• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    213
Kızlar karnım çok kaşınıyor dünden beri. Ama ödem ya da tansiyon yüksekliği yok. Gebelik zehirlenmesi değildir dimi

Kızlar karnım çok kaşınıyor dünden beri. Ama ödem ya da tansiyon yüksekliği yok. Gebelik zehirlenmesi değildir dimi
karin kasininca oyle sey olurmu ki ? hic duymadim. krem vursan belki karnin buyuduyu icin geriliyordur derin kurumustur ondan kasiniyordur

Kızlar ben saat 14.18 de kızımı doğurdum. Genel anestezi oldum. 34+6 haftalık 48 cm 2495 gr doğdu. Şuan küvözde. 10-15 gün kadar küvözde kalması bekleniyor. Kucağıma alamadım. Ama ilk yürüyüşe kalktığımda gittim gördüm. O kadar güzel ki 🥹 Çokta minik görünüyor. Süt sağdım. Gönderdim. 3 saat arayla saĝmamı söylediler. Çok dua edin ne olur. Hemen çıksın küvözden. Bende kızımı görme arzusuyla hemen ayaklandım. 4 kere yürüdüm. 3 kere çişe çıktım. Şimdilik gaz çıkmadı ama gelmedi de. Yazılanların hepsine bakamadım. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum hepinize 🙏
Gözünaydın canım. Umarım kısa zamanda bebişin toparlar ve kavuşursunuz 🤲💗

Gözün aydın canım. İnşallah en kısa zamanda kavuşursun miniğine 🤲🏻🥰

Canım bizim de kordon sıkıntımız oldu. O yüzden ani bir şekilde genel anestezi ile sezaryen oldum ben de. Bebeğimin doğum kilosu az. Bize de en az küvözde 1-2 hafta kalır dediler. Ama süreç uzayabilirmiş tabii ki. Senin miniğinin solunum sıkıntısı geçince hemen çıkarırlar bence. İçini ferah tut.
İnşallah canım. Camın arkasından izlemek ve kucağına alamamak çok zormuş. Sütüm de yok. Doğumdan önce geceleri süt akıyordu. Şimdi neden gelmiyor anlamadım. İki memeden zar zor 2 ml süt geliyor. İnşallah senin kizucuĝunda bir an evvel toparlanır, yanına gelir. Senin sütün gelmeye başladı mı?

İnşallah canım. Camın arkasından izlemek ve kucağına alamamak çok zormuş. Sütüm de yok. Doğumdan önce geceleri süt akıyordu. Şimdi neden gelmiyor anlamadım. İki memeden zar zor 2 ml süt geliyor. İnşallah senin kizucuĝunda bir an evvel toparlanır, yanına gelir. Senin sütün gelmeye başladı mı?
Canım inşallah bu süreci de çok kolay şekilde atlatırsınız alırsın kucağına yavrunu🙏 arkadaşlar bestlak damla önermişti süt için faydası oluyormuş onu dene istersen

Canım inşallah bu süreci de çok kolay şekilde atlatırsınız alırsın kucağına yavrunu🙏 arkadaşlar bestlak damla önermişti süt için faydası oluyormuş onu dene istersen
Çok teşekkür ederim canım 🩷 Damlayı bugün aldıracağım eşime. İnşallah faydası olur 🤲

Öyle maalesef canım. İnsan uzanmak, dokunmak istiyor. Benim sütüm de hiç yoktu. Bugün üçüncü günüm. Sonunda süt sağma makinesi verdiler. O şekilde sadece 3 ml oldu 🥲 Ama bu bile çok iyi dediler. O yüzden süt için hiç üzülme. Sağdıkça gelecek. Ve senin şimdiden 2 ml gelmesi bile çok iyi bence.

Çok teşekkür ederim canım 🩷 Damlayı bugün aldıracağım eşime. İnşallah faydası olur 🤲
Bestlak damlayı dünden beri ben de kullanıyorum canım. Hoşaf içiyorum. Bol su içmeye çalışıyorum. Yemeğini iyi ye, uykusuz kalma diyorlar. Uyku da çok önemliymiş süt için. İnşallah hep beraber bu zor günleri atlatacağız 🤲🏻

İlk bebem şubatta doğmuştu onada almamıştım yine almadım. Oda ısı ölçerle odanızın sıcaklığına göre karar verebilirsiniz. Bebek olduğu için ekstra sıcak oluyor zaten ev ve ilk 5 6 ay uykuda çok hareket etmiyorlar bi de gece sürekli alt değiştirme olayı var uyku tulumunu giydir çıkar zor olur diye düşünüyorum😅
Evet olabilir benim ilk bebe yaz bebesiydi o yüzden hiç lazım olmadı aklıma da gelmedi dün gece tulum görene kadar 🤣

Kızlar ben saat 14.18 de kızımı doğurdum. Genel anestezi oldum. 34+6 haftalık 48 cm 2495 gr doğdu. Şuan küvözde. 10-15 gün kadar küvözde kalması bekleniyor. Kucağıma alamadım. Ama ilk yürüyüşe kalktığımda gittim gördüm. O kadar güzel ki 🥹 Çokta minik görünüyor. Süt sağdım. Gönderdim. 3 saat arayla saĝmamı söylediler. Çok dua edin ne olur. Hemen çıksın küvözden. Bende kızımı görme arzusuyla hemen ayaklandım. 4 kere yürüdüm. 3 kere çişe çıktım. Şimdilik gaz çıkmadı ama gelmedi de. Yazılanların hepsine bakamadım. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum hepinize 🙏
Allah analı babalı büyütsün, bahtı açık olsun inşallah kızının 🙏🏻 🧿ikinize de çok geçmiş olsun🙏🏻 okuduklarımdan şartlar altında iyi gittiğini anlıyorum. Kilosu iyi, haftası iyi, 10 gün dediğin su gibi akıp geçer. Sütün de gelmeye başlamış. En kısa sürede kavuşursunuz inşallah 🙏🏻

Bestlak kullanmayı denedin mi çok övülüyor gelir inşallah tez vakitte bol bol bebişini beslersin zor olanı atlattın çok şükür 🙏🏻

Back
X