Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah allah yardımcın olsun ağrıların geçti mi daha iyi misin ağrı kesici serum takmadılar mı sana

Kuzummm çok geçmiş olsun, hiççç merak eyme bebişin en kısa zamanda çıkar bütün dualarım seninle

Evet kuşum valla acıkıyo zaten kuş gibi açıyo ağzını
Sende durumlar nasıl
Onun ağzını sevsinler meleğim benim oyyy iyiyim kuzum ben ev işiyle uğraşıyorum gelsin bebiş diye elimden geleni yapıyorum ama tık yok, öyle heveslendirirseniz doğurasım gelir napayım şaka bi yana hafif böyle aşağıda sızlamalar başladı, dün de regl ağrısına benzer şeyler yaşadım ama çok kısa süreli geçti. Sancı vs hiç yok ama bu topicte yarınımız belli değil 36lardayım artık köşeye oturdum sıramı bekliyorum

Senden sonra olim amin Ben yaprak dökümünü bitirmeden doğurmicam 60 bölüm civarı kaldı şunun şurasında Benim çamaşır işlerim var şimdi görüşürüz

Kızlarr selam benim misafirler çok şükür gitti kaşıntılarım da geçti tamamen psikolojikmiş insan nasıl etkileniyor şu süreçte inanamıyorum. Size bir sorum olacak anne karnındaki bebişimize nasıl kilo aldıracağız ? Ben dün dr a gittim 2600 dedi biraz minyon bir bebek dedi tabi benim sinir stresten çocukta etkileniyor diyemedim doktoruma şimdi bu bebeğe nasıl kilo aldırabilirim doğum tarihini de aldık yaklaşık son 15 günümüz var ne yiyim ne içiyim bana bir yardımcı olabilecek var mı :)

Merhaba doğum yaptınız mı benimde nabzım sizin gibi 100 110 arası çarpıntı yapar gibi oluyor dışardan atışını hissediyorum Kardiyolojiye gittim kalple alakalı bir sorun yoktu ekg çekti oksijen satürasyonu baktı normaldi hamilelikte 120ye kadar olan nabız normal dedi siz n’aptınız devam ediyor mu bende 32 haftalık hamileyim

Canım ay çok sevindim gittiklerine yine de baya durmuşlar daha erken gitselerdi keşke. Canım ben besin olarak bilmiyorum ama yeni stresten çıktın bol oksijen ve hareketle gevşemen de yavruna besin geçişini artırabilir bence. Bir de çoğu düşük kilolu bebek gerçekte çok sağlıklı olurmuş.

Evet ya çok şükür gerçekten korktum doğuma kalacaklar diye maalesef stres gerçekten etkiliyor demekki bebeği bi de benim oğlan çok hareketli resmen karnımı deliyor ordan oraya çok sık pozisyon değiştiriyor

Bu durumdayken bebeğin hareketleri nasıldı peki canim
Hareketleri gün içinde çok net değildi ama iyiydi canım. Özellikle gece uyumadan önce baya hareket etti.
İnşallah canım benim. İyi dileklerin için, sürekli moral vermeye çalıştığın için çok teşekkür ederim. Allah bin kere razı olsun.
İnşallah canım benim. Allah razı olsun
Gözün aydın en güzel şekilde de bebegini kucağına versinler peki progestin vs kullanıyor muydun yoksa vitaminler vs miydi sürecindekiler ?
Teşekkür ederim canım Gebeliğimin 6. haftasından beri Progestan fitil kullanıyordum
Selam kızlar herkes iyi mi ? bayatlamayankurabiye doğumun oldu mu? Sayfaların hepsini okuyamadım. Doğuran yok dimi başka?
Doğurdum canım. Oğlum şu an küvözde
bayatlamayankurabiye canım bu kadar erken zamanda suyunun gelmesinin bir sebebi var mı acaba doktorlar bir şey dedi mi bununla ilgili
Canım henüz doktor gelmedi. Sadece ebeler takip ediyor. O yüzden bir bilgim yok. Ama bebeğimin kordonu rahim ağzını kapatıyordu. Ben ona bağlı bir sorun olduğunu düşünüyorum.
gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah allah yardımcın olsun ağrıların geçti mi daha iyi misin ağrı kesici serum takmadılar mı sana
Teşekkür ederim canım Ağrılarım hafifledi, yürüdüm. Bebeğimi gördüm Ağrı kesici bir kez yaptılar. Daha yapmadılar. Üst üste yaparsak ağır olur dediler.

Canım bence günlük yumurta,Kefir,avakado ve muz tüketmeye calis. Saglikli beslen son 15 gunde de Kilo alir merak etme ki bu Kilo çok da dusuk degil

muz
kaşar
tahin pekmez
elma armut ceviz badem
tarhana
patates
yeşil mercimek
erişte
yumurta her gün 2-3 tane

doktor seyfettin özvural var onun videolarını izle mutlaka son 15 gün bol bol kilo alır umarım genetik de çok etkili ama bence elinden geleni yaptığına eminim için rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…