Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Ya sıpa memeden ayrılmak istemiyor öyle seviyor ki iki eliyle birden yapışıyor. Yerine koyduğum anda ıngaa ıngaa bugün sabahlayacağız biz yani belli. Sende ne var ne yok uyutmuyor mu bebiş
Ay çilek insanın ömrü uzar seninle ya maşallah pozitifliğine ben de şimdilik hep öyleyim kavuşmaktan başka derdim tasam yok bebişimle zor sahip oldum diye mi öyle bilmiyorum her hareketine şükürler ediyorum harika günler bizi bekler inşallah

Maşallah canım Allah sağlıklı uzun ömürler versin geçmiş olsun

Ayy sabah sabah iki doğum haberi ne güzel oldu Çok sevindim canım benim. Gözün aydın olsun.

Arkadaşlar benim doğumum gerçekleşti 14 saat sancı cektim açılma yeterli olmayınca sezayene alındım bebek de ben de iyiyiz benim ağrılarım var sadece

Allah analı babalı büyütsün bahtları açık olsun size de geçmiş olsun M mrv2309 detaylı yazabilirsen çok minnettar olurum. Bizim de beklentimiz 2500 doğması 10 gün sonra, endişelerim çok

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün kaderi şansı güzel olsun sana da çok geçmiş olsun tebrik ederim ağrın sızın hemen geçsin

Arkadaşlar benim doğumum gerçekleşti 14 saat sancı cektim açılma yeterli olmayınca sezayene alındım bebek de ben de iyiyiz benim ağrılarım var sadece
Onlar da geçecek canım bol bol yürüyüş gözünüz aydın Rabbim sağlıklı günlerde büyütmek nasip etsin
Mervommmm kız benden önce doğurdun yaaa masallah sana bebisine gözünüzaydin sağlıkla güzel günler de buyutun

Yaaa sağlıklı upuzun ömrü olsun inşallah allah ayırmasın

Bunu biri daha söyledi bana sezaryanda elbise daha rahat oluyor diye sezaryen oluşu kesinleşirse alirim
O ameliyatlı halle pijama indirmesi zor oljyor wc de , bide yara yerine denk gelmemesi lazım alıncaksada can yakabilir sıkabilir ben yinede yanıma aldm soguk olursa diye ama bakalmmm

Kızlar gözünüz aydın, allahım sağlıklı uzun ömürler versin analı babalı büyütsün inşallah

kızlar benimde yatışım verildi yinemide bulantısı ve 16-11 tansiyonla. Gerçekten yorulduğumu hissediyorum artık. Biraz daha sabretmemiz lazım bebeğimle

Geçmiş olsun canım, birazcık daha sabır her şey güzel olacak inşallah orada kontrol altında olman da çok iyi hem

Gözünüz aydın canımlar bol sütlü günleriniz olsun

Ay mervee gözün aydın kuşumm sarışın yağuşuklu bir oğlan geldi demek oy kurban olurum Allah uzun sağlıklı ömürler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…