Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
kızlar ben 28 gün olduğunu bilmiyodum teşekkür ederim hepinize yaşadığım yerde zaten 2 tanecik özel hastane var ikisi de küçük eğer para almak isterlerse de dediğiniz gibi şikayet ederiz biz de

Evet herşeu dahil 28 gün 1 kez bile para ödemiyorsun , eğer talep ederlerse de şikayette bulunun … sadece doğurduğun hastane olması gerek diye biliyorum herhangi bi hastane olmuyor galiba
peki işitme görme sarılık testi topuk kanı kalça ultrasonu bunlar da ilk 28 günde yaptırılıyo

Kan değerin kaçtı canm kaçken takıldı serum

kızlar d vitamini kullanıyo musunuz, kullanıyosanız hangisini kullanıyorsunuz
D vitamin kullanıyordum(coledan-d3) multivitamine geçince bıraktım. Çünkü içinde d vitamini de var. Doktorda doğuma kadar kesinlikle multivitamini kullanıcaksın dedi.

Son düzenleme:
Korkma canım ben o hafta özellikle doktoruma rahim ağzı ne durumda diye sormuştum 4.5 cm di uzunluğu yani kapalıydı daha. Sadece başı aşağı baskı yapmaya başlamış demişti. Geçen haftaki kontrolümde başı aşağı inmiş biraz dedi bu sefer ben sormadım artık çünkü kendisi açıklama yaptı Açılma olsa bile bu haftalarda serklaj olmaz artık sancın gelene kadar bekleriz, 37. Haftayı geçtikten sonra istediğin zaman doğurabilirsin dedi. Zaten 36 oldum sayılır o yüzden takmıyorum. Seninde doktorun rahim ağzında kısalma görmemiştir görseydi açıklama yapardı uyarırdı mutlaka.

Ben de bunları koydum hepsi işe yarar şeyler bence canım ben biberon değil süt kaşığı ve pompa da koydum olur da sağıp vermek gerekirse diye

bugün az kalsın toprak yicektim ya bahçe o kadar güzel koktu ki çalışma yapıp toprağı düzlemişler eşim yanımda olmasa azcık alıp yicektim o izin vermedi kokusu hala burnumdan gitmiyo bu aya kadar yemek aşermemiştim son ayda toprak aşerdim kanım düşük ferritinim 6 bu arada eksilere indi galiba

Kad
Kanın kaç canım doktor ne dedi pekii hgb demi o değerin kaç

İşte ben de buz yemek istiyorum

Arkadaşlar aranızda devlet hastanesinde doğum yapacak olan var mı surec nasil işliyor acaba bilgi verir misiniz ? Bir de zeynep kamil ve Lütfi Kırdar şehir hastanesi arasında kaldım bilgi sahibi olanlar varsa yazabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…