- 29 Nisan 2025
- 136
- 79
- 13
- 30
ya hiç sorma burayı okuyunca bende hemen oğluşu koynumda uyutmak istiyorum, sonra bi bakayım başka yerlere diyorum mahvoluyorum, iştahım kapandı kilo verdim yemin ederim öyle ki etkileniyorumBen burdan başka biyeri okumamaya karar verdim. Kasım anneleri grubu olarak burda herkes çok anlayışlı sezaryen olan hatta saatlerce suni sancı alan arkadaşlar var burda ama hiç biri kötü deneyimlerini anlatmadı hatta hepimizi doğurmaya özendirdi. Elbette ki zorluk olacak ama bunu yaşayarak görcez zaten ne kadar korksak da bu bebekler birşekilde çıkacak.
Lutfen bu iskenceyi niye yapiyorsunuz kendinize, guzel tecrubeleri olanlari dusunun, kolay bir dogum olur insallah sizinkide hepomizinkidekızlar ya doğum korkusu dalga dalga geliyo gene, bikaç forum okuyorum(kendimi tutamıyorum) iyice moralim bozuluyo ya, napcam ben sezaryen doğum yapıcam okuduklarım çok korkutuyo
niye kocalar doğuramıyo ya yazık değil mi bizeLutfen bu iskenceyi niye yapiyorsunuz kendinize, guzel tecrubeleri olanlari dusunun, kolay bir dogum olur insallah sizinkide hepomizinkide, bol bol yuruyun, hareketler yapin, guzel dusunun guzel olsun sezaryen daha kolay degil ki neticede
Çok doğruBen burdan başka biyeri okumamaya karar verdim. Kasım anneleri grubu olarak burda herkes çok anlayışlı sezaryen olan hatta saatlerce suni sancı alan arkadaşlar var burda ama hiç biri kötü deneyimlerini anlatmadı hatta hepimizi doğurmaya özendirdi. Elbette ki zorluk olacak ama bunu yaşayarak görcez zaten ne kadar korksak da bu bebekler birşekilde çıkacak.
Onu bende isterdim tabiniye kocalar doğuramıyo ya yazık değil mi bize
Zaten öyle anlatırlar anlatırlar ama ikinci üçüncü çocuğu da yaparlar nedense. Bu yaz bir akrabamız gelmişti 8 aylık bir oğlu vardı 3900 kilo vajinal doğumla doğurmuş Eşiyle ikisi anlata anlata bitiremedi. Geçen gün duydum ki yine hamile. Doğumun zorluğu sonundaki mutluluğa değiyor demekki ama onu anlatan yok.ya hiç sorma burayı okuyunca bende hemen oğluşu koynumda uyutmak istiyorum, sonra bi bakayım başka yerlere diyorum mahvoluyorum, iştahım kapandı kilo verdim yemin ederim öyle ki etkileniyorum
hysudhdhdd bende 13,14 arası bişey almışım valla son 2 haftadır çok fena yiyorum ben de sabahları ekmek kızartıp üstüne tereyağı basıyorum uffffYiyerekçok kilo almamışsın ye nolacak ben 13 kilo almışım kendime hak görüp yemeğe devam ediyorum
Eşler böyle işte bende erken doğum yapcam diye üzülüyorken eşim mutluluktan havalara uçuyodu kızım doğuyor diyeBiraz aptal gibiyim hamilelikte beyin küçülüyor ya benimki komple iptaldün bütün gece anestezi druyla kavga ettim rüyamda psikolojik mi bilmiyorum rahim sizlamasi var bel ağrısı var eşim inanılmaz mutlu rahat kızım geliyor diye dolanıyor evde bir de bana sor kafamda dünya kadar soru sen nasılsın fındık kurdun nasıl
İnşallah kızlar yaaa böyle halsiz mecalsiz görmek istemiyorum oynaşsın keyifli olsun istiyorumC cilekcanavari Aynen kuşum iyileşir max seviyeye ulaşıp sonra düşüşe geçiyor, inşallah bugünden sonra düşer çabucak toparlanır Alyoşumuz
Ay maşallah sze üçüncü doğum mu olucakKızlar ben normal doğum nasıldır hiç bilmiyorum yalnız bir genel birde spinal anestezili sezeryan oldum maşallah ikisi de çok rahattı. İlk genel anestezili de ağrıyla uyanmaktan korkuyordum ama ben ayılmadan bana güzel ağrı kesici yaptıkları için çok minik bi sızı ile uyanmıştım. Spiralde de aynı şekilde olduhastanede bebeğimin altını dahi ben değiştiriyordum yatmaktan sıkılıp gelenleri oturarak karşılıyordum. Tabi her bünye bir değil ama öyle çok korkutucu bir ameliyatta değil içinizi ferah tutun bebeğinize kavuşmaya odaklanın
Canım sen demir ilacı kullanamıyor musun? Solgarın demir ilacını kullanıyorum ben kabızlık vs yapmadı gece yatarken alıyorum. En az yan etkisi olan buymuş doktorum öyle söyledi banaŞimdiden midem bulandıama demir ilacından daha kötü yapmaz herhalde… Deneyeyim onu da.
Bende senin gibi düşünüyorum canım bu grup dışında başka hiç biyeri okumuyorum . Gayet pozitif ve mantıklı şeyler yazıyor kızlar sağolsunBen burdan başka biyeri okumamaya karar verdim. Kasım anneleri grubu olarak burda herkes çok anlayışlı sezaryen olan hatta saatlerce suni sancı alan arkadaşlar var burda ama hiç biri kötü deneyimlerini anlatmadı hatta hepimizi doğurmaya özendirdi. Elbette ki zorluk olacak ama bunu yaşayarak görcez zaten ne kadar korksak da bu bebekler birşekilde çıkacak.
Merveninki erkekti diye hatırlıyorum canımhenüz erkek bebiş doğuran olmadı dimi
Allah şifa versin canım inşallah hemencecik iyileşir Alya balıEşler böyle işte bende erken doğum yapcam diye üzülüyorken eşim mutluluktan havalara uçuyodu kızım doğuyor diye
Ama o kadar güzel bi duygu ki. Bi evlendiğim günü bi de doğum yaptığım günü tekrar tekrar yaşamak isterdim
Fındık kurdum halsiz ya şu pis sarılık yüzünden
Evet canım ya. Yazdırsam mı dediğini aile hekimine. Yeni değiştirdi doktorum gerçi duymadığım isimde bordo yuvarlak bir ilaç.Canım sen demir ilacı kullanamıyor musun? Solgarın demir ilacını kullanıyorum ben kabızlık vs yapmadı gece yatarken alıyorum. En az yan etkisi olan buymuş doktorum öyle söyledi bana
Evet benim oğlum kızlarla yarıştı ve erken geldiMerveninki erkekti diye hatırlıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?