• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Ya bende su gibi bir akıntı yok ama burada okudukça falan gerildim kesin bir terslik var diye. Doktoruma sürüntü testi yaptırdım. Doktor sürüntüyü alırken de bir aksilik görünmüyordu her şey normal dedi. Kültür sonucu da temiz çıktı. Yani bence bazen kafamızda kuruyoruz gibi geliyor 🫠
İşte bazen kuruntu oluyor ama bazen de iyi oluyor. Doktora söylemek lazım, sorun gormuyorsa altında bisiy aramamali ne güzeli. Ben de zamandır söylememiştim şimdi iyi ki soylemisim

Günaydın kızlarr 🌸🌸 ped alanlar kaç numara aldı ben 5 aldım ama acaba daha büyüğü var mıdır alan oldu mu yeter mi ki? Hastane depend kabul etmiyor illa ped olacak dediler
Bunları hastanede kimle konuşuyorsunuz ben daha doğum hakkında kimseyle konuşamadım

Benim akıntım hep sarı ama testler temiz ve bir rahatsızlığım şikayetim yok. Doktor olabilir dedi. İnternette de sarı rengin bazı gebeler için olağan olduğu yazıyor. Hatta idrar karışıyor diye de düşünüyorum bazen 😅
Ay benimde öyle ya. Siz ne testi yaptirdiniz

Sürüntü benden hiç almadı ya. Spekulum ile mi alıyor?
Sanırım. O şeffaf plastik şeyle açtılar ve kulak çubuğu gibi şeyle sürüntü aldılar. Normalde benim çok acır ama bu sefer kendi vücudumu öyle bir salmışım ki hissetmedim 🥹
İşte bazen kuruntu oluyor ama bazen de iyi oluyor. Doktora söylemek lazım, sorun gormuyorsa altında bisiy aramamali ne güzeli. Ben de zamandır söylememiştim şimdi iyi ki soylemisim
Aynen doktora söyledikten sonra çıkan sonuçları kabullenmek lazım diye düşünüyorum. Mesela sabah hiçbir sıkıntım yoktu şimdi konuşuldu ya burada kaşınıyor muyum diye sürekli kontrol ediyorum. Kendimi kaşındırdım resmen 😂

Ben galiba en çok çocuğumun burnunu nasıl temizleyeceğimden korkuyorum
Ay ben de çok korkuyorum yapamam gibi geliyor. Neyseki içime sinen bir çocuk doktoru buldum. İlk muayenede kendisi uygulamalı yaparak öğretiyormuş şırınga ve serum fizyolojikle. Kocama söylicem o öğrensin yapsın djskkdkfkf

Bu dediklerini ben de almadığımı şimdi fark ettim not edeyim hemen😂
Şu an aklıma gelenler bunlardı daha bizim eksiklerimiz vardır büyük ihtimalle 😄
Burun temizleme meselesi beni de çok düşündürüyor nasıl yapacağım diye dün akşam annemle konuşuyorduk ben alıştırırım seni diyor 😅

Sanırım. O şeffaf plastik şeyle açtılar ve kulak çubuğu gibi şeyle sürüntü aldılar. Normalde benim çok acır ama bu sefer kendi vücudumu öyle bir salmışım ki hissetmedim 🥹

Aynen doktora söyledikten sonra çıkan sonuçları kabullenmek lazım diye düşünüyorum. Mesela sabah hiçbir sıkıntım yoktu şimdi konuşuldu ya burada kaşınıyor muyum diye sürekli kontrol ediyorum. Kendimi kaşındırdım resmen 😂
Kendini dinleme sen en iyisi 😄 olmayan bir şeyi oldurma😉
Aynen metal gibi bir şeyle açıp çubuk sokuyor. Hiç sevmiyorum. Birazdan yine bakacaklar😬😔

Kızlar şekerden konu açılmışken nasıl gidiyor ölçümler ben insülin de kullanıyorum akşamları ama kaçıyor yüksek çıkıyor bazen yediğimde bazen de açlıkta annemler de gebelikte çıkıyor şeker çok takılma bizde de çıktı dikkat bile etmedik diyorlar ama doktorlar aşırı önem gösteriyor bilmiyorum dozu için konuşsam mı yoksa arada bir böyle yüksek çıkması normal mi

Kızlar şekerden konu açılmışken nasıl gidiyor ölçümler ben insülin de kullanıyorum akşamları ama kaçıyor yüksek çıkıyor bazen yediğimde bazen de açlıkta annemler de gebelikte çıkıyor şeker çok takılma bizde de çıktı dikkat bile etmedik diyorlar ama doktorlar aşırı önem gösteriyor bilmiyorum dozu için konuşsam mı yoksa arada bir böyle yüksek çıkması normal mi
Bebeğiniz kilosu nasıl önde mi

Back
X