Benim doktorda normal diyor o zaten herşeye normal diyorHep aynı şeyleri yaşıyoruz canım çok normal bunlar. Benim de bel ağrım çok haftalardır çekiyorum, wc yi söylemiyorum zaten doktorum idrar kaçırmaların olabilir bile dedi. Ben her hafta kontrole gidiyorum kötü birşey hiç söylemedi doktorum yani hep normal diyor o yüzden panik yapma. İnşallah bikaç haftamız kaldı bizim de biraz daha sabretcez artık
Harika haber sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahKızlaaaar doktorun yanındaydım az önce
Ve haftaya alabiliriz artık dedi
Ay kadın 1 ekime kadar doğurmamış olursan gel demişti kontrole içimden he he diyodum nasıl bildi ama ajajsjAma sana hemşire dedi o günleri göremezsin dediiiii
Deryam sen çok direndin bugünler bile uzaktı sana çok şükür riskli haftayı da geçiyonuz haftaya alması iyi olacaksa alsın kuzumKızlaaaar doktorun yanındaydım az önce
Kuzucum hayırlısı olsun bugününe şükür, vardır doktorunun bir bildiği artık alalım diyorsa. Her şey çok güzel olacak sağlıkla kucağına alacaksın inşallahKızlaaaar doktorun yanındaydım az önce
Bulut 11 gün kaldı rüzgar 26 günKüvözde ne kadar kaldılar canım? Yazmışsındır illa ki ama gözden kaçırdım galiba. Ben her ağrım olduğunda erken doğuracağım sanıp korktuğum için hep kendime umut olacak şeyler arıyorum
Hayırlısı olsun canım inşallah. Hiç tedirgin olma. Demek ki bebeğin için böylesi daha iyi. Birbirimize ettiğimiz dualarla sırayla alacağız bebeklerimizi kucağımızaKızlaaaar doktorun yanındaydım az önce
Canım kaç kg lardı doğduklarında. Kaç kg olunca çıkardılar..belki benim bebeğimde girecek.Bulut 11 gün kaldı rüzgar 26 gün
Çok iyi geldiniz bu haftalara, en sağlıklısı nasıl olacaksa öyle olsunKızlaaaar doktorun yanındaydım az önce
Canım bi balkona çıksan ya da bahçeye falan çıksan biraz modun yükselir. Ben de evde daraldım dışarı adım attığım anda yüzüm güldüBen bugün hiç iyi hissetmiyorum kendimi. Belim çok ağrıyor. Vajina ve makatta baskı, bacağıma vuran bir ağrı var çok zor adım atıyorum.
Sabahtan beri ciddi anlamda iç sıkıntısı yaşıyorum. Panik atak yükleniyor gibi hissediyorum ve bununla mücadele ediyorum. Duvarlar üstüme geliyor sanki. Hormanlarım beni tutup tutup yere vuruyor galiba. Eşimin bu hafta iş programı çok yoğun, hafta başından beri fuarda. Normalde evden çalışır bende arada ay keşke biraz gitse diye gözünün içine bakarım. Bugün kendimle mücadele ediyorum,hemen eve gel dememek için. Gelse ne yapacak sanki
Ben sancı yaşadığımda tek taraflıydı sol tarafımda. Miktarı düşüktü. Doktor büyük ihtimal gazın da olduğu için o tarafta hissettin normalde hissetmeyeceğin sancıları dedi. Benim de tarif ettiğin gibiydi. Bir doktora görünmeni öneririm umarım sancı değildirKızlar benim de sol taraf belimin yanı dünden beri aralıksız ağrıyor. Düzenli aralıklarla bıçak giriyor. Tek taraflı olduğu için ve karna doğru yayılmadığı için panik yapmıyorum ama aralıksız ağrıması yordu beni
Aa gerçekten de 2 gündür gaz sorunu da yaşıyorum. Peki bıçak gibi girip giden bir ağrı mıydı sizinki de? İlaç uyguladılar mı?Ben sancı yaşadığımda tek taraflıydı sol tarafımda. Miktarı düşüktü. Doktor büyük ihtimal gazın da olduğu için o tarafta hissettin normalde hissetmeyeceğin sancıları dedi. Benim de tarif ettiğin gibiydi. Bir doktora görünmeni öneririm umarım sancı değildir
Evet evet. Ben de gaz sandım iki gün dayandım. 25. Haftamdı. Doktora gaz ilacı yazsın diye gittim. Nst istedi direkt. 4 dakikada bir 30-40 sancı çıktı. Normale göre düşük ama çok sık olduğu için yatış verdi. Ciğer geliştirici yaptılar. Nidicard ve serum verdiler. Ertesi sabah bitti sancılarım çok şükür.Aa gerçekten de 2 gündür gaz sorunu da yaşıyorum. Peki bıçak gibi girip giden bir ağrı mıydı sizinki de? İlaç uyguladılar mı?
Akşama kadar devam ederse nst için gideyim bir o zamanEvet evet. Ben de gaz sandım iki gün dayandım. 25. Haftamdı. Doktora gaz ilacı yazsın diye gittim. Nst istedi direkt. 4 dakikada bir 30-40 sancı çıktı. Normale göre düşük ama çok sık olduğu için yatış verdi. Ciğer geliştirici yaptılar. Nidicard ve serum verdiler. Ertesi sabah bitti sancılarım çok şükür.
Bence iyi yaparsın arkaya atma düzenli hissettiğin acıyıAkşama kadar devam ederse nst için gideyim bir o zaman
Devlet mi yoksa özele mi gidiyordunuz? Bana da çok normal gelmedi.. Bir dr a daha mı danışsanız acaba? Haftanız da gayet iyiymiş, en azından yatış yapıp takipte bekletseymiş..Merhabalar kızlar uzunn zanandir okuyorum ama bir sey yazmiyordum. Dün dr kontrolüne gittim her sey yolunda 24une gun aldık rahatı keyfi yerinde görünüyor dedi ve bugüne suyumda sızıntı vargece az az geliyordu ayaklarımı mi usuttum acaba dedim sabahına 1 bardak kadar su geldi dr a gittik suyum yeteri kadar varmış tutabildigimiz kadar tutalım en azindan 1 hafta daha kalsin dedi eve gonderdi ama tedirginim cokca bugun 36+6oldum. Kendimi tuhaf hissediyorum. Uzanıp dinleniyorum ama 1 hafta bu tedirginlikle geçer mi yahu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?