İnşallah iyidirAyy neler hissediyo acaba şu an çok merak ediyorummm
Kızım ilk etapta çok kıskandı .aile büyükleri takı taktı ikizlere bana niye takılmadı diye saatlerce ağladı .beni emmek istedi sagdigim sütü içmek istedi .sen büyüksün olmaz demedim .zamanla alışacak herhalde.
Yaaaa aynılarını yaşamıştım bende bebeğe hediye getirdiklerinde oğlum oturup ağlıyordu bana neden kimse hediye almadı diye çok iyi anlıyorum zor bir süreç kızını ihmal etmemeye çalış zor olacak ama bebeklere bakarken yardımını isteyebilirsin mutlu olur
Yaaa canım hayırlı olsun e çok az vaktin kalmışKızlar ben geldim kontrolüm vardı nst de sancılar düzensiz 45 50 lerde çıktı normal dedi doktorum yarın kan vereceğim cuma günü de anestezi ile gorusecegim 23 Ekim de doğum için gün verdi hersey yolunda giderse bebek 3 kg olmus suyu fazla dedi mümkün olduğunca dikkat et 38. Haftadan önce doğurmamaya çalış dedi benden haberler bu şekilde şuan 1 hafta önden gidiyormuş erken gelir mi acaba diye düşünmedim değil
8 gün yoğun bakımda yattık canım
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin bebişinKızlar ben geldim kontrolüm vardı nst de sancılar düzensiz 45 50 lerde çıktı normal dedi doktorum yarın kan vereceğim cuma günü de anestezi ile gorusecegim 23 Ekim de doğum için gün verdi hersey yolunda giderse bebek 3 kg olmus suyu fazla dedi mümkün olduğunca dikkat et 38. Haftadan önce doğurmamaya çalış dedi benden haberler bu şekilde şuan 1 hafta önden gidiyormuş erken gelir mi acaba diye düşünmedim değil
İki haftacık kalmış yani çok heyecanlıKızlar ben geldim kontrolüm vardı nst de sancılar düzensiz 45 50 lerde çıktı normal dedi doktorum yarın kan vereceğim cuma günü de anestezi ile gorusecegim 23 Ekim de doğum için gün verdi hersey yolunda giderse bebek 3 kg olmus suyu fazla dedi mümkün olduğunca dikkat et 38. Haftadan önce doğurmamaya çalış dedi benden haberler bu şekilde şuan 1 hafta önden gidiyormuş erken gelir mi acaba diye düşünmedim değil
Maşallah canım ay çok heyecanlı şafak bekliyorsun artıkKızlar ben geldim kontrolüm vardı nst de sancılar düzensiz 45 50 lerde çıktı normal dedi doktorum yarın kan vereceğim cuma günü de anestezi ile gorusecegim 23 Ekim de doğum için gün verdi hersey yolunda giderse bebek 3 kg olmus suyu fazla dedi mümkün olduğunca dikkat et 38. Haftadan önce doğurmamaya çalış dedi benden haberler bu şekilde şuan 1 hafta önden gidiyormuş erken gelir mi acaba diye düşünmedim değil
+ 38. Haftadan önce doğurmamaya çalışKızlar ben geldim kontrolüm vardı nst de sancılar düzensiz 45 50 lerde çıktı normal dedi doktorum yarın kan vereceğim cuma günü de anestezi ile gorusecegim 23 Ekim de doğum için gün verdi hersey yolunda giderse bebek 3 kg olmus suyu fazla dedi mümkün olduğunca dikkat et 38. Haftadan önce doğurmamaya çalış dedi benden haberler bu şekilde şuan 1 hafta önden gidiyormuş erken gelir mi acaba diye düşünmedim değil
Şaşırdım ya ben neredeyse her gün içiyorum çünküuzun zaman sonra Türk kahvesi içtim. Resmen çişimi tutamadım kudurdu bu cimcime karnımda
Merhaba herkese sağlıklı iyi günler gebelikler arkadaşlar ben aralık Ocak annelerinde gidip geliyorum ama sizin süreçleriniz daha yakın diye sormak istedim nolur bilgisi olan yazabilir mi çok stres yaptım doktor beni 26. Haftamda alttan muayene etti zararı olsa bakmayız dedi bu başına gelen var mı ben olduktan sonra korktum biraz sakıncası olur mu riski gebelik değil ama enfeksiyon açısından baktı bilginiz var mı lütfen yazar mısınız
Canlarım ben cok iyiyim bebeğim de cok iyi. Hersey rüya gibi inanılmaz keyifli bi sürecin içindeyim sarhoş gibiyim inanamıyorum. Öyle tatlı bi bebeğim var ki bi görseniz ağzı burnu kuş gibi.. sağlığı yerinde çok şükür allahıma
Hepinizden allah razı olsun okuycam tek tek tüm mesajlarınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?