Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
ya hiç sorma burayı okuyunca bende hemen oğluşu koynumda uyutmak istiyorum, sonra bi bakayım başka yerlere diyorum mahvoluyorum, iştahım kapandı kilo verdim yemin ederim öyle ki etkileniyorum

kızlar ya doğum korkusu dalga dalga geliyo gene, bikaç forum okuyorum(kendimi tutamıyorum) iyice moralim bozuluyo ya, napcam ben sezaryen doğum yapıcam okuduklarım çok korkutuyo
Lutfen bu iskenceyi niye yapiyorsunuz kendinize, guzel tecrubeleri olanlari dusunun, kolay bir dogum olur insallah sizinkide hepomizinkide, bol bol yuruyun, hareketler yapin, guzel dusunun guzel olsun sezaryen daha kolay degil ki neticede

Çok doğru

ya hiç sorma burayı okuyunca bende hemen oğluşu koynumda uyutmak istiyorum, sonra bi bakayım başka yerlere diyorum mahvoluyorum, iştahım kapandı kilo verdim yemin ederim öyle ki etkileniyorum
Zaten öyle anlatırlar anlatırlar ama ikinci üçüncü çocuğu da yaparlar nedense. Bu yaz bir akrabamız gelmişti 8 aylık bir oğlu vardı 3900 kilo vajinal doğumla doğurmuş Eşiyle ikisi anlata anlata bitiremedi. Geçen gün duydum ki yine hamile. Doğumun zorluğu sonundaki mutluluğa değiyor demekki ama onu anlatan yok.

Yiyerek çok kilo almamışsın ye nolacak ben 13 kilo almışım kendime hak görüp yemeğe devam ediyorum
hysudhdhdd bende 13,14 arası bişey almışım valla son 2 haftadır çok fena yiyorum ben de sabahları ekmek kızartıp üstüne tereyağı basıyorum uffff
Hiç aç duramam ya napayım kilo verilir.

Kızlar ben normal doğum nasıldır hiç bilmiyorum yalnız bir genel birde spinal anestezili sezeryan oldum maşallah ikisi de çok rahattı. İlk genel anestezili de ağrıyla uyanmaktan korkuyordum ama ben ayılmadan bana güzel ağrı kesici yaptıkları için çok minik bi sızı ile uyanmıştım. Spiralde de aynı şekilde oldu hastanede bebeğimin altını dahi ben değiştiriyordum yatmaktan sıkılıp gelenleri oturarak karşılıyordum. Tabi her bünye bir değil ama öyle çok korkutucu bir ameliyatta değil içinizi ferah tutun bebeğinize kavuşmaya odaklanın

Eşler böyle işte bende erken doğum yapcam diye üzülüyorken eşim mutluluktan havalara uçuyodu kızım doğuyor diye
Ama o kadar güzel bi duygu ki. Bi evlendiğim günü bi de doğum yaptığım günü tekrar tekrar yaşamak isterdim
Fındık kurdum halsiz ya şu pis sarılık yüzünden

Ay maşallah sze üçüncü doğum mu olucak

Şimdiden midem bulandı ama demir ilacından daha kötü yapmaz herhalde… Deneyeyim onu da.
Canım sen demir ilacı kullanamıyor musun? Solgarın demir ilacını kullanıyorum ben kabızlık vs yapmadı gece yatarken alıyorum. En az yan etkisi olan buymuş doktorum öyle söyledi bana

Bende senin gibi düşünüyorum canım bu grup dışında başka hiç biyeri okumuyorum . Gayet pozitif ve mantıklı şeyler yazıyor kızlar sağolsun

Allah şifa versin canım inşallah hemencecik iyileşir Alya balı sen nasılsın ağrı sızı psikolojik

Canım sen demir ilacı kullanamıyor musun? Solgarın demir ilacını kullanıyorum ben kabızlık vs yapmadı gece yatarken alıyorum. En az yan etkisi olan buymuş doktorum öyle söyledi bana
Evet canım ya. Yazdırsam mı dediğini aile hekimine. Yeni değiştirdi doktorum gerçi duymadığım isimde bordo yuvarlak bir ilaç.

Kızlar yaa artık karnımı taşımak zor geliyor. Ne bel ne başka ağrı var ama karınlar çok büyük yoruluyorum

Merveninki erkekti diye hatırlıyorum canım
Evet benim oğlum kızlarla yarıştı ve erken geldi zaten 16 ya kadar doktorlar da kız demişti ona bağlıyorum kızlar kızlar nasılsınız? Ay ben hiç gelemiyorum buralaraa hep bi kişi oldu yanımda ama benim ki anacı çıktı başkası baş edemiyo bugün kimse de yok kaldık başbaşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…