İşte bazen kuruntu oluyor ama bazen de iyi oluyor. Doktora söylemek lazım, sorun gormuyorsa altında bisiy aramamali ne güzeli. Ben de zamandır söylememiştim şimdi iyi ki soylemisimYa bende su gibi bir akıntı yok ama burada okudukça falan gerildim kesin bir terslik var diye. Doktoruma sürüntü testi yaptırdım. Doktor sürüntüyü alırken de bir aksilik görünmüyordu her şey normal dedi. Kültür sonucu da temiz çıktı. Yani bence bazen kafamızda kuruyoruz gibi geliyor
Bunları hastanede kimle konuşuyorsunuz ben daha doğum hakkında kimseyle konuşamadımGünaydın kızlarrped alanlar kaç numara aldı ben 5 aldım ama acaba daha büyüğü var mıdır alan oldu mu yeter mi ki? Hastane depend kabul etmiyor illa ped olacak dediler
Ay benimde öyle ya. Siz ne testi yaptirdinizBenim akıntım hep sarı ama testler temiz ve bir rahatsızlığım şikayetim yok. Doktor olabilir dedi. İnternette de sarı rengin bazı gebeler için olağan olduğu yazıyor. Hatta idrar karışıyor diye de düşünüyorum bazen
Sanırım. O şeffaf plastik şeyle açtılar ve kulak çubuğu gibi şeyle sürüntü aldılar. Normalde benim çok acır ama bu sefer kendi vücudumu öyle bir salmışım ki hissetmedimSürüntü benden hiç almadı ya. Spekulum ile mi alıyor?
Aynen doktora söyledikten sonra çıkan sonuçları kabullenmek lazım diye düşünüyorum. Mesela sabah hiçbir sıkıntım yoktu şimdi konuşuldu ya burada kaşınıyor muyum diye sürekli kontrol ediyorum. Kendimi kaşındırdım resmenİşte bazen kuruntu oluyor ama bazen de iyi oluyor. Doktora söylemek lazım, sorun gormuyorsa altında bisiy aramamali ne güzeli. Ben de zamandır söylememiştim şimdi iyi ki soylemisim
Bence bunu kocalar halletsin djdjdkBen galiba en çok çocuğumun burnunu nasıl temizleyeceğimden korkuyorum
Sabaha kadar uyuyamadım bende.Ben 0.30 ile 5.30 arası uyuyunca bile harika bir uyku çekmiş hissediyorum artık o devamlı uyandığım gecelerden sonra
Doktoruma sordum o da doğum katındaki hemşirelere yönlendirdi. Onlar da en önemli şeyleri söyledilerBunları hastanede kimle konuşuyorsunuz ben daha doğum hakkında kimseyle konuşamadım
Doktor doğuma yakın bilgilendirme yapıyorBunları hastanede kimle konuşuyorsunuz ben daha doğum hakkında kimseyle konuşamadım
Vajinal akıntı kültürü yaptırdımAy benimde öyle ya. Siz ne testi yaptirdiniz
Ben deBen galiba en çok çocuğumun burnunu nasıl temizleyeceğimden korkuyorum
GünaydınnnKızlar günaydın kontrolum yarın ama 10 gündür geçmeyen bir ishal var ishal de demeli miyim emin değilim başına gelen var mı
Ay ben de çok korkuyorum yapamam gibi geliyor. Neyseki içime sinen bir çocuk doktoru buldum. İlk muayenede kendisi uygulamalı yaparak öğretiyormuş şırınga ve serum fizyolojikle. Kocama söylicem o öğrensin yapsın djskkdkfkfBen galiba en çok çocuğumun burnunu nasıl temizleyeceğimden korkuyorum
Şu an aklıma gelenler bunlardı daha bizim eksiklerimiz vardır büyük ihtimalleBu dediklerini ben de almadığımı şimdi fark ettim not edeyim hemen
Ben de sorayım depend aldım sadece çünküDoktoruma sordum o da doğum katındaki hemşirelere yönlendirdi. Onlar da en önemli şeyleri söylediler
Benim bebeğim ishal sebebiyle bir hafta kilo almadı. İshal de önemli doktoruna kesin söyleGünaydınnnbence kesinlikle paylaşmalısın. Sıvı tüketimine dikkat et bol bol su iç canım.
Kendini dinleme sen en iyisiSanırım. O şeffaf plastik şeyle açtılar ve kulak çubuğu gibi şeyle sürüntü aldılar. Normalde benim çok acır ama bu sefer kendi vücudumu öyle bir salmışım ki hissetmedim
Aynen doktora söyledikten sonra çıkan sonuçları kabullenmek lazım diye düşünüyorum. Mesela sabah hiçbir sıkıntım yoktu şimdi konuşuldu ya burada kaşınıyor muyum diye sürekli kontrol ediyorum. Kendimi kaşındırdım resmen
Benim hamileliğimin basindan beri yalvaripta yaptiramadiğimVajinal akıntı kültürü yaptırdım
Bebeğiniz kilosu nasıl önde miKızlar şekerden konu açılmışken nasıl gidiyor ölçümler ben insülin de kullanıyorum akşamları ama kaçıyor yüksek çıkıyor bazen yediğimde bazen de açlıkta annemler de gebelikte çıkıyor şeker çok takılma bizde de çıktı dikkat bile etmedik diyorlar ama doktorlar aşırı önem gösteriyor bilmiyorum dozu için konuşsam mı yoksa arada bir böyle yüksek çıkması normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?