İnan hiç bir şey umurlarında olmuyor konuşmuyorum yanlarında durmuyorum bile belki anlarlar diye ama yok yaniCanım sanırım doğum stresi yaşıyorsun.. vallahi sabırlar diliyorum , doğumuna üç hafta Kadına gelip bir de hizmet beklemek nedir yani !!! Bence sen Ben biraz kötü oldum falan de odana geç uzan, belki biraz akılları başlarına gelir ve giderler. Başkası yüzünden kendini bu denli etkilememeye çalış bak çok az kalmış dogumuna , bebişin hissediyor her şeyi
Şifa olsun durdursun sancıları inşallahNst bağlıyken serum takıp oksijen verdiler sonra da Nidicard ve progestan hap verdiler
Şimdi nasılsın canım doktor bişey dedi mi?Ay kızlar sancım azaldı bebişin kalp atışları düzenli derken az önceki nstde yine sancı 100e çıktı kızım kalp ritmimde 30a kadar düştü çok endişelendim
Ya belki söyleyeceğim acımasız olacak ama eşinizi de alın acile gidin. Sonra eve geldiğinizde de onlara doktor yatmasını söyledi sancı varmış vs diyin. Bunda günah yok yani onlar sizi bu denli yormuş strese sokmus çözüm yalan söylemekse söyleyin.İnan hiç bir şey umurlarında olmuyor konuşmuyorum yanlarında durmuyorum bile belki anlarlar diye ama yok yani
Ya belki söyleyeceğim acımasız olacak ama eşinizi de alın acile gidin. Sonra eve geldiğinizde de onlara doktor yatmasını söyledi sancı varmış vs diyin. Bunda günah yok yani onlar sizi bu denli yormuş strese sokmus çözüm yalan söylemekse
Eşimin de umurunda değil ki abimdir gelmiş diyor ben defalarca gitsinler bak ben kendimi iyi hissetmiyorum dedikçe uzan dinlen bir şey yok gidecekler diyip duruyorYa belki söyleyeceğim acımasız olacak ama eşinizi de alın acile gidin. Sonra eve geldiğinizde de onlara doktor yatmasını söyledi sancı varmış vs diyin. Bunda günah yok yani onlar sizi bu denli yormuş strese sokmus çözüm yalan söylemekse söyleyin.
Yaaa, bende de oluyor ama dinlenince geciyor o yuzden pek ciddiye almadim, ntsde sancin cikmismiydi? Gerci o anda kasilmamiz olmamissa nasil anlasilacak ki degil mi ?@Ayysssko Benim adet ağrısına benzer kasıklarımda ağrı oldu, sonra sertleşmeler takip etti, akşamına doktorum direk yatırdı, adet ağrısı + kasılma varsa dikkat edin mutlakabel ağrısı yaşamadım
Amin canım inşallahŞifa olsun durdursun sancıları inşallah
Sancı yok çok şükür ama doktor gelmedi ebeler gelmişti ilacı doktora danışmadan vermemişlerdir diye düşünmek istiyorumŞimdi nasılsın canım doktor bişey dedi mi?
Valla canım o zaman sen kendini izole et, haftamız aynı senle şu an gerçekten ayakta fazla durayım karnım sertleşmeye başlıyor sen de bebişini ve kendini düşün kendini yorma lütfenEşimin de umurunda değil ki abimdir gelmiş diyor ben defalarca gitsinler bak ben kendimi iyi hissetmiyorum dedikçe uzan dinlen bir şey yok gidecekler diyip duruyor
Naptın muayene oldun mu?Evet eşime de söyledim normal değil bu kadarı bide benim doktor hiç bakmıyor idrar falan ya gıcık okuyorum şu ülkenin sağlık sistemine valla. Neyse uyudu şükür bi gidelim bakalım
Evet canım düzenli çıkmıştı ve dinlenirken geçmedi hatta dinlenirken başladı gibi bir durum olmuştuYaaa, bende de oluyor ama dinlenince geciyor o yuzden pek ciddiye almadim, ntsde sancin cikmismiydi? Gerci o anda kasilmamiz olmamissa nasil anlasilacak ki degil mi ?
Anladim canim, o anda bu durumun normal olmadigi anlariz insallah, hislerime guvenmekten baska carem yokEvet canım düzenli çıkmıştı ve dinlenirken geçmedi hatta dinlenirken başladı gibi bir durum olmuştu
Yok canım mutlaka danışmışlardır. Şükür sancı yoksa çok güzelAmin canım inşallah
Sancı yok çok şükür ama doktor gelmedi ebeler gelmişti ilacı doktora danışmadan vermemişlerdir diye düşünmek istiyorum
Şimdi düşer. Serum düşürüyor sancıyı hemen uyu o arada. Benm serumum bitti 2 saat sonra yenisi takılacak o aralığa kadar uyucam biraz sende uyumaya calısNst bağlıyken serum takıp oksijen verdiler sonra da Nidicard ve progestan hap verdiler
Ya ciddi misiinnnnn herkes aşık zaten gökalp hocayaAaa hastanelerimiz ve doktorumuz aynı şok oldum şuan İzmir de olduğunuzu bile bilmiyordum. Hemşireler orda bana en iyi doktoru da seçmişsin demişlerdi. Bu arada bugün biraz fazla kalktım galiba ufak ufak kasılmalar olmaya başladı hemen korktum yattım geri geçer inşallahşu 36 yı bir geçseydik
Hoca hiç sorun olur demedi, 38 olsam istemiyordu normal doğum ama şimdi rahat doğurursun ufak zaten deneriz dediAy normal doğum mu deneyeceksinerken haftalarda da deneniyor mu ben şaşkınlıktan hiç sormamışım doktora yaa
Evet bende içiyorum devamlı, ben Gökalp hocayı çok eskiden beri tanıyorum kızımda da onu ilk istemiştim 11 yıl önce, sıra 4 ay sonraya vermişlerdi o arada başka bir doktora verdiler 4 ay sonra geçersiniz dediler, ama o verdikleri doktoru da sevdim o zaman geçmedim, oğluma nasipmişYa ciddi misiinnnnn herkes aşık zaten gökalp hocaya
Kasılmaları en iyi ekarte eden sey suymus. 3 lt içiyorum dedim hoca 5 içeceksin o zaman dedi. 5 lt içicem öğğk. Sende su iç bol
Senin bu gaddar yönüne bayılıyorum kızYa belki söyleyeceğim acımasız olacak ama eşinizi de alın acile gidin. Sonra eve geldiğinizde de onlara doktor yatmasını söyledi sancı varmış vs diyin. Bunda günah yok yani onlar sizi bu denli yormuş strese sokmus çözüm yalan söylemekse söyleyin.
Kısa süreliyse belki efor harcadığın ana denk geliyordur, hep 180-190 ın seni rahatsız etmesi gerekir yoksa demir eksikliğin filan olabilir mi? Benim demirm düşükken çok çarpıntım oluyordu demir kullanınca geçtOlmussa da bilmiyorum ki bu aralar hergun olcmeye basladim, kahvaltidan sonra oluyor, yarim saat sonra 90a dusuyor. Doktoruma bi soracagim bana da cok yuksek geldi.
Artık kıdemli o ya kendi sistemini kurmuşEvet bende içiyorum devamlı, ben Gökalp hocayı çok eskiden beri tanıyorum kızımda da onu ilk istemiştim 11 yıl önce, sıra 4 ay sonraya vermişlerdi o arada başka bir doktora verdiler 4 ay sonra geçersiniz dediler, ama o verdikleri doktoru da sevdim o zaman geçmedim, oğluma nasipmiş
Ay böyle insanlar her şeyi hak ediyor ya! Eltin ne biçim kadınmış kenara çekip konuşamaz mısın? Ya da en iyisi yalandan sancılan hak ediyorlar doktora gizlice söylersin eşini tembihler rahat bıraksınlar seni…Selamlar kızlar aranızda kaşıntı sorunu yaşayanlarınız var mı? 35+3 üm Ben çok fena kaşınıyorum tüm vücut olarak özellikle göbeğim kaşınmaktan çok kötü çatladı ne kremler ne yağlar hiç biri fayda etmiyor kaşınmamı engellemiyor bi de kırmızı küçük sivilce gibi döküntüler çıktı korktum uyuz oldum diye dermatoloğa gittim bana exciplal lipo verdi nemlendirmesi çok güzel ama yine kaşınmayı engellemiyor, dexeryl yoğun nemlendirici krem önerdi onu devlet karşılamıyor özel krem ama o da bir fayda etmedi, dermabel kortizonlu merhem verdi onu sürünce hepten kaşınıyorum daha beter etti, tablet verdi claritine verdi onu da içmeyi bıraktım çünkü hiç bir etkisi yok kaşıntımı arttırdı, psikolojik olduğunu düşünüyorum çünkü doğurmama 3 hafta kala eltim ve kaynım geldi küçük kızlarıyla ben zaten misafir sevmeyen bir insanım bi de ortalık fena dağıldı ev kirlendi ben kendi kendime stres oldum halen daha bendeler sürekli hizmet bekliyorlar kaşıntım onlar geldiği günden beri devam ediyor tam gaz napacağımı bilmiyorum bir şeyler önerin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?