- 11 Nisan 2024
- 1.352
- 1.145
- 53
Ben de siyah üzüme başlıyorum yarınBenim demir ilacı yükseltmemiş ya günde ikiye çıkar da demedi o yüzden soğudum içmekten limonlu suyla içecekmişim bir de zaten tansiyonum düşük Allah’a emanet yükselmesini bekliyorum inşallah
Yanına muz ve atıştırmalık al çıkınca atarsın ağzına sjsjsjs benim taktikler felaketBenimkiler çıkarttırmıyor ayakkabıyı ama aç gitmek mantıklıymış yarın biraz aç gideyim
Kız ben çok iştahsızdım o 8 kiloyu bile nasıl aldığımı anlamadım. Bu bir haftadır bana nolduysa oldu çok sık acıkıyorum yerken de gözüm dönüyor.Yiyerekçok kilo almamışsın ye nolacak ben 13 kilo almışım kendime hak görüp yemeğe devam ediyorum
Pekmeze limon sıkıp içmek çok iyi gelmişti bir ara hamile değilken ama şeker yükselebildiği için cesaret edemiyorum kendimde ama tavsiye ederim şiddetleBen de siyah üzüme başlıyorum yarın
Şimdiden midem bulandıPekmeze limon sıkıp içmek çok iyi gelmişti bir ara hamile değilken ama şeker yükselebildiği için cesaret edemiyorum kendimde ama tavsiye ederim şiddetle
Biraz da doğum yaklaşma stresi mi vuruyor acaba yediriyor bilmiyorumKız ben çok iştahsızdım o 8 kiloyu bile nasıl aldığımı anlamadım. Bu bir haftadır bana nolduysa oldu çok sık acıkıyorum yerken de gözüm dönüyor.
Abartısız söylüyorum 3 günde bir kek yapıyorum, eşimle bir bütün keki iki günde gömüyoruz, bir gün keksiz kalıyorum sonra yine baştanBenimde yarın kontrol günü her hafta kiloyada bakıyor bakalım ne kadar almışım. Bide sağlıklı sağlıksız ne olursa yiyorum doktor neler yediğimi bilse rezillik
Şimdiden midem bulandıama demir ilacından daha kötü yapmaz herhalde… Deneyeyim onu da.
Böyle daha güzel bence. Ben pişirdiğim yemeği yiyorum bikaç saat sonra yine açım. Bu sefer dışardan bişey yiyorum evde aynı şeyleri yemek istemiyor canım. Demir ilacını da ben gece wc ye uyandığımda içiyorum çünkü gece illaki uyanacağımı bildiğim için o uyku sersemlisiyle gidiyor arada.Ben üç dört gündür çok iştahsızım ya. Yemek pişiriyorum yemiyorum. Sadece soğuk şeyler dondurma frozen vs çekiyor canım. Çok kötü bu da. Bu arada demir ilacından da nefret ediyorum içemiyorum hiç
Aynı aynı kasıklarımı tutuyorum sanki fırlayıp çıkacak garip garip içgüdüler sjdjjdBiraz mesanem dolunca bebeğim kafası sanki çıkacak gibi bir his oluyor kocamı telaşa veriyorum sonra tuvalete gidince geçiyor
Benim de perşembe cuma randevum olacak hangisini seçersem
Canım derya doktor mutlaka müdahale eder öyle bir şey varsa da sıkma canını bir sürü insanın başına geliyormuş stresini koru lütfenKızlar moralim çok bozuk. Sanırım gebelik zehirlenmesi başladı bende. Bugün 24 saatlik idrar sonucum 150 olması gerekirken 750 çıktı. Doktoruma attım bakalım ne diyecek. 34 ü bari bitirebilseydim
Aynı şeyleri yaşıyomuşuz hepimizAbartısız söylüyorum 3 günde bir kek yapıyorum, eşimle bir bütün keki iki günde gömüyoruz, bir gün keksiz kalıyorum sonra yine baştanbugün yine yaptım. Şu aya kadar bir kez yaptığımı hatırlamıyorum. Bugün yetmedi bir de lahmacun yaptım hamurdan glutenden nefes alamıyorum artık
34+6 dayım canımKaçıncı haftan canım
Belki hemen almayacak bikaç hafta daha bekletecek sık takiple. Bakalım ne diyecek doktorunKızlar moralim çok bozuk. Sanırım gebelik zehirlenmesi başladı bende. Bugün 24 saatlik idrar sonucum 150 olması gerekirken 750 çıktı. Doktoruma attım bakalım ne diyecek. 34 ü bari bitirebilseydim
İnşallah canım. Neden küvözde bende anlayamıyorum açıkçası. Entübe değil. Solunum yapıyor kendisi. Oksijen desteği alıyor. Hortum takılı mideden besleniyor. Aşırı huzursuzum ve istemeden kendimi suçluyorum, neden 1 hafta daha dayanamadım diyeGözün aydın canım .kilosu iyi aslında neden kuvezde.ins kısa süre sonra mis kokuluna kavuşursun
Ben burdan başka biyeri okumamaya karar verdim. Kasım anneleri grubu olarak burda herkes çok anlayışlı sezaryen olan hatta saatlerce suni sancı alan arkadaşlar var burda ama hiç biri kötü deneyimlerini anlatmadı hatta hepimizi doğurmaya özendirdi. Elbette ki zorluk olacak ama bunu yaşayarak görcez zaten ne kadar korksak da bu bebekler birşekilde çıkacak.kızlar ya doğum korkusu dalga dalga geliyo gene, bikaç forum okuyorum(kendimi tutamıyorum) iyice moralim bozuluyo ya, napcam ben sezaryen doğum yapıcam okuduklarım çok korkutuyo
Benim de canım sürekli tatlı hamurlu şeyler istiyor ya. Şu ana kadar iyi kontrol ediyordum iştahı ama iki haftadır ipin ucu kaçıyor gibiAbartısız söylüyorum 3 günde bir kek yapıyorum, eşimle bir bütün keki iki günde gömüyoruz, bir gün keksiz kalıyorum sonra yine baştanbugün yine yaptım. Şu aya kadar bir kez yaptığımı hatırlamıyorum. Bugün yetmedi bir de lahmacun yaptım hamurdan glutenden nefes alamıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?