Gözün aydın canım çok tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün nazarlardan korusun şansı bahtı güzel olsun yavrununArkadaşlar benim doğumum gerçekleşti 14 saat sancı cektim açılma yeterli olmayınca sezayene alındım bebek de ben de iyiyiz benim ağrılarım var sadece
kızlar kimler doğuma girdi ya kaçırdım ben sağlıkla kolaylıkla geçer inşallah yeni bebişler geliyo
Bunu biri daha söyledi bana sezaryanda elbise daha rahat oluyor diye sezaryen oluşu kesinleşirse alirimAynen tek parça gecelik, rahat oluyor ama spguk olcağı için nasıl olcak bilemedm
Doğurduktan sonrası cokzellllallahımmm darısı başımıza hemen doğurup evime gelmek istiyorum pandamlaarada güncelle beni kız merak ediyorum sizi yeni doğurdun diye darlamıyom jsjhshsvlvlcş
Ahhhh yaaaa canım benimmm tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün en güzel günlerinizin baslangıcı olsun bu doğumArkadaşlar benim doğumum gerçekleşti 14 saat sancı cektim açılma yeterli olmayınca sezayene alındım bebek de ben de iyiyiz benim ağrılarım var sadece
gözün aydınnnn tebrik ederim en kısa zamanda ağrıların da geçer inşallahArkadaşlar benim doğumum gerçekleşti 14 saat sancı cektim açılma yeterli olmayınca sezayene alındım bebek de ben de iyiyiz benim ağrılarım var sadece
cimcime doğunca rahatladı demek ki kapalı alan sevmiyo keyif yapıyo şimdi odasında ohhh misss şckcjxhdhhDoğurduktan sonrası cokzellllemcük uyku emcük uyku çokta rahat.
Ay odasında bile değil göğsümde, ağzımın içindecimcime doğunca rahatladı demek ki kapalı alan sevmiyo keyif yapıyo şimdi odasında ohhh misss şckcjxhdhh
Çilek uyku yok mu nasıl gidiyor bebikle gece hayatı
Normal dogumda da daha rahat oluyor, ozel hastanelerde odalar sicacik ben hic usumemistimBunu biri daha söyledi bana sezaryanda elbise daha rahat oluyor diye sezaryen oluşu kesinleşirse alirim
Gözün aydın olsun canımArkadaşlar benim doğumum gerçekleşti 14 saat sancı cektim açılma yeterli olmayınca sezayene alındım bebek de ben de iyiyiz benim ağrılarım var sadece
Ya sıpa memeden ayrılmak istemiyor öyle seviyor ki iki eliyle birden yapışıyor. Yerine koyduğum anda ıngaa ıngaaÇilek uyku yok mu nasıl gidiyor bebikle gece hayatı
Sağlıklı uzun ömrü olsun yavrunun canımArkadaşlar benim doğumum gerçekleşti 14 saat sancı cektim açılma yeterli olmayınca sezayene alındım bebek de ben de iyiyiz benim ağrılarım var sadece
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahArkadaşlar benim doğumum gerçekleşti 14 saat sancı cektim açılma yeterli olmayınca sezayene alındım bebek de ben de iyiyiz benim ağrılarım var sadece
Gozun aydin canimArkadaşlar benim doğumum gerçekleşti 14 saat sancı cektim açılma yeterli olmayınca sezayene alındım bebek de ben de iyiyiz benim ağrılarım var sadece
Doğurabilirsin ben onay veriyorum ajsjs bak merveye de verdim doğuruyo
Gözün aydın ağrıların da geçer inşallah tez vakitteArkadaşlar benim doğumum gerçekleşti 14 saat sancı cektim açılma yeterli olmayınca sezayene alındım bebek de ben de iyiyiz benim ağrılarım var sadece
Maşallah minnakınla sana kavuştunuz darısı başımıza yaaKızlarrr ben doğurdumherşey yolunda şükür. Kara kaşıma gözüne rağmen sarı bir erko doğurdum hemde 2500 kg mşnnacık bişey küvez durumu olmadı şükür herşey yolunda biraz toparlanayım detaylı anlatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?