Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Gözün aydın en güzel şekilde de bebegini kucağına versinler peki progestin vs kullanıyor muydun yoksa vitaminler vs miydi sürecindekiler ?

Teşekkür ederim canım. Senin de kısaydı demek ondan dikiş atıldı. Benim de 1.3tü, pessar takılacak artık sonlara yaklaşıldığı için dikişe gerek yok sanırım
Benim erken dönemde fark edildi canım 20.haftaydı o yüzden dikiş atılabildi, pessarla sonuç alan çok kişi okudum. Zaten artık haftan da ilerlemiş yatak istirahatiyle daha da ileri haftalara gelirsin

Selam kızlar herkes iyi mi ? bayatlamayankurabiye doğumun oldu mu? Sayfaların hepsini okuyamadım. Doğuran yok dimi başka?

Benim erken dönemde fark edildi canım 20.haftaydı o yüzden dikiş atılabildi, pessarla sonuç alan çok kişi okudum. Zaten artık haftan da ilerlemiş yatak istirahatiyle daha da ileri haftalara gelirsin
Benim hiç fikrim yoktu dikiş pessar yatak istirahati..hayat öğretiyor her seyi..ama şükür tabi ki hepimizin bu gününe

Canım hayırlı olsun, Allah analı babalı ve bol sağlıklı büyütsün şükür hastanedesin bebişin emin ellerde, umarım bir an önce her şey rutine döner dualarımız seninle

Allah nazardan saklasın canım gözün aydın inşallah en kısa zamanda bebeğin de yanına gelecek ağrıların da hafifleyecek hepsi bir bakmışsin geçmiş bitmiş evindesin

Hakkında hayırlısı kolaylıkla olur inşallah canım. Allahım yardım etsin sana da bebişine de bu süreci sağlıklı bir şekilde atlatın inşallah

Selam kızlar , 36+5’ten yazıyorum, dün bir cesaret evde 10-12 kişilik bir grupla baby shower yaptım :) yani gerçekten anneye doğum öncesi gelen o enerji gerçek sanırım ! Arkadaşlarım sağolsun ellerinden geleni yaptılar ama çok yoruldum, yine de psikolojik olarak sevdiğim insanları doğum öncesi hep bir arada görmek bana kendimi çok iyi hissettirdi diyebilirim, haftalardır hastane çantası - oda - hazırlık vs ugrasıyoruz, bu böyle tatlıların yendiği, sevdiğimiz insanları gördüğümüz tatlı bir anı gibi oldu. Ve bunu yapmaya 2 hafta önce karar vermiştim, eğer yapsam mı acaba diyenlere tavsiyemdir o kadar çok iyi dua aldım ki sevdiklerimden, gerçekten bu sabah daha iyi hissediyorum, şimdi artık evimde huzurla doğum bekleyebilirim gibi

Son düzenleme:
Ay çok tatli olmuş iyi ki yapmissin.
Benim arkadaşlarım tanıdıklarım hepsi bir yerde onları bir araya getirmem çok zor senin ne güzel denk gelmiş

Ay çok tatli olmuş iyi ki yapmissin.
Benim arkadaşlarım tanıdıklarım hepsi bir yerde onları bir araya getirmem çok zor senin ne güzel denk gelmiş
Ya aslında ben de yurtdışındayım ailemden kimse yoktu, buradaki arkadaşlarla işte, sağolsunlar online çay partisi yapabilirsin o da denendi

Sarılık olduk teyzesi ya zaten minicik bisey bide sarılık olunca cok üzüldüm ama anne sütüyle geçer dedi doktor
Çileğim geçmiş olsun minnoş Alyamıza üzülmez misin tabi ama çoğu bebekte maalesef görülen bir durum, bol bol emzir aşkım iyi gelir çabucak toparlar inşallah

Sarılık olduk teyzesi ya zaten minicik bisey bide sarılık olunca cok üzüldüm ama anne sütüyle geçer dedi doktor
Kurban olurum sakın üzülme annesi her bebek sarılık olur ilk doğduğu dönem de önemli olana değerinin yükselmemesi her fırsatta emzir kuzum toparlayacaktır eminim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…