Hangi marka nasıl bir şey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi marka nasıl bir şey
Ay ben hatırlıyorum seni çok beklemiştik senden haber çok çok çok sevindim mutlulukla sağlıkla al kucağına inşallah korkma Allah’a güven hala ailemizin parçasısınKızlar merhaba belki beni hatırlarsınız . Bende bu gruptaydım ama nasip olmamıştı . Çok güzel hamişler olmuşsunuz hepiniz . Allah sağlıkla sıhhatle kavuştursun yavrularınıza . Ben düşükten aylar sonra hamile olduğumu öğrendimhenüz 6. Haftadayız . Yarın kontrolümüz var . Korkular heyecanlar hepsi karışık durumda . Kan sulandırıcı kullanmaya başlıcaz keseyi görümce . Süreç Korkutuyor . Ama içimdeki anne olma isteği de ağır basıyor bir yandan . Sizlerden dua almaya geldim . Lütfen benim için dua edermisiniz. Bu kez sağlıkla kucağıma almak nasip olsun . Sizler doğurmaya yakınken böyle de güzel bir haber vermek istedim .. lütfen dualarınızda yer verin bana da
![]()
Kardiyolojiye de görün sen yeniden canım yaek ilaç falan versinler böyle olur mu
Sanırım 3.doz ilacı yanlış içmişim. Tekrar yatış yapıldı. 2 doz olunca sabah 7 akşam 7 içiyordum. 3 doz da öğlen içmeye başladım. 12 de. Meğer 24 ü 3 e bölüp 7 15 23 saatlerinde içmem lazımmış. Arada doz almadığım saat çok olunca o ara tekrar yükseliyor. İnşallah bundan sonra düzene oturur. sizde dikkat edin kızlar ilacınız kaç dozsa 24 ü ona bölüp saatleri ayarlamanız lazımmışCanım ya valla üzüldüm. Belki bi etki eder diye söyledim. Doktoruna bilgi ver, olmadı acilden giriş yap. Son aylara girdik. Az daha dayan sabrın sonu çok güzel evladımıza kavuşacağız hepimiz![]()
Merhaba. İnşallah hamileliğiniz sağlıkla ilerler ve bebeğinizi kucağınıza alırsınızKızlar merhaba belki beni hatırlarsınız . Bende bu gruptaydım ama nasip olmamıştı . Çok güzel hamişler olmuşsunuz hepiniz . Allah sağlıkla sıhhatle kavuştursun yavrularınıza . Ben düşükten aylar sonra hamile olduğumu öğrendimhenüz 6. Haftadayız . Yarın kontrolümüz var . Korkular heyecanlar hepsi karışık durumda . Kan sulandırıcı kullanmaya başlıcaz keseyi görümce . Süreç Korkutuyor . Ama içimdeki anne olma isteği de ağır basıyor bir yandan . Sizlerden dua almaya geldim . Lütfen benim için dua edermisiniz. Bu kez sağlıkla kucağıma almak nasip olsun . Sizler doğurmaya yakınken böyle de güzel bir haber vermek istedim .. lütfen dualarınızda yer verin bana da
![]()
Canım Allah yardımcın olsun. Son düzlükte böyle şeyler yaşamak insanı cidden çok yoruyor. İnşallah tansiyonun düzene girer de sen de biraz rahat edersin artık.Sanırım 3.doz ilacı yanlış içmişim. Tekrar yatış yapıldı. 2 doz olunca sabah 7 akşam 7 içiyordum. 3 doz da öğlen içmeye başladım. 12 de. Meğer 24 ü 3 e bölüp 7 15 23 saatlerinde içmem lazımmış. Arada doz almadığım saat çok olunca o ara tekrar yükseliyor. İnşallah bundan sonra düzene oturur. sizde dikkat edin kızlar ilacınız kaç dozsa 24 ü ona bölüp saatleri ayarlamanız lazımmış
Benimki de alt tarafları deşiyor. Uyandık yine bakalım djskdkkdBen ilk defa bu kadar korkunç bir mide ağrısıyla inleyerek uyandım. Benim oğlan göğüs kafesimi, midemi deşiyor galiba ayaklarıyla. O esnada karnım da tamamen sertleşti. Biraz korktum. Uyuyamadım tekrar. Mutfakta ekmek kemirerek oturuyorum şu an
Bende aç uyandım. Bir saattir acaba birsey yesem mi diye düşünüyorumBen ilk defa bu kadar korkunç bir mide ağrısıyla inleyerek uyandım. Benim oğlan göğüs kafesimi, midemi deşiyor galiba ayaklarıyla. O esnada karnım da tamamen sertleşti. Biraz korktum. Uyuyamadım tekrar. Mutfakta ekmek kemirerek oturuyorum şu an
aynısını yaşadım akşam kalbim bile ağrıyoduBen ilk defa bu kadar korkunç bir mide ağrısıyla inleyerek uyandım. Benim oğlan göğüs kafesimi, midemi deşiyor galiba ayaklarıyla. O esnada karnım da tamamen sertleşti. Biraz korktum. Uyuyamadım tekrar. Mutfakta ekmek kemirerek oturuyorum şu an
DiyebilirizO zaman bu gruptakilerin ilk astrolog teyzesi diyebilir miyiz senin için![]()
2025in sonu bir deTarçınım bakalım hangisi olacak2025 doğumlubi bebe.
Araba modeli gibi
![]()
Ben de keşke demir hapını içmeseydim diyorum bir şeyler yiyebilirdimBende aç uyandım. Bir saattir acaba birsey yesem mi diye düşünüyorum![]()
Brnim ilk hamileliğimde tansiyonum hep 14-9 civarıydı, dr bunun üstüne çıkarsan gel ilaç yazıcam demişti, ama panik tansiyonuydı benim ki hiç düşmedi, ama bu sınırı da pek geçmedi.. Sizinki de öyle birşey mi acaba, doğumun ertesi günü 12-6 ya döndü ama 9 ay 14-9 gezdim resmenKızlar napcam ben bu tansiyonla. 3 doz çıktı ilaç gayet güzeldi dün. Şimdi yine 150/90 oldu. Hafif yürüyüş yaptık eşimle dışarda 135/70 oldu. Şimdi yine 145/90 . Yine olmadı yürüyüşe çıkcaz temiz hava iyi geliyor gibi ama eve gelince biraz sonra yine yükseliyor
Bence de kesin bilgiAkrepler düşünüldüğü gibi sinsi, fena kıskanç olmuyo kizlar kesin bilgi……….
Ne kadar fena kiz tanidiysam hiç biri akrep burcu değildi efendim
Ama akrep erkegi az çapkin olur diyorlar
Bu bilgiler bebisleriniz içindir dhdjkd
Günaydın şimdi nasılsın? Düzeldi mi tansiyonun canımSanırım 3.doz ilacı yanlış içmişim. Tekrar yatış yapıldı. 2 doz olunca sabah 7 akşam 7 içiyordum. 3 doz da öğlen içmeye başladım. 12 de. Meğer 24 ü 3 e bölüp 7 15 23 saatlerinde içmem lazımmış. Arada doz almadığım saat çok olunca o ara tekrar yükseliyor. İnşallah bundan sonra düzene oturur. sizde dikkat edin kızlar ilacınız kaç dozsa 24 ü ona bölüp saatleri ayarlamanız lazımmış
Canım günaydınnC cilekcanavari gğzel haberlerini bekliyoruz canım, Allah senin cesaretinden azıcık bana da nasip etsin, maşşallah sanaGökalp hoca orda hiç korkmassın şarkılar, türküler görcen ortam çok iyi dedi iki gün önce
hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah bebişkon
![]()