Yazdırmadan alabilirsin karşılamıyor sigorta bu aradaEvet canım ya. Yazdırsam mı dediğini aile hekimine. Yeni değiştirdi doktorum gerçi duymadığım isimde bordo yuvarlak bir ilaç.
Kız doğunca da bomboş hissediyorsyun tadını çıkar boşverKızlar yaa artık karnımı taşımak zor geliyor. Ne bel ne başka ağrı var ama karınlar çok büyükyoruluyorum
Ben çok iyiyim şükür canım. Sezaryen bölgemde ağrılarım oluyor tabi ama majezik içiyorum bazen yatarken. Psikolojik olarak da aynı sekilde normal bi günümde nasılsam şuanda da öyleyim yani lohusalıkla tanışamadıkAllah şifa versin canım inşallah hemencecik iyileşir Alya balısen nasılsın ağrı sızı psikolojik
İlk iki gün elim karnıma gidiyodu sürekliKız doğunca da bomboş hissediyorsyun tadını çıkar boşver
Hahha göbiş de hemen gitmiyor ya benim de öyleydiİlk iki gün elim karnıma gidiyodu sürekliiçerde sanıyodum halâ
Benimde yarın 32. Hafta kontrolüm var Plesanta previa olduğum için erken doğum riskim var bende ciğer geliştirici iğne olacağım yarınYani 28. Haftada erken doğum riskinden ciğer geliştirici oldum ama şu an risk devam ediyor mu ben de tam bilmiyorum açıkçası..
Bende son 1 aya yakındır … yedikten 1 saat sonra acıkmaya başladım . Arada mandalina havuç salatalık yiyorum …Kızlar benim iştahım aşırı açıldı günde 5 öğün falan yiyorum heralde. Sizce zararı olur mu aç kalsam da vicdan yapıyorum bebeğim aç kalıyorsa diye. Şuana kadar 8 kilo aldım hamilelikte. Siz nasıl başa çıkıyorsunuz bu yeme durumuyla.
Kilosuna boyuna normal mi dedi canm doktor bana biraz zayıf olucak gibi dedi doktor 35 olduk 2400 kilosu dedi şnternetten bakıyorum normal yazıyor ama kafam karıştı ya34+6 dayım canım
EvetAy maşallah sze üçüncü doğum mu olucak
Neredeyse 37 haftalıkmış arkadaşınız 2800 e nasıl 2 hafta önde demişkikızlar doktorların ölçümleri neden bu kadar farklı acaba kilo olarak? cinsiyete göre değişmiyo diye biliyorum kız bebek erkek bebek ayrımı yok. ama mesela arkadaşım 36+4 2830 gr kız bebek 2 hafta önde demiş doktoru. benim 34+0 2900 gr erkek bebek benimki de 2 hafta önde nasıl oluyor ki bu? ikimizin de doktorunun 4d renkli ultrasonu var ikimiz de özele gidiyoruz. ya onunki tam haftasında ya benimki 4 hafta önde ama bu imkansız. bu kadar fark nasıl oluyor biz çözemedik.
evet o doğum yaptı bu arada erken doğum oldu doğduğu kilosu oNeredeyse 37 haftalıkmış arkadaşınız 2800 e nasıl 2 hafta önde demişki
Onlar böyle vücudunun geldiği kısımları baş çevresini mesela yuvarlak içine alıyorlar yada bacak kısmını işaretliyorlar cihazda . Ortalama bi sonuç çıkıyor ortaya … hani milim milim ölçmüyorlar .kızlar doktorların ölçümleri neden bu kadar farklı acaba kilo olarak? cinsiyete göre değişmiyo diye biliyorum kız bebek erkek bebek ayrımı yok. ama mesela arkadaşım 36+4 2830 gr kız bebek 2 hafta önde demiş doktoru. benim 34+0 2900 gr erkek bebek benimki de 2 hafta önde nasıl oluyor ki bu? ikimizin de doktorunun 4d renkli ultrasonu var ikimiz de özele gidiyoruz. ya onunki tam haftasında ya benimki 4 hafta önde ama bu imkansız. bu kadar fark nasıl oluyor biz çözemedik.
Herşey unutuluyor. Evet ağrı tabi olcak ama geçici. Zaten kucağına bebeğini veriyorlar ona bakabilmek adına öyle bir güç geliyor kikızlar ya doğum korkusu dalga dalga geliyo gene, bikaç forum okuyorum(kendimi tutamıyorum) iyice moralim bozuluyo ya, napcam ben sezaryen doğum yapıcam okuduklarım çok korkutuyo
36+4 deki kız bebeğe 2800 diye 2 hafta önde dediyse biz neyiz diye düşündüm. Benimki geçen hafta 3200 dükızlar doktorların ölçümleri neden bu kadar farklı acaba kilo olarak? cinsiyete göre değişmiyo diye biliyorum kız bebek erkek bebek ayrımı yok. ama mesela arkadaşım 36+4 2830 gr kız bebek 2 hafta önde demiş doktoru. benim 34+0 2900 gr erkek bebek benimki de 2 hafta önde nasıl oluyor ki bu? ikimizin de doktorunun 4d renkli ultrasonu var ikimiz de özele gidiyoruz. ya onunki tam haftasında ya benimki 4 hafta önde ama bu imkansız. bu kadar fark nasıl oluyor biz çözemedik.
Makineye göre referanslar değişiyor bence ya ben en son ona kanaat getirdim. Her ölçüm bile tutmayabiliyor aynı makinede. Benim de mesela 33. Haftada 2400 çıktı 2 hafta önde dedi, 35te 2900 çıktı 5 6 gün önde dedi bi anda gerilemiş mesela ama kilosu aynı oranda artmış dedi. Kilosu aynı oranda arttıysa o zaman nasıl geriye düşüyo mesela dimi çok saçmakızlar doktorların ölçümleri neden bu kadar farklı acaba kilo olarak? cinsiyete göre değişmiyo diye biliyorum kız bebek erkek bebek ayrımı yok. ama mesela arkadaşım 36+4 2830 gr kız bebek 2 hafta önde demiş doktoru. benim 34+0 2900 gr erkek bebek benimki de 2 hafta önde nasıl oluyor ki bu? ikimizin de doktorunun 4d renkli ultrasonu var ikimiz de özele gidiyoruz. ya onunki tam haftasında ya benimki 4 hafta önde ama bu imkansız. bu kadar fark nasıl oluyor biz çözemedik.
Normal bence ya benim geçen hafta 35ti 2600 mü ne civarında iyi dedi o doktorun kendi kanaati gibi geldi bana dert etmeKilosuna boyuna normal mi dedi canm doktor bana biraz zayıf olucak gibi dedi doktor 35 olduk 2400 kilosu dedi şnternetten bakıyorum normal yazıyor ama kafam karıştı ya
o zaman sen benden ondesin bana 11 den sonra gel dedi kacta alacaklar onu bilemedimSaati belli mi bana 06:00 da burada ol dedi 08:00 gibi alacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?