- 26 Aralık 2024
- 166
- 131
- 18
- 25
Klinik doktora gidiyorum özel hastanede dogumum yapılacak ne diyeceğimi bilemedim hastanede bekleyim dedim güldü. Başka hastaneye gidersem orada da acil dogum falan derlerse düşer bayılırım:)Devlet mi yoksa özele mi gidiyordunuz? Bana da çok normal gelmedi.. Bir dr a daha mı danışsanız acaba? Haftanız da gayet iyiymiş, en azından yatış yapıp takipte bekletseymiş..
O zaman daha fazla su gelirse tekrar gidin sıkı takip edin hareketleri, suyu gelen arkadaşlar belki daha yardımcı olur bu konuda benim de çok bilgim yok ama tedirgin olmak da haklısınız çok bende olurdumKlinik doktora gidiyorum özel hastanede dogumum yapılacak ne diyeceğimi bilemedim hastanede bekleyim dedim güldü. Başka hastaneye gidersem orada da acil dogum falan derlerse düşer bayılırım:)
Harika haber sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah
Deryam sen çok direndin bugünler bile uzaktı sana çok şükür riskli haftayı da geçiyonuz haftaya alması iyi olacaksa alsın kuzum
Hayırlısı olsun canım inşallah. Hiç tedirgin olma. Demek ki bebeğin için böylesi daha iyi. Birbirimize ettiğimiz dualarla sırayla alacağız bebeklerimizi kucağımıza
Kuzucum hayırlısı olsun bugününe şükür, vardır doktorunun bir bildiği artık alalım diyorsa. Her şey çok güzel olacak sağlıkla kucağına alacaksın inşallah
yok canım demir depomBu 5 olan hemoglobin değerin mi ??
Gözünden anladı tecrübesini konuşturduAy kadın 1 ekime kadar doğurmamış olursan gel demişti kontrole içimden he he diyodum nasıl bildi ama ajajsj
Bugün çok sessiz grup kimsenin doğurmaya niyeti yokKızlar hadi bugün doğurma nöbeti kimde ben olmak istemiyorum lütfen biri gönüllü olsun
Ahahaha ben olabilirim ya inanılmaz bi şevk var sürekli ev temizliği yapıyorum bir umut djdjdjKızlar hadi bugün doğurma nöbeti kimde ben olmak istemiyorum lütfen biri gönüllü olsun
Nasıl oldun canımkızlar benimde yatışım verildi yinemide bulantısı ve 16-11 tansiyonla. Gerçekten yorulduğumu hissediyorum artık. Biraz daha sabretmemiz lazım bebeğimle
Aman sus sus sancım var yine zatenKızlar hadi bugün doğurma nöbeti kimde ben olmak istemiyorum lütfen biri gönüllü olsun
nst a girdim bu gun iyi 140 di kalp atisi. sezaryen gunu 22 sinden one cekile bilirmis 3 gun sonra usg sonrasi bakalim bir daha son karari o zaman veririz dedi. ne guzel kendimi hazirlamistim alistirmistim ayin 22 e. sancimda oluyor bazen karinmda hep sert bakalim simdi ne olacak.Hareketi var ama dimi
kap atisi 140 cikti iyi. sadece sezaryen gunu one cekile bilir 3 gun sonra usg muayinesi olacak sonra son kararYeri daraldığından az hissetmek normal evham yapma güzel haberler alırsın inşallah.
Gayet yeterli gözüküyor canım ben süt kaşığı ve biberon da koydum her ihtimale karşı küçük bir paket mama da koydum çantama büyük ihtimalle ordan süt gelmezse mama takviyesi yapar hemşireler ama dediğim gibi temkinli olmak lazım sanırımKızlar ağrılarım arttığı ve burda doğumlar başladığı için bir panikle doğum çantamı hazırladım bugünkoyduklarımı yazayım da hem fikir olsun hem eksik varsa dikkatinizi çeken soylerseniz çok sevinirim
Hemşireye verilmek için bir hastane çıkışı iki bebek bezi koydum
Bebek için bikac zıbın 2 şapkalı eldivenli takım bir tulum bikac çorap koydum on tane falan bebek bezi alt açma örtüsü pişik kremi emzik koydum (biberon koymalı miyim bilmiyorum)battaniye muslin örtü yelek koydum hava soğuk olabilir diye
Kendim için bir lohusa takımı bir pijama takımı hırka tesettürlü olduğum için iki tane yazma depend külot normal külotlar emzirme sütyenleri göğüs ucu kremi dış fırçası macunu havlu göğüs pedi normal ped terlik
Göğüs pompası veya süt arttırıcı almadım lazım olursa zaten e bebek hemen hastanenin orda eşim alır eksik olan bişey var mı sizce abartı mi olmuş doğum sezeryan mi normal mi olur bilmiyorum ama ihtiyaç halinde eşim getirir evden yakın hastaneye evimiz
kalp atisina bakildi 140 cikti bu iyi. bu aylarda ola bilirmis oyle yavas hareket ama onemli olan bir gune 10 hareket hiss etmekmis onu sayacakmisim. aynen benim ki de ya geriniyor ya da dalgali birseyler oluyor bazen pit pit vuruyor ama cok zayif hiss ediyorum onu 3 gun sonra usg muayinesi var bakalim orda ne olacakBende öyle ya eskisine göre daha az hissediyorum bir iki gündür. Benimki daha çok gerinme hareketi yapmaya başladı doktora sormuştum geçen hafta alanı daraldığı için artık geriniyor demişti. Doktor çıkışı buraya da yazar mısın seninki ne diyecek merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?