde falandı.
Bebek makat gelişliydi en son Salı günü, dönmüş başı aşağıdaydı.
Bir de alttan muayene etti ebe onda da problem yok idrarda da enfeksiyon çıkmadı.
Sorun tamamen benim stresli olmam ve kendimi yormammış.
Dinlenmelisin dedi yorma kendini bebek strese girip kasılma yapıyor dedi.
Çok şükür en azından kafam rahatladı ya
Evet o açıdan güzel kızımın kalp atışlarını merak ediyorum durmadan az once fetal dopplerle baktı ebe gayet iyi dedi o biraz rahatlattıYok canım mutlaka danışmışlardır. Şükür sancı yoksa çok güzel
Biraz içim geçmiş iyi oldu o da dinlendim, sen nasılsın kuzum en son nst nasıldı normal doğum için mi bekliyorsun şimdiŞimdi düşer. Serum düşürüyor sancıyı hemen uyu o arada. Benm serumum bitti 2 saat sonra yenisi takılacak o aralığa kadar uyucam biraz sende uyumaya calıs
Ben lansor kullanıyorun 2 aydır canım ve hiç mide yanması yaşamadım. Gerçekten hayat kalitesi inanılmaz düşüyor insanın. 4 güne kadar tüm gece de uyuyordum en azından yanma sebepli uyanmadım hiç. Bi sor istersen doktoruna. Bende normalde de reflü var ilk haftadan beri çok çekmiştim.kızlar 32 haftadan sonra uykular sıfırlandı neredeyse. 2-3 saat uyuyabiliyorum. Ve en büyük sebep mide yanması felaket bir boyutta. Ciğerlerimi göğsümü her yeri yakıyor sanki. Bir sonraki gidişimde başka bir ilaç sorucam talcitmiş rennie miş hiç fayda etmiyor.
Ben lansor kullanıyorun 2 aydır canım ve hiç mide yanması yaşamadım. Gerçekten hayat kalitesi inanılmaz düşüyor insanın. 4 güne kadar tüm gece de uyuyordum en azından yanma sebepli uyanmadım hiç. Bi sor istersen doktoruna. Bende normalde de reflü var ilk haftadan beri çok çekmiştim.
Evet canım taşındık geçen hafta, stres yorgunluk hepsi birikti gerçekten. En iyisi dinlenmek işler sonra da olurÇok şükür bişey olmamasına sevşndim. Belki bu aralar kendini yormuşsundur. Bol su iç bikaç gün dikkat et.
Ben pazartesi günü açken kan vereceğim tekrardan. Gerçekten şekerin var mı yok mu belli olacak öyle. Senin değerin kaçbenim de çıktı bugün doktorum ek bi tahlil istemedi, sana ne dediler canım
Şu hamileliğin son haftalarında nasıl gelirler ya gelenin tek sebebi destek olmak olmalıydı hizmet beklemek ne ya bayıl bacım abart sahne senin benceEşimin de umurunda değil ki abimdir gelmiş diyor ben defalarca gitsinler bak ben kendimi iyi hissetmiyorum dedikçe uzan dinlen bir şey yok gidecekler diyip duruyor
Sen enerjinle pozitifliğinle güzel şeyler çağıracaksın ona inanıyorum güzel bir doğum olacakİnşallah teyzesi benim kızım da eskisi gibi olsun, daha doğmasın beklesinmaşallah oğluşuna
Valla canım o zaman sen kendini izole et, haftamız aynı senle şu an gerçekten ayakta fazla durayım karnım sertleşmeye başlıyor sen de bebişini ve kendini düşün kendini yorma
İnan artık napıcamı şaşırdım doktorum rahim ağzında kısalma var dikkat et uzan ve dinlen dedi ama kimin umurundaValla canım o zaman sen kendini izole et, haftamız aynı senle şu an gerçekten ayakta fazla durayım karnım sertleşmeye başlıyor sen de bebişini ve kendini düşün kendini yorma lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?