Kendimi 3 yıldır hamile gibi hissediyorumGeçer geçer az kalmış zaten 1 hafta daha tut içinde abjasn ya bu arada hamileyken zaman hiç geçmiyormuş doğurmasaydım 38 e girmiş olacakmışım su gibi geçti 12 gün
Yanımda canım 2940 gram doğduGozun aydin canimAgrilarin icinde rabbimden sifa dilerim kavustunuz artik bebek yaninda mi
Ağrılarım çok sabaha kadar uyuyamadım kayınvalidem nöbeti devraldi ben uyumuşum pamuk gibi bir kızım var baka baka doyamıyorum bugün akşam taburcu olucam inşallah bebek de iyi çok şükür kuveze alınmasina gerek yok dendi sütüm yok şu anda silikon ucu takip şırınga ile mama verip dolandiriyoruz kizçemiastroleblebi kuzu ne alemdesin ses ver
Gözün aydın kuzum. Ağrıların da zamanla geçecek daha iyi olacaksınız inşallahAğrılarım çok sabaha kadar uyuyamadım kayınvalidem nöbeti devraldi ben uyumuşum pamuk gibi bir kızım var baka baka doyamıyorum bugün akşam taburcu olucam inşallah bebek de iyi çok şükür kuveze alınmasina gerek yok dendi sütüm yok şu anda silikon ucu takip şırınga ile mama verip dolandiriyoruz kizçemikeyfim güzel şu ağrılarım da geçse bir an önce
Bestlak damla ve lacmix al çok güzel süt yapıyor ikisi de onun dışında Üzüm hoşafı da işe yarıyor. 2 güne tamamen gelir sütün hiç kafana takma onu.Ağrılarım çok sabaha kadar uyuyamadım kayınvalidem nöbeti devraldi ben uyumuşum pamuk gibi bir kızım var baka baka doyamıyorum bugün akşam taburcu olucam inşallah bebek de iyi çok şükür kuveze alınmasina gerek yok dendi sütüm yok şu anda silikon ucu takip şırınga ile mama verip dolandiriyoruz kizçemikeyfim güzel şu ağrılarım da geçse bir an önce
Sürekli nst takılıyor, bebeğin iyilik halini kontrol ediyorlar. Ben de karanlık bir odada tansiyon sabit kalsin diye sürekli yatıyorum. Şimdilik böylederyaderya2 Canım nasıl oldun? Daha iyisindir inşallah.
Başınız sağolsun sabırlar dilerimBen yaşıyorum 32. Haftadan beri nerdeyse. Şimdi bi de üzücü haber aldığım için komple gitti uyku düzenim.
Gündüz de aptal gibi geziniyorum sonra evin içinde hiç halim yok.
Allah yardımcın olsun. Zorunu kolaylaştırsın inşallah. Hep dua ediyorum canımSürekli nst takılıyor, bebeğin iyilik halini kontrol ediyorlar. Ben de karanlık bir odada tansiyon sabit kalsin diye sürekli yatıyorum. Şimdilik böyle
Ben aşırı yorgunum .0 uyku ile 1 haftami gecirdim. İkizler aynı anda ağlıyor aynı anda acikiyor .daha çok küçük oldukları için 5 dk emzirme sonra sağılan sütleri veriyorum.süt sağmak ayrı bir zahmet. Ama Rabbime şükürler olsun çok büyük bir mucize evde iki minik adamSenin bebişler nasıllll?evet ilk sen elendin simdi herkes arkandan geliyo vala hsjdjd
31.haftada canım .doğum sancılarım başladı ve 4 cm açıklık vardı.memurhanim Canım sen kaçıncı haftanda doğurmuştun bebişleri
İyiki erken doğurmuşsunuz diycem nerdeyseBestlak damla ve lacmix al çok güzel süt yapıyor ikisi de onun dışında Üzüm hoşafı da işe yarıyor. 2 güne tamamen gelir sütün hiç kafana takma onu.
Admin olmak kolay değil bacım sizin için erken doğurdum ahahsjİyiki erken doğurmuşsunuz diycem nerdeyseBize tecrübelerinizle rehber oluyorsunuz valla bende alayım hastane çantama koyayım bu hafta tedbir için
Ama sana hemşire dedi o günleri göremezsin dediiiii17 ekim diye kendimi şartlayıp 29 eylülde doğurdum aşkım biliyosun ahsjsj
Hastaneye giderken yanına komposto da koy mutlaka hem doğum için enerji oluyor hem de süte faydası olur tabii fazla şekerli olmasınİyiki erken doğurmuşsunuz diycem nerdeyseBize tecrübelerinizle rehber oluyorsunuz valla bende alayım hastane çantama koyayım bu hafta tedbir için
Küvözde ne kadar kaldılar canım? Yazmışsındır illa ki ama gözden kaçırdım galiba. Ben her ağrım olduğunda erken doğuracağım sanıp korktuğum için hep kendime umut olacak şeyler arıyorum31.haftada canım .doğum sancılarım başladı ve 4 cm açıklık vardı.
Bende de durum birebir aynı karnım sürekli sertleşiyor bırakıyor 2 gündür belim ağrıyor gece wc ye gitmekten uyuyamıyorum birazda panik oluyorum açıkçasıEvet ben varım… hiçbir pozisyonda rahat edemiyorum sürekli tuvalet ihtiyacı oluyor ve geceleri karnım 3-4 kez sertleşiyorsaatleri sayıyorum resmen uyanmak için
Hep aynı şeyleri yaşıyoruz canım çok normal bunlar. Benim de bel ağrım çok haftalardır çekiyorum, wc yi söylemiyorum zaten doktorum idrar kaçırmaların olabilir bile dedi. Ben her hafta kontrole gidiyorum kötü birşey hiç söylemedi doktorum yani hep normal diyor o yüzden panik yapma. İnşallah bikaç haftamız kaldı bizim de biraz daha sabretcez artıkBende de durum birebir aynı karnım sürekli sertleşiyor bırakıyor 2 gündür belim ağrıyor gece wc ye gitmekten uyuyamıyorum birazda panik oluyorum açıkçası
Sağlıkla kucağınıza alaydık evlatları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?