Çilek gözün aydın çok sevindim iyi olmanızaCanlarım ben cok iyiyim bebeğim de cok iyi. Hersey rüya gibi inanılmaz keyifli bi sürecin içindeyim sarhoş gibiyim inanamıyorum. Öyle tatlı bi bebeğim var ki bi görseniz ağzı burnu kuş gibi.. sağlığı yerinde çok şükür allahıma
Hepinizden allah razı olsun okuycam tek tek tüm mesajlarınızı
Allah analı babalı büyütsün bahtı açık olsun inşallahCanlarım ben cok iyiyim bebeğim de cok iyi. Hersey rüya gibi inanılmaz keyifli bi sürecin içindeyim sarhoş gibiyim inanamıyorum. Öyle tatlı bi bebeğim var ki bi görseniz ağzı burnu kuş gibi.. sağlığı yerinde çok şükür allahıma
Yuh ben el emeği yaptıklarımı 900-1000 bandında yapıyorım. İşlenen şekle ve harcanacak malzemelere göre değişiyor. Yaptıklarımdan birkaçı ve instagram hesabım :limoncicegi nakış atölyesi (@limoncicegi_nakis) • Instagram fotoğrafları ve videoları7.5 ne yaaa, kapı süsü de 3 bin yuh inanamadım şu anher şeyden herkes maksimum kar almaya çalışıyor balla bezdim fırsatçılar
Küçük işletmeme destek olmak isterseniz el emeği kapı süsleri yapıyorum limoncicegi nakış atölyesi (@limoncicegi_nakis) • Instagram fotoğrafları ve videolarıKızlar hastane odası isimli kapı süsü yada hediyelik tarzı şeyleri nereden yaptırdınız. Tavsiye edebileceğiniz linkler varmı?
Ay sen böyle yazdıkça aşırı hevesleniyorum yaa biz de o günleri zamanı geldiğinde görelim inşallah aminn, rabbim size bağışlasınCanlarım ben cok iyiyim bebeğim de cok iyi. Hersey rüya gibi inanılmaz keyifli bi sürecin içindeyim sarhoş gibiyim inanamıyorum. Öyle tatlı bi bebeğim var ki bi görseniz ağzı burnu kuş gibi.. sağlığı yerinde çok şükür allahıma
CanımmmmCanlarım ben cok iyiyim bebeğim de cok iyi. Hersey rüya gibi inanılmaz keyifli bi sürecin içindeyim sarhoş gibiyim inanamıyorum. Öyle tatlı bi bebeğim var ki bi görseniz ağzı burnu kuş gibi.. sağlığı yerinde çok şükür allahıma
benim kahkaha attığımda 30 olduKızlar nst de sancılar bir ara 43 e yükseldi 1 kere de 66 onun dışında genelde 10 20lerdeydi. Bu ne demek oluyor tam olarak
Ya çileğimmm sağlıklı upuzun ömrü olsun inşallah. Boşuna alya kuş demedik annesi çırpınıp durdu içerde belliydi kuş gibi olacağıCanlarım ben cok iyiyim bebeğim de cok iyi. Hersey rüya gibi inanılmaz keyifli bi sürecin içindeyim sarhoş gibiyim inanamıyorum. Öyle tatlı bi bebeğim var ki bi görseniz ağzı burnu kuş gibi.. sağlığı yerinde çok şükür allahıma
Aşağıdaki künyede de bu ay kilo kaybı yaşamaya başladınız yazıyor ne alaka neden oluyor acaba? Yaşayan var mı böyle bir şey
Canlarım ben cok iyiyim bebeğim de cok iyi. Hersey rüya gibi inanılmaz keyifli bi sürecin içindeyim sarhoş gibiyim inanamıyorum. Öyle tatlı bi bebeğim var ki bi görseniz ağzı burnu kuş gibi.. sağlığı yerinde çok şükür allahıma
Bilmiyorum canım ben 36. haftadayım bana öyle yazmışlar. Ama bebeğin kilosu önemli bence bizim kilo kaybımızla ilgili aşırı olmadığı müddetçe sıkıntı olmaz.Ya ben 33. Haftadayım bu hafta kilo kaybı başladı normal miymiş acaba
Ya bıcırık anne karnında çok harekektliydi şimdi de öyle mi. O tekmeleri atan ayakları bol bol öp koklaCanlarım ben cok iyiyim bebeğim de cok iyi. Hersey rüya gibi inanılmaz keyifli bi sürecin içindeyim sarhoş gibiyim inanamıyorum. Öyle tatlı bi bebeğim var ki bi görseniz ağzı burnu kuş gibi.. sağlığı yerinde çok şükür allahıma
Gözünüz aydın olsun canım. Allah analı babalı büyütsünCanlarım ben cok iyiyim bebeğim de cok iyi. Hersey rüya gibi inanılmaz keyifli bi sürecin içindeyim sarhoş gibiyim inanamıyorum. Öyle tatlı bi bebeğim var ki bi görseniz ağzı burnu kuş gibi.. sağlığı yerinde çok şükür allahıma
Ben geçen hafta 1 kilo vermiştim şuanda aynıyım demek ondanmış. Bebeğimin büyümesi de yavaşlamış o da normal demekki.Aşağıdaki künyede de bu ay kilo kaybı yaşamaya başladınız yazıyor ne alaka neden oluyor acaba? Yaşayan var mı böyle bir şey
Bakalım kontrolüm pazartesi günü gelişimi iyidir umarımBilmiyorum canım ben 36. haftadayım bana öyle yazmışlar. Ama bebeğin kilosu önemli bence bizim kilo kaybımızla ilgili aşırı olmadığı müddetçe sıkıntı olmaz.
Analı babalı sağlıkla büyüsün inşallah, çok sevindim canımCanlarım ben cok iyiyim bebeğim de cok iyi. Hersey rüya gibi inanılmaz keyifli bi sürecin içindeyim sarhoş gibiyim inanamıyorum. Öyle tatlı bi bebeğim var ki bi görseniz ağzı burnu kuş gibi.. sağlığı yerinde çok şükür allahıma
Gozun aydin canimCanlarım ben cok iyiyim bebeğim de cok iyi. Hersey rüya gibi inanılmaz keyifli bi sürecin içindeyim sarhoş gibiyim inanamıyorum. Öyle tatlı bi bebeğim var ki bi görseniz ağzı burnu kuş gibi.. sağlığı yerinde çok şükür allahıma
Ayy nasıll rhatladımm sen mesaj atmayımcaa çok endişelenmiştimm maşallah ikinizedee Allahım sağlıklı uzun ömürler nasip etsin napdı etti geldi yanına annesiCanlarım ben cok iyiyim bebeğim de cok iyi. Hersey rüya gibi inanılmaz keyifli bi sürecin içindeyim sarhoş gibiyim inanamıyorum. Öyle tatlı bi bebeğim var ki bi görseniz ağzı burnu kuş gibi.. sağlığı yerinde çok şükür allahıma
gözünüz aydın sağlıklı mutlu huzurlu yıllarınız olsun hep birlikteCanlarım ben cok iyiyim bebeğim de cok iyi. Hersey rüya gibi inanılmaz keyifli bi sürecin içindeyim sarhoş gibiyim inanamıyorum. Öyle tatlı bi bebeğim var ki bi görseniz ağzı burnu kuş gibi.. sağlığı yerinde çok şükür allahıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?