Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Yanimda 3 gun once dogum yapan bir kiz yatıyor.bebegi dogum esnasinda amniyon sivisi yutmus ve kuvezde. Sık sık bebegi görmeye aşağı iniyor.bebek 4 kiloya yakın doğmuş. Birkaç gün daha kalacak büyük bir sorun değil ama bebislerin kilosundan her şeyin yolunda gitmesi daha önemli

Çıkar kısa sürede canım benim yanına gelir biraz sabır sadece

Allah yardımcınız olsun canım.. inşallah en kısa sürede sağlıkla kavuşursun bebeğine.. 32.haftyayı görmek önemli demişti benim doktorum şükür sende görmüş oldun.

C cilekcanavari canım mama veriyor musun yoksa sadece anne sütü mü dediler? Gerçi 11 yıl geçti üzerinden ama kızımda egepoldeki çocuk doktorumuz günde bir kez mama verin 15 gün sarılık olmasın demişti. 15 gün sonra kestik, yine oldu ama çok hafif atlattı, yalnız mamayı kestikten sonra biraz zorlandık mama verdiğimiz saatlerde ağlamaya başladı, bizde önceden sağdığımız anne sütünü takviye ettik o saatte öyle bıraktırdık mamayı.. Şimdi artık tavsiye etmiyorlar mı diye merak ettim.

Canım çok geçmiş olsun inşallah ağrıların bir an önce diner bebeğin için de hayırlı olsun çok şükür sağlıklı şekilde dünyaya gelmiş. Allah uzun ömür versin

Muzun üstüne tahin ve ceviz

Canım öyle bir korkun varsa her şeyini hurçla ayrı bir yere koy sadece çantaya koyarsın ama bütün halinde hazır olsun. Ama ayrı ayrı olursa illa unuttuğun şeyler olur.
Tamam canım. Bugün başlayayım dediğin gibi bi rahat bi şekilde eksiksiz halledeyim

Benim arkadaşımın bebeği hem kilo olarak alt sınırdaydı hem de sütü azdı o yüzden en başından beri mama ile takviye ettiler. Tabi her doktor farklı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…