Gözün aydın en güzel şekilde de bebegini kucağına versinlerKızlarım bizim hislerimiz çok kuvvetli. Ben bunu anladım. Kendinizde en ufak bir değişiklik hissedince hemen doktora gidin. Benim akıntımın şekli değişmişti. Dün bel ağrım vardı. Pek üstünde durmadım. ChatGPT’ye sormakla yetindim. Belki daha erken gelseydim bir önlem alınabilirdi. Kendinize ve bedeninizin verdiği sinyallere güvenin.
Benim erken dönemde fark edildi canım 20.haftaydı o yüzden dikiş atılabildi, pessarla sonuç alan çok kişi okudum. Zaten artık haftan da ilerlemiş yatak istirahatiyle daha da ileri haftalara gelirsinTeşekkür ederim canım. Senin de kısaydı demek ondan dikiş atıldı. Benim de 1.3tü, pessar takılacak artık sonlara yaklaşıldığı için dikişe gerek yok sanırım
İdare ediyorum canım ama Artık çok kontrol edemiyoruz tansiyonu. Benimde vücudum çok dengesizleşti kafam kalkmıyor fln. Birazdaha beklemeye çalışıyoruz. Kan sulandırıcı kesildi iğne ye başlayacağım yrnNasıl oldun canım
Benim hiç fikrim yoktu dikiş pessar yatak istirahati..hayat öğretiyor her seyi..ama şükür tabi ki hepimizin bu gününeBenim erken dönemde fark edildi canım 20.haftaydı o yüzden dikiş atılabildi, pessarla sonuç alan çok kişi okudum. Zaten artık haftan da ilerlemiş yatak istirahatiyle daha da ileri haftalara gelirsin
Canım hayırlı olsun, Allah analı babalı ve bol sağlıklı büyütsünKızlarım bizim hislerimiz çok kuvvetli. Ben bunu anladım. Kendinizde en ufak bir değişiklik hissedince hemen doktora gidin. Benim akıntımın şekli değişmişti. Dün bel ağrım vardı. Pek üstünde durmadım. ChatGPT’ye sormakla yetindim. Belki daha erken gelseydim bir önlem alınabilirdi. Kendinize ve bedeninizin verdiği sinyallere güvenin.
Allah nazardan saklasın canım gözün aydınKızlar ben doğum yaptım. Sancılarım sıktı ama bebeğin kordonu sarktığı için kalp atışları zayıflayınca acil sezaryene alındım. Genel anestezi yaptılar. Bebeğim şu an küvözde. Ağrılarım çok.
Hakkında hayırlısı kolaylıkla olur inşallah canım. Allahım yardım etsin sana da bebişine de bu süreci sağlıklı bir şekilde atlatın inşallahİdare ediyorum canım ama Artık çok kontrol edemiyoruz tansiyonu. Benimde vücudum çok dengesizleşti kafam kalkmıyor fln. Birazdaha beklemeye çalışıyoruz. Kan sulandırıcı kesildi iğne ye başlayacağım yrn
Sarılık olduk teyzesi ya zaten minicik bisey bide sarılık olunca cok üzüldüm ama anne sütüyle geçer dedi doktorOyyyy teyzesi totosunu yesin onun yaaa masallah benim güzelime hersey yolunda mı nasıl gidiyor çileğim
Ay çok tatli olmuş iyi ki yapmissin.Selam kızlar , 36+5’ten yazıyorum, dün bir cesaret evde 10-12 kişilik bir grupla baby shower yaptım :) yani gerçekten anneye doğum öncesi gelen o enerji gerçek sanırım ! Arkadaşlarım sağolsun ellerinden geleni yaptılar ama çok yoruldum, yine de psikolojik olarak sevdiğim insanları doğum öncesi hep bir arada görmek bana kendimi çok iyi hissettirdi diyebilirim, haftalardır hastane çantası - oda - hazırlık vs ugrasıyoruz, bu böyle tatlıların yendiği, sevdiğimiz insanları gördüğümüz tatlı bir anı gibi oldu. Ve bunu yapmaya 2 hafta önce karar vermiştim, eğer yapsam mı acaba diyenlere tavsiyemdiro kadar çok iyi dua aldım ki sevdiklerimden, gerçekten bu sabah daha iyi hissediyorum, şimdi artık evimde huzurla doğum bekleyebilirim gibi Eki Görüntüle 3657332
Ya aslında ben de yurtdışındayım ailemden kimse yoktu, buradaki arkadaşlarla işte, sağolsunlarAy çok tatli olmuş iyi ki yapmissin.
Benim arkadaşlarım tanıdıklarım hepsi bir yerde onları bir araya getirmem çok zorsenin ne güzel denk gelmiş
Çileğim geçmiş olsun minnoş AlyamızaSarılık olduk teyzesi ya zaten minicik bisey bide sarılık olunca cok üzüldüm ama anne sütüyle geçer dedi doktor
Kurban olurum sakın üzülme annesi her bebek sarılık olur ilk doğduğu dönem de önemli olana değerinin yükselmemesi her fırsatta emzir kuzum toparlayacaktır eminim kiSarılık olduk teyzesi ya zaten minicik bisey bide sarılık olunca cok üzüldüm ama anne sütüyle geçer dedi doktor
Öyle yapıyorum kuzum inşallah güçlensinKurban olurum sakın üzülme annesi her bebek sarılık olur ilk doğduğu dönem de önemli olana değerinin yükselmemesi her fırsatta emzir kuzum toparlayacaktır eminim ki
Evet kuşum valla acıkıyo zaten kuş gibi açıyo ağzınıÇileğim geçmiş olsun minnoş Alyamızaüzülmez misin tabi ama çoğu bebekte maalesef görülen bir durum, bol bol emzir aşkım iyi gelir çabucak toparlar inşallah
İşin içine girince her şeyi öğretiyor hayatBenim hiç fikrim yoktu dikiş pessar yatak istirahati..hayat öğretiyor her seyi..ama şükür tabi ki hepimizin bu gününe
Geçmiş olsun balım sütün şifa olacak ona sen moralini bozmamaya çalışSarılık olduk teyzesi ya zaten minicik bisey bide sarılık olunca cok üzüldüm ama anne sütüyle geçer dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?