- 25 Şubat 2025
- 1.103
- 850
- 38
minik kuş yaa geçmiş olsun aşkım bir iki güne geçer gider merak etme nerdeyse herkeste oluyomuş zaten sütünü içsin iyileşsin hemenSarılık olduk teyzesi ya zaten minicik bisey bide sarılık olunca cok üzüldüm ama anne sütüyle geçer dedi doktor
gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah allah yardımcın olsunKızlar ben doğum yaptım. Sancılarım sıktı ama bebeğin kordonu sarktığı için kalp atışları zayıflayınca acil sezaryene alındım. Genel anestezi yaptılar. Bebeğim şu an küvözde. Ağrılarım çok.
Ay almamıştım ben kız alsa mıydımmKızlar juno yataktan çok memnun kaldım çok rahat ediyor bebiş. Alanlar beni anlayacak yakında
Kuzummm çok geçmiş olsun, hiççç merak eyme bebişin en kısa zamanda çıkar bütün dualarım seninleKızlar ben doğum yaptım. Sancılarım sıktı ama bebeğin kordonu sarktığı için kalp atışları zayıflayınca acil sezaryene alındım. Genel anestezi yaptılar. Bebeğim şu an küvözde. Ağrılarım çok.
Onun ağzını sevsinler meleğim benim oyyyEvet kuşum valla acıkıyo zaten kuş gibi açıyo ağzını
Sende durumlar nasıl
Geçmiş olsun canım benim çoğu bebekte oluyor sıkma canını hemen toparlar Alya kuşunSarılık olduk teyzesi ya zaten minicik bisey bide sarılık olunca cok üzüldüm ama anne sütüyle geçer dedi doktor
Senden sonra olim aminOnun ağzını sevsinler meleğim benim oyyyiyiyim kuzum ben ev işiyle uğraşıyorum gelsin bebiş diye elimden geleni yapıyorum ama tık yok, öyle heveslendirirseniz doğurasım gelir napayım şaka bi yana hafif böyle aşağıda sızlamalar başladı, dün de regl ağrısına benzer şeyler yaşadım ama çok kısa süreli geçti. Sancı vs hiç yok ama bu topicte yarınımız belli değil 36lardayım artık köşeye oturdum sıramı bekliyorum
Merhaba doğum yaptınız mı benimde nabzım sizin gibi 100 110 arası çarpıntı yapar gibi oluyor dışardan atışını hissediyorum Kardiyolojiye gittim kalple alakalı bir sorun yoktu ekg çekti oksijen satürasyonu baktı normaldi hamilelikte 120ye kadar olan nabız normal dedi siz n’aptınız devam ediyor mu bende 32 haftalık hamileyimgeçmiş olsun canım inşallah zamanında gelir bebeğinhamilelikte nabız yüksekliği nerdeyse herkeste oluyo ya benim de 108'lerde geziniyo senin gibi çarpıntı dışında şikayetim yok allah yardımcımız olsun ben de gideyim kardiyolojiye haftaya
Canım ay çok sevindim gittiklerine yine de baya durmuşlar daha erken gitselerdi keşke. Canım ben besin olarak bilmiyorum ama yeni stresten çıktın bol oksijen ve hareketle gevşemen de yavruna besin geçişini artırabilir bence. Bir de çoğu düşük kilolu bebek gerçekte çok sağlıklı olurmuş.Kızlarr selam benim misafirler çok şükür gitti kaşıntılarım da geçti tamamen psikolojikmiş insan nasıl etkileniyor şu süreçte inanamıyorum. Size bir sorum olacak anne karnındaki bebişimize nasıl kilo aldıracağız ? Ben dün dr a gittim 2600 dedi biraz minyon bir bebek dedi tabi benim sinir stresten çocukta etkileniyor diyemedim doktoruma şimdi bu bebeğe nasıl kilo aldırabilirim doğum tarihini de aldık yaklaşık son 15 günümüz var ne yiyim ne içiyim bana bir yardımcı olabilecek var mı :)
Evet ya çok şükür gerçekten korktum doğuma kalacaklar diyeCanım ay çok sevindim gittiklerine yine de baya durmuşlar daha erken gitselerdi keşke. Canım ben besin olarak bilmiyorum ama yeni stresten çıktın bol oksijen ve hareketle gevşemen de yavruna besin geçişini artırabilir bence. Bir de çoğu düşük kilolu bebek gerçekte çok sağlıklı olurmuş.
Geçmiş olsun canım benimSarılık olduk teyzesi ya zaten minicik bisey bide sarılık olunca cok üzüldüm ama anne sütüyle geçer dedi doktor
İnşallah güzel haberler ile gel canım. Artık bir rahat nefes almanı diliyorumBiz sarılık kontrolüne gidiyoruz teyzeleri dua edin kızıma biraz atlatmış olsun
Hareketleri gün içinde çok net değildi ama iyiydi canım. Özellikle gece uyumadan önce baya hareket etti.Bu durumdayken bebeğin hareketleri nasıldı peki canim
İnşallah canım benim. İyi dileklerin için, sürekli moral vermeye çalıştığın için çok teşekkür ederim. Allah bin kere razı olsun.Artık korkma lütfen bebeklerimiz ufak doğdu ama yaşam sınırını coktan geçtiler. Küvözde onu pamuklara sarar büyütürler. Rabbim şifa versin de sende hızlıca iyileş. Gebelikte çektiğin tüm sıkıntılar son buldu bak şimdi en güzel zamanların başlayacak kendine cok iyi bak bebiş kucağına gelene kadar güçlen
İnşallah canım benim. Allah razı olsunCanım benim yaaa. Baştan sona zor bir hamilelik yaşadın. Ama bak bitti. Şimdi acıların dinsin bebeğine kavuş inş. İyiymiş bak ne güzel kilosuda güzel çıkmış. Rabbim hemen sana kavuştursun oğlunu. Sütün de gelir hiç stres yapma. Herşey daha güzel olacak artık inş
Teşekkür ederim canımGözün aydın en güzel şekilde de bebegini kucağına versinlerpeki progestin vs kullanıyor muydun yoksa vitaminler vs miydi sürecindekiler ?
Doğurdum canım. Oğlum şu an küvözdeSelam kızlar herkes iyi mi ?bayatlamayankurabiye doğumun oldu mu? Sayfaların hepsini okuyamadım. Doğuran yok dimi başka?
Canım henüz doktor gelmedi. Sadece ebeler takip ediyor. O yüzden bir bilgim yok. Ama bebeğimin kordonu rahim ağzını kapatıyordu. Ben ona bağlı bir sorun olduğunu düşünüyorum.bayatlamayankurabiye canım bu kadar erken zamanda suyunun gelmesinin bir sebebi var mı acaba doktorlar bir şey dedi mi bununla ilgili
Teşekkür ederim canımgözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah allah yardımcın olsunağrıların geçti mi daha iyi misin ağrı kesici serum takmadılar mı sana
Canım bence günlük yumurta,Kefir,avakado ve muz tüketmeye calis. Saglikli beslen son 15 gunde de Kilo alir merak etme ki bu Kilo çok da dusuk degilKızlarr selam benim misafirler çok şükür gitti kaşıntılarım da geçti tamamen psikolojikmiş insan nasıl etkileniyor şu süreçte inanamıyorum. Size bir sorum olacak anne karnındaki bebişimize nasıl kilo aldıracağız ? Ben dün dr a gittim 2600 dedi biraz minyon bir bebek dedi tabi benim sinir stresten çocukta etkileniyor diyemedim doktoruma şimdi bu bebeğe nasıl kilo aldırabilirim doğum tarihini de aldık yaklaşık son 15 günümüz var ne yiyim ne içiyim bana bir yardımcı olabilecek var mı :)
muzKızlarr selam benim misafirler çok şükür gitti kaşıntılarım da geçti tamamen psikolojikmiş insan nasıl etkileniyor şu süreçte inanamıyorum. Size bir sorum olacak anne karnındaki bebişimize nasıl kilo aldıracağız ? Ben dün dr a gittim 2600 dedi biraz minyon bir bebek dedi tabi benim sinir stresten çocukta etkileniyor diyemedim doktoruma şimdi bu bebeğe nasıl kilo aldırabilirim doğum tarihini de aldık yaklaşık son 15 günümüz var ne yiyim ne içiyim bana bir yardımcı olabilecek var mı :)
Vallahi içinde vücut duruşu da cok düzgün, ağzından azıcık bi kusmuk cıksa hemen yana doğru akıyor. Ergonomik duruyor bide güvenli geldi bana evin heryerine taşıyorum onuAy almamıştım ben kız alsa mıydımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?