Ay çilek insanın ömrü uzar seninle ya maşallah pozitifliğineYa sıpa memeden ayrılmak istemiyor öyle seviyor ki iki eliyle birden yapışıyor. Yerine koyduğum anda ıngaa ıngaabugün sabahlayacağız biz yani belli. Sende ne var ne yok uyutmuyor mu bebiş
Maşallah canım Allah sağlıklı uzun ömürler versin geçmiş olsunKızlarrr ben doğurdumherşey yolunda şükür. Kara kaşıma gözüne rağmen sarı bir erko doğurdum hemde 2500 kg mşnnacık bişey küvez durumu olmadı şükür herşey yolunda biraz toparlanayım detaylı anlatırım
Gözün aydın canım benim. Hoşgeldi minigimizArkadaşlar benim doğumum gerçekleşti 14 saat sancı cektim açılma yeterli olmayınca sezayene alındım bebek de ben de iyiyiz benim ağrılarım var sadece
Ayy sabah sabah iki doğum haberi ne güzel olduKızlarrr ben doğurdumherşey yolunda şükür. Kara kaşıma gözüne rağmen sarı bir erko doğurdum hemde 2500 kg mşnnacık bişey küvez durumu olmadı şükür herşey yolunda biraz toparlanayım detaylı anlatırım
Arkadaşlar benim doğumum gerçekleşti 14 saat sancı cektim açılma yeterli olmayınca sezayene alındım bebek de ben de iyiyiz benim ağrılarım var sadece
Kızlarrr ben doğurdumherşey yolunda şükür. Kara kaşıma gözüne rağmen sarı bir erko doğurdum hemde 2500 kg mşnnacık bişey küvez durumu olmadı şükür herşey yolunda biraz toparlanayım detaylı anlatırım
Yaaa maşallahKızlarrr ben doğurdumherşey yolunda şükür. Kara kaşıma gözüne rağmen sarı bir erko doğurdum hemde 2500 kg mşnnacık bişey küvez durumu olmadı şükür herşey yolunda biraz toparlanayım detaylı anlatırım
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün kaderi şansı güzel olsunKızlarrr ben doğurdumherşey yolunda şükür. Kara kaşıma gözüne rağmen sarı bir erko doğurdum hemde 2500 kg mşnnacık bişey küvez durumu olmadı şükür herşey yolunda biraz toparlanayım detaylı anlatırım
Onlar da geçecek canım bol bol yürüyüş gözünüz aydın Rabbim sağlıklı günlerde büyütmek nasip etsinArkadaşlar benim doğumum gerçekleşti 14 saat sancı cektim açılma yeterli olmayınca sezayene alındım bebek de ben de iyiyiz benim ağrılarım var sadece
Mervommmm kız benden önce doğurdun yaaa masallah sana bebisine gözünüzaydin sağlıkla güzel günler de buyutunKızlarrr ben doğurdumherşey yolunda şükür. Kara kaşıma gözüne rağmen sarı bir erko doğurdum hemde 2500 kg mşnnacık bişey küvez durumu olmadı şükür herşey yolunda biraz toparlanayım detaylı anlatırım
Bende isterdim 35 36lari göreyim ama 31 de elendim
YaaaKızlarrr ben doğurdumherşey yolunda şükür. Kara kaşıma gözüne rağmen sarı bir erko doğurdum hemde 2500 kg mşnnacık bişey küvez durumu olmadı şükür herşey yolunda biraz toparlanayım detaylı anlatırım
Sağlıklı uzun ömrü olsunnnnnArkadaşlar benim doğumum gerçekleşti 14 saat sancı cektim açılma yeterli olmayınca sezayene alındım bebek de ben de iyiyiz benim ağrılarım var sadece
Senin bebişler nasıllll?Bende isterdim 35 36lari göreyim ama 31 de elendim
O ameliyatlı halle pijama indirmesi zor oljyor wc de , bide yara yerine denk gelmemesi lazım alıncaksada can yakabilir sıkabilirBunu biri daha söyledi bana sezaryanda elbise daha rahat oluyor diye sezaryen oluşu kesinleşirse alirim
Arkadaşlar benim doğumum gerçekleşti 14 saat sancı cektim açılma yeterli olmayınca sezayene alındım bebek de ben de iyiyiz benim ağrılarım var sadece
Kızlarrr ben doğurdumherşey yolunda şükür. Kara kaşıma gözüne rağmen sarı bir erko doğurdum hemde 2500 kg mşnnacık bişey küvez durumu olmadı şükür herşey yolunda biraz toparlanayım detaylı anlatırım
kızlar benimde yatışım verildi yinemide bulantısı ve 16-11 tansiyonla. Gerçekten yorulduğumu hissediyorum artık. Biraz daha sabretmemiz lazım bebeğimle
Gözünüz aydın canımlarKızlarrr ben doğurdumherşey yolunda şükür. Kara kaşıma gözüne rağmen sarı bir erko doğurdum hemde 2500 kg mşnnacık bişey küvez durumu olmadı şükür herşey yolunda biraz toparlanayım detaylı anlatırım
Ay mervee gözün aydın kuşummKızlarrr ben doğurdumherşey yolunda şükür. Kara kaşıma gözüne rağmen sarı bir erko doğurdum hemde 2500 kg mşnnacık bişey küvez durumu olmadı şükür herşey yolunda biraz toparlanayım detaylı anlatırım
Gözün aydın olsun canım. Allah analı babalı büyütsünKızlarrr ben doğurdumherşey yolunda şükür. Kara kaşıma gözüne rağmen sarı bir erko doğurdum hemde 2500 kg mşnnacık bişey küvez durumu olmadı şükür herşey yolunda biraz toparlanayım detaylı anlatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?