- 27 Mayıs 2020
- 115
- 70
- 98
- 28
Evet herşeu dahil 28 gün 1 kez bile para ödemiyorsun , eğer talep ederlerse de şikayette bulunun … sadece doğurduğun hastane olması gerek diye biliyorum herhangi bi hastane olmuyor galibaKuvöze alınması gerekirse o da içinde mi ? Ben de bilmiyorum bu durumu
peki işitme görme sarılık testi topuk kanı kalça ultrasonu bunlar da ilk 28 günde yaptırılıyoEvet herşeu dahil 28 gün 1 kez bile para ödemiyorsun , eğer talep ederlerse de şikayette bulunun … sadece doğurduğun hastane olması gerek diye biliyorum herhangi bi hastane olmuyor galiba
Herşey dahil yani tüm testler kuvöz kan vs ssk tarafından karşılanıyor . 170 i arayarak detaylı bilgi de alabilirsiniz .peki işitme görme sarılık testi topuk kanı kalça ultrasonu bunlar da ilk 28 günde yaptırılıyo
Kan değerin kaçtı canm kaçken takıldı serumBugün değil galiba hareketleri cok olunca bekleyelim dedi suyu yetecek kadar var dedi dr. Azar azar gelince su bekleyebilirz dedi. Elimizden gelse 1 hafta daha bekleticek dr ama bakalim. Gecen hafta da ferrittin dusuklugunden serum taktirdim. Anca 2 haftaya toparlaniyormus kan değerim icin de bebek gelişimi icinde bu hafta önemli
D vitamin kullanıyordum(coledan-d3) multivitamine geçince bıraktım. Çünkü içinde d vitamini de var. Doktorda doğuma kadar kesinlikle multivitamini kullanıcaksın dedi.kızlar d vitamini kullanıyo musunuz, kullanıyosanız hangisini kullanıyorsunuz
Korkma canım ben o hafta özellikle doktoruma rahim ağzı ne durumda diye sormuştum 4.5 cm di uzunluğu yani kapalıydı daha. Sadece başı aşağı baskı yapmaya başlamış demişti. Geçen haftaki kontrolümde başı aşağı inmiş biraz dedi bu sefer ben sormadım artık çünkü kendisi açıklama yaptı Açılma olsa bile bu haftalarda serklaj olmaz artık sancın gelene kadar bekleriz, 37. Haftayı geçtikten sonra istediğin zaman doğurabilirsin dedi. Zaten 36 oldum sayılır o yüzden takmıyorum. Seninde doktorun rahim ağzında kısalma görmemiştir görseydi açıklama yapardı uyarırdı mutlaka.Selam bu belirtiler 33 haftada mı olmuştu böyle?
Ben suyu çok içiyorum ama özellikle son günlerde mesanede baskı oluyor, sık idrar yapıyorum.
Kontrolüm bir hafta önceydi ve anormal bir şey demedi.
Doğum yapanları da okudukça kendimden çok tedirgin oldum.
Ben de bunları koydum hepsi işe yarar şeyler bence canım ben biberon değil süt kaşığı ve pompa da koydum olur da sağıp vermek gerekirse diyeKızlar ağrılarım arttığı ve burda doğumlar başladığı için bir panikle doğum çantamı hazırladım bugünkoyduklarımı yazayım da hem fikir olsun hem eksik varsa dikkatinizi çeken soylerseniz çok sevinirim
Hemşireye verilmek için bir hastane çıkışı iki bebek bezi koydum
Bebek için bikac zıbın 2 şapkalı eldivenli takım bir tulum bikac çorap koydum on tane falan bebek bezi alt açma örtüsü pişik kremi emzik koydum (biberon koymalı miyim bilmiyorum)battaniye muslin örtü yelek koydum hava soğuk olabilir diye
Kendim için bir lohusa takımı bir pijama takımı hırka tesettürlü olduğum için iki tane yazma depend külot normal külotlar emzirme sütyenleri göğüs ucu kremi dış fırçası macunu havlu göğüs pedi normal ped terlik
Göğüs pompası veya süt arttırıcı almadım lazım olursa zaten e bebek hemen hastanenin orda eşim alır eksik olan bişey var mı sizce abartı mi olmuş doğum sezeryan mi normal mi olur bilmiyorum ama ihtiyaç halinde eşim getirir evden yakın hastaneye evimiz
Venatura d3k2 olanı kullanıyorum benkızlar d vitamini kullanıyo musunuz, kullanıyosanız hangisini kullanıyorsunuz
Aa şimdi nasılsın canım her şey yolunda mı ne dedi doktorBen doguruyorum galiba. Sabahtan beri az az da olsa suyum geliyor doktor haberleşelim bir şeyler yeme dedi
Haftasonu tatilindeyiz, doğumlara biraz molaBugün bebemiz de yok boş geçtikolaysız olalım aman ali rıza bey ağzımızın tadı kaçmasın herkes usluca en az 37 yi beklesin anacım.
Haftasonu tatilindeyiz, doğumlara biraz mola
o konu hakkında bir bilgim yok ama sordugum hastaneler bu şekilde söyledisgk anlaşması olmayan özel hastanelerde de mi böyle biliyo musunuz
Kanın kaç canım doktor ne dedi pekii hgb demi o değerin kaçbugün az kalsın toprak yicektim ya bahçe o kadar güzel koktu ki çalışma yapıp toprağı düzlemişler eşim yanımda olmasa azcık alıp yicektim o izin vermedi kokusu hala burnumdan gitmiyo bu aya kadar yemek aşermemiştim son ayda toprak aşerdimkanım düşük ferritinim 6 bu arada eksilere indi galiba
ferritin en son 6 çıkmıştı benim hep böyle zaten çocukluktan beri demirsizimKad
Kanın kaç canım doktor ne dedi pekii hgb demi o değerin kaç
İşte ben de buz yemek istiyorumbugün az kalsın toprak yicektim ya bahçe o kadar güzel koktu ki çalışma yapıp toprağı düzlemişler eşim yanımda olmasa azcık alıp yicektim o izin vermedi kokusu hala burnumdan gitmiyo bu aya kadar yemek aşermemiştim son ayda toprak aşerdimkanım düşük ferritinim 6 bu arada eksilere indi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?