Yarın hadi doğuma dese ben okeyim artıkHer an her şeye hazırlıklıyız artık zaten
Ya bana da öyle geldi insan emin de olamıyor. Bakalım hayırlısı olsun inşallahCanım hayırlı sonuçlar alırsın yarın inşallah ama burada yapılan doğum sancısı tariflerine benziyor güzel bir haftadasın hayırlısı sağlıklısı olur inşallah
Çok şükür canım benim, güzel enerjinle biz de motive olduk hemen hayal kuruyor insan kendisiniAşkım aylardır bugünün hayaliyle yaşadık biliyorsun bir gün bile doğumla alakalı bi endişe yaşamadım. Hep hayalini kurdum ve rabbim de biraz bu enerjinin biraz da onlarca duacımız sayesinde bu mutluluğu nasip etti. Lütfen korkmayın tadını cıkarın
Evet evet canım çekti benim deYarın hadi doğuma dese ben okeyim artıkhele bugün çilek öyle güzel anlattı ki sabırsızlanmaya da başladım
Hadi bakalım ben de sırada ki benimdir diyordum ama çilek beni geçtiEvet evet canım çekti benim degüzel hikayeler dinlemek anlatmak nasip olsun bize de senin doğum 3ü görünüyor benimki de 7si bakalım önce hangimiz eleniyoruz djdjd
Alya kuş memede şimdi sarhoş gibiÇok şükür canım benim, güzel enerjinle biz de motive olduk hemen hayal kuruyor insan kendisiniAlya kuş uyuyor mu şimdi
EvetNormal miydi sizin
Son muayenendeki boy kilo dogru muymus, ayni mi dogduAlya kuş memede şimdi sarhoş gibi
Vahşi kelebek doğdu rahatladı annesiyle koala gibi yapışık duruyor bütün derdi benmişim
gozun aydin canim kavustun sende bebisineCanlarım ben cok iyiyim bebeğim de cok iyi. Hersey rüya gibi inanılmaz keyifli bi sürecin içindeyim sarhoş gibiyim inanamıyorum. Öyle tatlı bi bebeğim var ki bi görseniz ağzı burnu kuş gibi.. sağlığı yerinde çok şükür allahıma
Hepinizden allah razı olsun okuycam tek tek tüm mesajlarınızı
Kilosu daha düşük, boyu daha büyük doğdu. Boyu 50 cm kilosu 2400 35+4 canımSon muayenendeki boy kilo dogru muymus, ayni mi dogdu
Canım neden erken doğum oldu yani çok şükür sıkıntılı bir hafta değil her şey de yolundaymış ama genelde 40a doğru oluyor ya bi sebebi var mıydı sancın falan mı geldi ben de kendimi doğuracak gibi hissediyorum da ondan soruyorumKilosu daha düşük, boyu daha büyük doğdu. Boyu 50 cm kilosu 2400 35+4 canım
Sancılarım başladı bebek doğum kanalına girdi canım o yüzdenCanım neden erken doğum oldu yani çok şükür sıkıntılı bir hafta değil her şey de yolundaymış ama genelde 40a doğru oluyor ya bi sebebi var mıydı sancın falan mı geldi ben de kendimi doğuracak gibi hissediyorum da ondan soruyorum
Ben de bir süredir bel ağrısı ve karnımda gelip geçen ağrılar yaşıyorum nstde sancım çıkmıyor ama farklılığı hissetmemek mümkün değil. Açıkcası biraz korkuyordum ama senin bugün yazdığın şeyler cidden beni umutlandırdı ve sakinleştirdi. Doğumun güzel yanını hatırlattın. Umarım bebeğin ile beraber güzel uzun bir hayatınız olurSancılarım başladı bebek doğum kanalına girdi canım o yüzden
Korkma rabbim onlara öyle bi güç veriyor ki aklının ötesindeBen de bir süredir bel ağrısı ve karnımda gelip geçen ağrılar yaşıyorum nstde sancım çıkmıyor ama farklılığı hissetmemek mümkün değil. Açıkcası biraz korkuyordum ama senin bugün yazdığın şeyler cidden beni umutlandırdı ve sakinleştirdi. Doğumun güzel yanını hatırlattın. Umarım bebeğin ile beraber güzel uzun bir hayatınız olur
Ama senin künyede 40 yazıyoraa benim de 34 gün kaldı
Ay sanki döndü benimki de bence. Böyle bi şey hissettim ben de. Perine masajına başlayayım bariBen resmen küçük bir şey hissettim elimle,elimi koydum kaçtı
Bir test daha yapın adetten en az bir gün sonra. Markası ne bazı kitler yanlış sonuç veriyorBu testi sabah yapmıstım sizce hamilemiyim adetime 1 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?