Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Amiiinnn gerçekten grupta doğum haberleri oldukça heyecanlanıyorum. Bir gün sen de ben de yazacağız giriyorum doğuma diye
İnşallah yaaa. Hepimizin doğumunu bebişlerini heyecanla bekliyorum.
memurhanim bugün senin haberine de çok sevindim. Bebişlerimiz hep yanımızda olsunlar yaaa.
Puxhu canım sende hep aklımdasın. Yeniden sağlıkla kavuş inş bebeğine.

Kuzum haber veremedim biz çıktık bugün inşallah bu son olur. Hastanede emen bebek evde emmiyor

Teşekkür ederim canım çok sağ ol

Merhaba, benim ilk doktorum hep vajinal muayene de yapıyordu. 27.haftama kadar yapıldı (sonra doktorum değişti) ama hiç bir sorun yaşamadım
Siz de stres olmayın lütfen, doktorunuz riskli bir şey olsa yapmazdı diye düşünüyorum. Sağlıkla ilerlesin hamileliğiniz

Çook teşekkür ederim bunu duymak iyi geldi, size de bebişinize de sağlıklı güzel günler diliyorum

Reactions: Uva
çok teşekkür ederim, geçmiş olsun sağlıkla gelsin bebeğiniz burada benzer deneyimleri duyunca rahatladım ben de

Doktorun ilgili bir doktormuşki altyan bakip muayene etmis. Kendimi paralıyorum altyan bakın muayene eder misiniz diye kaçıncı doktorum ilgilenmedi. İlk doktorum yurtdısında daha 4-5 haftalıkken alttan bakım muayene etmisti bisey olmadı

Evet ilgiliydi aslında ilk kez gittim ben de kendisine o yüzden emin olamadım, hem spekulum hem ultrasonla muayene edince 26. haftada bi panik oldum ben yine de bilmediğimden. Size de geçmiş olsun, sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşallah.

Am
Amin canım inşallah

Bende en son 32de gitmistim 2 kiloya yakindi, pazartesi 34 olacagim kizlar aceleci oluyor bosver biraz onde olsun, dogumdan sonra da biraz veriyorlar zaten

26. Haftamda bana çatı muayenesi yapıldı korkmayın bişey olmaz.

İlk trimester hep vajinal muayene yapıldı bana da..sonra da 28 ve 30.haftalarda da rahim ağzını uzunluğunu ölçmek ve enfeksiyon var mı diye bakmak için yapıldı halen de yapiliyor. Merak etmeyin.daha net görülüyor

Çok teşekkür ederim canım çok şükür Puxhu ne oldu takıp edemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…