Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    214
Benim demir ilacı yükseltmemiş ya günde ikiye çıkar da demedi o yüzden soğudum içmekten limonlu suyla içecekmişim bir de zaten tansiyonum düşük Allah’a emanet yükselmesini bekliyorum inşallah
Ben de siyah üzüme başlıyorum yarın

Perine masajı yapan var mı cesaret edemiyorum becerebilir miyim zarar verir miyim acır mı korkuyorummm

Yiyerek çok kilo almamışsın ye nolacak ben 13 kilo almışım kendime hak görüp yemeğe devam ediyorum
Kız ben çok iştahsızdım o 8 kiloyu bile nasıl aldığımı anlamadım. Bu bir haftadır bana nolduysa oldu çok sık acıkıyorum yerken de gözüm dönüyor.

Biraz mesanem dolunca bebeğim kafası sanki çıkacak gibi bir his oluyor kocamı telaşa veriyorum sonra tuvalete gidince geçiyor
Benim de perşembe cuma randevum olacak hangisini seçersem

Benimde yarın kontrol günü her hafta kiloyada bakıyor bakalım ne kadar almışım. Bide sağlıklı sağlıksız ne olursa yiyorum doktor neler yediğimi bilse rezillik
Abartısız söylüyorum 3 günde bir kek yapıyorum, eşimle bir bütün keki iki günde gömüyoruz, bir gün keksiz kalıyorum sonra yine baştan bugün yine yaptım. Şu aya kadar bir kez yaptığımı hatırlamıyorum. Bugün yetmedi bir de lahmacun yaptım hamurdan glutenden nefes alamıyorum artık

Böyle daha güzel bence. Ben pişirdiğim yemeği yiyorum bikaç saat sonra yine açım. Bu sefer dışardan bişey yiyorum evde aynı şeyleri yemek istemiyor canım. Demir ilacını da ben gece wc ye uyandığımda içiyorum çünkü gece illaki uyanacağımı bildiğim için o uyku sersemlisiyle gidiyor arada.

Kızlar moralim çok bozuk. Sanırım gebelik zehirlenmesi başladı bende. Bugün 24 saatlik idrar sonucum 150 olması gerekirken 750 çıktı. Doktoruma attım bakalım ne diyecek. 34 ü bari bitirebilseydim
Canım derya doktor mutlaka müdahale eder öyle bir şey varsa da sıkma canını bir sürü insanın başına geliyormuş stresini koru lütfen

Aynı şeyleri yaşıyomuşuz hepimiz Bende dün pide yedim, dünden önce kekler börekler. Allah sonumuzu hayretsin

Kızlar moralim çok bozuk. Sanırım gebelik zehirlenmesi başladı bende. Bugün 24 saatlik idrar sonucum 150 olması gerekirken 750 çıktı. Doktoruma attım bakalım ne diyecek. 34 ü bari bitirebilseydim
Belki hemen almayacak bikaç hafta daha bekletecek sık takiple. Bakalım ne diyecek doktorun

Gözün aydın canım .kilosu iyi aslında neden kuvezde.ins kısa süre sonra mis kokuluna kavuşursun
İnşallah canım. Neden küvözde bende anlayamıyorum açıkçası. Entübe değil. Solunum yapıyor kendisi. Oksijen desteği alıyor. Hortum takılı mideden besleniyor. Aşırı huzursuzum ve istemeden kendimi suçluyorum, neden 1 hafta daha dayanamadım diye Saçma bir ruh halindeyim. Sanki kendime iyi bakamadım ve o yüzden bebeğim erken doğup küvöze girdi gibi düşünceler üstüme geliyor. Yarın ben taburcu olacağım. Bebeğimi burada bırakıp gitmek üzüyor. Bu duyguyu zaten çok iyi biliyorsundur.

kızlar ya doğum korkusu dalga dalga geliyo gene, bikaç forum okuyorum(kendimi tutamıyorum) iyice moralim bozuluyo ya, napcam ben sezaryen doğum yapıcam okuduklarım çok korkutuyo
Ben burdan başka biyeri okumamaya karar verdim. Kasım anneleri grubu olarak burda herkes çok anlayışlı sezaryen olan hatta saatlerce suni sancı alan arkadaşlar var burda ama hiç biri kötü deneyimlerini anlatmadı hatta hepimizi doğurmaya özendirdi. Elbette ki zorluk olacak ama bunu yaşayarak görcez zaten ne kadar korksak da bu bebekler birşekilde çıkacak.

Benim de canım sürekli tatlı hamurlu şeyler istiyor ya. Şu ana kadar iyi kontrol ediyordum iştahı ama iki haftadır ipin ucu kaçıyor gibi yemek yemeyip tatlı yemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…