- 19 Aralık 2023
- 2.023
- 1.202
- 53
Amiiinnn gerçekten grupta doğum haberleri oldukça heyecanlanıyorum. Bir gün sen de ben de yazacağız giriyorum doğuma diyeAllahım ne kadar duygusal. Vaktiyle bizede nasip olsun inşhala rüya gibi.
İnşallah yaaa. Hepimizin doğumunu bebişlerini heyecanla bekliyorum.Amiiinnn gerçekten grupta doğum haberleri oldukça heyecanlanıyorum. Bir gün sen de ben de yazacağız giriyorum doğuma diye
Kuzum haber veremedim biz çıktık bugün inşallah bu son olur. Hastanede emen bebek evde emmiyorİnşallah yaaa. Hepimizin doğumunu bebişlerini heyecanla bekliyorum.
memurhanim bugün senin haberine de çok sevindim. Bebişlerimiz hep yanımızda olsunlar yaaa.
Puxhu canım sende hep aklımdasın. Yeniden sağlıkla kavuş inş bebeğine.
Teşekkür ederim canım çok sağ olCanım travel sistemlerde zaten puseti oto koltuğu olarak da kullanabiliyorsun. Bizim ki de öyle 6 aya kadar araçta da kullanabilirsin normal puset olarak da kullanabilirsinbelgelerde oto koltuğu özelliği geçtiği için oto koltuğu yazar puset alsan da elindekinden farklı değil 0-6 ay olanlar
Merhaba, benim ilk doktorum hep vajinal muayene de yapıyordu. 27.haftama kadar yapıldı (sonra doktorum değişti) ama hiç bir sorun yaşamadımMerhaba herkese sağlıklı iyi günler gebelikler arkadaşlar ben aralık Ocak annelerinde gidip geliyorum ama sizin süreçleriniz daha yakın diye sormak istedim nolur bilgisi olan yazabilir mi çok stres yaptım doktor beni 26. Haftamda alttan muayene etti zararı olsa bakmayız dedi bu başına gelen var mı ben olduktan sonra korktum biraz sakıncası olur mu riski gebelik değil ama enfeksiyon açısından baktı bilginiz var mı lütfen yazar mısınız
Çook teşekkür ederim bunu duymak iyi geldi, size de bebişinize de sağlıklı güzel günler diliyorumMerhaba, benim ilk doktorum hep vajinal muayene de yapıyordu. 27.haftama kadar yapıldı (sonra doktorum değişti) ama hiç bir sorun yaşamadım
Siz de stres olmayın lütfen, doktorunuz riskli bir şey olsa yapmazdı diye düşünüyorum. Sağlıkla ilerlesin hamileliğiniz
çok teşekkür ederim, geçmiş olsun sağlıkla gelsin bebeğinizMerhaba. Tam sizin haftalarınızdayken bana da vajinal muayene yapıldı rahim ağzı uzunluğunu ölçmek için. Hatta 31. haftamda tekrar yapıldı. Bizler anneliğin doğası gereği endişe ediyoruz ama bebeğe zarar verecek bir şey olsa doktorlar yapmazlar zaten. İçiniz rahat olsun
Doktorun ilgili bir doktormuşki altyan bakip muayene etmis. Kendimi paralıyorum altyan bakın muayene eder misiniz diye kaçıncı doktorum ilgilenmedi. İlk doktorum yurtdısında daha 4-5 haftalıkken alttan bakım muayene etmisti bisey olmadıMerhaba herkese sağlıklı iyi günler gebelikler arkadaşlar ben aralık Ocak annelerinde gidip geliyorum ama sizin süreçleriniz daha yakın diye sormak istedim nolur bilgisi olan yazabilir mi çok stres yaptım doktor beni 26. Haftamda alttan muayene etti zararı olsa bakmayız dedi bu başına gelen var mı ben olduktan sonra korktum biraz sakıncası olur mu riski gebelik değil ama enfeksiyon açısından baktı bilginiz var mı lütfen yazar mısınız
Evet ilgiliydi aslında ilk kez gittim ben de kendisine o yüzden emin olamadım, hem spekulum hem ultrasonla muayene edince 26. haftada bi panik oldum ben yine de bilmediğimden. Size de geçmiş olsun, sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşallah.Doktorun ilgili bir doktormuşki altyan bakip muayene etmis. Kendimi paralıyorum altyan bakın muayene eder misiniz diye kaçıncı doktorum ilgilenmedi. İlk doktorum yurtdısında daha 4-5 haftalıkken alttan bakım muayene etmisti bisey olmadı
Amin canım inşallahEvet ilgiliydi aslında ilk kez gittim ben de kendisine o yüzden emin olamadım, hem spekulum hem ultrasonla muayene edince 26. haftada bi panik oldum ben yine de bilmediğimden. Size de geçmiş olsun, sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşallah.
Ayy seni merak ediyoruz canımm nasılsınızAskım suit ayarladık, eşim+1 refakatçi daha kalacak. Annem veya görümcem arasında seçim yapıcam bebişin odaya gelme durumuna göreodamız da süslendi bana sürpriz olacak bakalım atarım size de
Bende en son 32de gitmistim 2 kiloya yakindi, pazartesi 34 olacagim kizlar aceleci oluyor bosver biraz onde olsun, dogumdan sonra da biraz veriyorlar zatenbenimde kontrol yarın canım.34+0 oluyoruz. en son bende 31+0 da gitmiştim iki hafta öndeydi 2108 gramdı acaba kaç kg olmuştur bebeğimağrım yok çok şükür ama karnım bayağı inmiş umarım aceleci davranmaz miniğim
26. Haftamda bana çatı muayenesi yapıldı korkmayın bişey olmaz.Merhaba herkese sağlıklı iyi günler gebelikler arkadaşlar ben aralık Ocak annelerinde gidip geliyorum ama sizin süreçleriniz daha yakın diye sormak istedim nolur bilgisi olan yazabilir mi çok stres yaptım doktor beni 26. Haftamda alttan muayene etti zararı olsa bakmayız dedi bu başına gelen var mı ben olduktan sonra korktum biraz sakıncası olur mu riski gebelik değil ama enfeksiyon açısından baktı bilginiz var mı lütfen yazar mısınız
İlk trimester hep vajinal muayene yapıldı bana da..sonra da 28 ve 30.haftalarda da rahim ağzını uzunluğunu ölçmek ve enfeksiyon var mı diye bakmak için yapıldı halen de yapiliyor. Merak etmeyin.daha net görülüyorMerhaba herkese sağlıklı iyi günler gebelikler arkadaşlar ben aralık Ocak annelerinde gidip geliyorum ama sizin süreçleriniz daha yakın diye sormak istedim nolur bilgisi olan yazabilir mi çok stres yaptım doktor beni 26. Haftamda alttan muayene etti zararı olsa bakmayız dedi bu başına gelen var mı ben olduktan sonra korktum biraz sakıncası olur mu riski gebelik değil ama enfeksiyon açısından baktı bilginiz var mı lütfen yazar mısınız
Çok teşekkür ederim canımİnşallah yaaa. Hepimizin doğumunu bebişlerini heyecanla bekliyorum.
memurhanim bugün senin haberine de çok sevindim. Bebişlerimiz hep yanımızda olsunlar yaaa.
Puxhu canım sende hep aklımdasın. Yeniden sağlıkla kavuş inş bebeğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?