Evet ben varım… hiçbir pozisyonda rahat edemiyorum sürekli tuvalet ihtiyacı oluyor ve geceleri karnım 3-4 kez sertleşiyorKızlar ya uyku sorunu yaşayan var mııınormalde uykuya düşkün biriyim ama çok yoğun zamanlar geçirdiğim halde gece 3 4 de zor uyuyorum sabah da 8de kalkıyorum hergün
Ay harika yaYa sıpa memeden ayrılmak istemiyor öyle seviyor ki iki eliyle birden yapışıyor. Yerine koyduğum anda ıngaa ıngaabugün sabahlayacağız biz yani belli. Sende ne var ne yok uyutmuyor mu bebiş
Maşallah hayırlı olsun geçmiş olsunKızlarrr ben doğurdumherşey yolunda şükür. Kara kaşıma gözüne rağmen sarı bir erko doğurdum hemde 2500 kg mşnnacık bişey küvez durumu olmadı şükür herşey yolunda biraz toparlanayım detaylı anlatırım
Canım ben 2400 doğmuşum hiç korkma. Şimdi 1.70 sağlıklı bir anayım
Gözün aydın canım ayyy allahım analı babalı büyütsünKızlarrr ben doğurdumherşey yolunda şükür. Kara kaşıma gözüne rağmen sarı bir erko doğurdum hemde 2500 kg mşnnacık bişey küvez durumu olmadı şükür herşey yolunda biraz toparlanayım detaylı anlatırım
Gözün aydın canım ve geçmiş olsun.Arkadaşlar benim doğumum gerçekleşti 14 saat sancı cektim açılma yeterli olmayınca sezayene alındım bebek de ben de iyiyiz benim ağrılarım var sadece
Ahaha teşekkür ederimCanım ben 2400 doğmuşum hiç korkma. Şimdi 1.70 sağlıklı bir anayım
Ben yaşıyorum 32. Haftadan beri nerdeyse. Şimdi bi de üzücü haber aldığım için komple gitti uyku düzenim.Kızlar ya uyku sorunu yaşayan var mııınormalde uykuya düşkün biriyim ama çok yoğun zamanlar geçirdiğim halde gece 3 4 de zor uyuyorum sabah da 8de kalkıyorum hergün
Umarım önemli bir şey değildir aldığınız haberBen yaşıyorum 32. Haftadan beri nerdeyse. Şimdi bi de üzücü haber aldığım için komple gitti uyku düzenim.
Gündüz de aptal gibi geziniyorum sonra evin içinde hiç halim yok.
Ay evet onlar oluyor ama rahat etsem de tuvalete gitsem de uykum olsa da 4 5 saat zor uyuyorumEvet ben varım… hiçbir pozisyonda rahat edemiyorum sürekli tuvalet ihtiyacı oluyor ve geceleri karnım 3-4 kez sertleşiyorsaatleri sayıyorum resmen uyanmak için
Kızlarr çok şükür toparlanıp geldim. Dün 15.30 da yatışım yapıldı. Direkt ciğer geliştirici ve bir kere de suni Sancı verildi. Normalde asla sancım çıkmıyordu ama vücudum bunu bekliyormuş anında sancılarım başladı ve ebe kendi sancılarım olduğunu söyledi. Çok düzenli ve güzeldi sancılar ama 9 saatin sonunda hala 1 cm açıklığım vardı. Bu da hem haftanın küçük olmasıyla hem bebiş tam kanalda olmadığından hem de benim fizyolojik yapımdan kaynaklıymış. Doktorum ister sezeryana çevirelim ister devam edelim ama bu şekilde çok zorlanacaksın dedi uzun süre beklemem gerekecekti. Çınarın strese girmesini istemedi. Daha küçük diye. Dedim sezeryan yapalım riske gerek yok
Kız yeni doğanların bacakları sallanıyor 3 te 2 si boşAhaha teşekkür ederimvalla gittim kızıma iki tane prematüre hastane çıkışı aldım bol bol gezmesin diye haftası iyi olacağı için çok korkum yok ama insan evham yapıyor işte
Ayyyyy benim güzelim gözün aydın Allah analı babalı büyütsün. Severim onun sarışınlığınıKızlarrr ben doğurdumherşey yolunda şükür. Kara kaşıma gözüne rağmen sarı bir erko doğurdum hemde 2500 kg mşnnacık bişey küvez durumu olmadı şükür herşey yolunda biraz toparlanayım detaylı anlatırım
Ayyyyy benim güzelim gözün aydın Allah analı babalı büyütsün. Severim onun sarışınlığınıkendine gelince anlat kuzum bekliyoruz
Hahha etiketlemeyi unuttum anlattım kuşum üste alıntıladımKızlarr çok şükür toparlanıp geldim. Dün 15.30 da yatışım yapıldı. Direkt ciğer geliştirici ve bir kere de suni Sancı verildi. Normalde asla sancım çıkmıyordu ama vücudum bunu bekliyormuş anında sancılarım başladı ve ebe kendi sancılarım olduğunu söyledi. Çok düzenli ve güzeldi sancılar ama 9 saatin sonunda hala 1 cm açıklığım vardı. Bu da hem haftanın küçük olmasıyla hem bebiş tam kanalda olmadığından hem de benim fizyolojik yapımdan kaynaklıymış. Doktorum ister sezeryana çevirelim ister devam edelim ama bu şekilde çok zorlanacaksın dedi uzun süre beklemem gerekecekti. Çınarın strese girmesini istemedi. Daha küçük diye. Dedim sezeryan yapalım riske gerek yokanında aldılar spinal yapıldı. Asla ilk girişi bile hissetmedim korkmayın sakın. 5 dk sonra doğum başladı bebeğin sesini 4. Dk da duydum. o kadar hızlı ve acısız bir işlem ki asla korkmayın. En azından ben hiç bişey hissetmedim çınarın sesini dinlerken bir bakmışım Dikişlerim de bitmiş. çok güzel bir duyguydu geldiler yanağıma koydular ya herşey geçti bitti sonra odaya alındım hemen ardımdan Çınarı getirdiler. Şükür her değeri iyi çıktı, ciğer geliştirici de işe yaramış küvez durumu olmadı. Hemen tuttu emmeye başladı. tam bir kucakçı yatırmaya gelmiyor. Ben de iyiyim bi kaç saat elbette ağrım oldu ilaçlar çok iyi geldi. 5 saat sonra yürüdüm gazımı çıkardım sonra da bol bol yürümeye devam ettim şu an kendim oturup kalkabiliyorum. Yarın sabah da taburcuyuz inşallah olduğunca anlatmaya çalıştım umarım tedirginlik vermemişimdir. Her gecenin doğumu farklı bir serüven elbette ama sonucu daima aynı. O mis kokulu için hepsine değer
Kız yaa ne zaman gittin ne zaman doğurdun mervee ahaha maşallah sanaKızlarr çok şükür toparlanıp geldim. Dün 15.30 da yatışım yapıldı. Direkt ciğer geliştirici ve bir kere de suni Sancı verildi. Normalde asla sancım çıkmıyordu ama vücudum bunu bekliyormuş anında sancılarım başladı ve ebe kendi sancılarım olduğunu söyledi. Çok düzenli ve güzeldi sancılar ama 9 saatin sonunda hala 1 cm açıklığım vardı. Bu da hem haftanın küçük olmasıyla hem bebiş tam kanalda olmadığından hem de benim fizyolojik yapımdan kaynaklıymış. Doktorum ister sezeryana çevirelim ister devam edelim ama bu şekilde çok zorlanacaksın dedi uzun süre beklemem gerekecekti. Çınarın strese girmesini istemedi. Daha küçük diye. Dedim sezeryan yapalım riske gerek yokanında aldılar spinal yapıldı. Asla ilk girişi bile hissetmedim korkmayın sakın. 5 dk sonra doğum başladı bebeğin sesini 4. Dk da duydum. o kadar hızlı ve acısız bir işlem ki asla korkmayın. En azından ben hiç bişey hissetmedim çınarın sesini dinlerken bir bakmışım Dikişlerim de bitmiş. çok güzel bir duyguydu geldiler yanağıma koydular ya herşey geçti bitti sonra odaya alındım hemen ardımdan Çınarı getirdiler. Şükür her değeri iyi çıktı, ciğer geliştirici de işe yaramış küvez durumu olmadı. Hemen tuttu emmeye başladı. tam bir kucakçı yatırmaya gelmiyor. Ben de iyiyim bi kaç saat elbette ağrım oldu ilaçlar çok iyi geldi. 5 saat sonra yürüdüm gazımı çıkardım sonra da bol bol yürümeye devam ettim şu an kendim oturup kalkabiliyorum. Yarın sabah da taburcuyuz inşallah olduğunca anlatmaya çalıştım umarım tedirginlik vermemişimdir. Her gecenin doğumu farklı bir serüven elbette ama sonucu daima aynı. O mis kokulu için hepsine değer
Hareketi var ama dimikizlar bebisi bir kac gundur cok az hiss ediyorum bu gun kontrolum var zaten acaba bisey olurmu ki yaa panik yaptim yoksa yeri daraldigindanmi az hareket ediyor bilemiyorum. 1 2 saate gidecegiz doktora heyacandan karnim agriyor buraya kadar gelmisim insallah bir sorun cikmaz
Ay 10.10 olsun diye çabaladım da 11.10 a kaldık yaKız yaa ne zaman gittin ne zaman doğurdun mervee ahaha maşallah sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?