Yok yurtdısından yeni geldim ailemin yanında duruyordum birkaç aydır. Kendi evim baska yerde. Eşimde yeni geliyor yurtdisindan ben ondan önce geldim. Aile evinden kendi evime geçicem yani. Hiç istemiyorum o ayri…Merak ettim neden orda olacak doğum nerden nereye gidiyorsunuz
Yurt dışı falan mı ?
Fetal yaptırmadım bendeKızlar testleri yaptırmayan var mı başkaben yaptırmadım ama emin de değilim
Hayırdır canım seni endişelendiren bir durum mu var. Paylaş istersen bildiğimiz birşeyse konuşuruz.Kızlar testleri yaptırmayan var mı başkaben yaptırmadım ama emin de değilim
Ayy geçen ay aynısı geldi başıma ya. En sevdiğim kuzenim, normal doğum istiyorum diyorum ve çok mutluydum o an sohbet ederken, limon sıktı direk keyfime ve böyle bi şey en yakınımdan beklemezdim ya. Söylediği şey sen normal doğumu kolay sanıyorsun ama benim şöyle oldu.(burada yazıp korkutmak istemiyorum kimseyi). Ben takmıyorum ama artık kimseyi, mutlu olmak insanları mutsuz ediyor yeni moda bu herhaldeDoğum hikayesi sıkıntılı olanlar sonrasında sıkıntı çekenler biz de çekelim mi istiyorlar anlamıyorum canım ciğerim kuzenim daha bugün dedi bana bi doğur görücem seni uyku uyuyamayacaksin şöyle olacak böyle olacak biz salağız sanki zorlukları bilmiyoruz moral ver di miben de grubumuzdan çok memnunum hepsine tek tek teşekkür ederim
Kız ben daha doğurmadim zabahaaa kadar buradayızÇilek
Kurabiye
Leblebi
Puxhu
Memurhanım
Neptün
Nebileyim
?
Hastanede misin hala ay yaa ❤Tansiyon yine yüksek canım 150/90 . Sancı öğlen yoktu ama şuan mideme vuran ağrılarım var. Sancı çıktığında fark ettim hep mide ağrım oluyor. Umarım şuan sancım yoktur akşama yine çekilecek nst
Delirenler herkes delirsin istiyorAyy geçen ay aynısı geldi başıma ya. En sevdiğim kuzenim, normal doğum istiyorum diyorum ve çok mutluydum o an sohbet ederken, limon sıktı direk keyfime ve böyle bi şey en yakınımdan beklemezdim ya. Söylediği şey sen normal doğumu kolay sanıyorsun ama benim şöyle oldu.(burada yazıp korkutmak istemiyorum kimseyi). Ben takmıyorum ama artık kimseyi, mutlu olmak insanları mutsuz ediyor yeni moda bu herhalde
Yarını da kattım benKız ben daha doğurmadim zabahaaa kadar buradayız
Leblebi diye yazdımMerve vardı bir de, astroleblebi de vardı sanki
Amaa herkesin lafinda tek bir sonuç var. Görünce kokusunu içine çekince her şey rüya gibi geride kaliyorAyy geçen ay aynısı geldi başıma ya. En sevdiğim kuzenim, normal doğum istiyorum diyorum ve çok mutluydum o an sohbet ederken, limon sıktı direk keyfime ve böyle bi şey en yakınımdan beklemezdim ya. Söylediği şey sen normal doğumu kolay sanıyorsun ama benim şöyle oldu.(burada yazıp korkutmak istemiyorum kimseyi). Ben takmıyorum ama artık kimseyi, mutlu olmak insanları mutsuz ediyor yeni moda bu herhalde
Leblebi diye yazdım
Evet ya Merve’yle de 9 oluyor
Çilek leblebi kurabiye Merve memurhanım puxhu neptun naznaz nebileyim
Kuzum ben özel bölgemi hâlâ üstten göremedim. Karnım duruyor. Ne zaman görebilirim acabaBende aylar sonra ilk defa doğumdan sonra özel bölgemi üstten görebildim bugün ve çok şaşırdımaaa sen burda mıydın kız dedim
İl
ayyy şaka yapıyorsun yaaaaakimbilir nasıl korkmuşsundur ama doğumun da hakkını verdik desene
Çok yıprandın yoruldun ama şuan senin adına o kadar mutluyum ki sağ salim yavruna kavustuğun için. Her kontrolde ayrı bi mevzudan canını sıktılar
Nasıl şimdi bebeğin durumu canım iyi mi ?
Çilek, leblebi, kurabiye diye sıralayınca bir gülesim geliyorLeblebi diye yazdım
Evet ya Merve’yle de 9 oluyor
Çilek leblebi kurabiye Merve memurhanım puxhu neptun naznaz nebileyim
Evet canım. Çok zormuş tansiyon . Sizin maçlarda gidiyor ilaç kullanıyor musunuzHastanede misin hala ay yaa ❤
Benim de tansiyon problemi var
ben uykucu biriyim
Aşko benim karnım çok çabuk söndü biliyor musun 60la doğuma girdim 55le doğumdan çıktımKuzum ben özel bölgemi hâlâ üstten göremedim. Karnım duruyor. Ne zaman görebilirim acaba
Süreç hızlı olunca korkmaya fazla fırsatım olmadı kız. Valla ne yalan söyleyeyim çok erken oldu ama bir yandan da karnımdayken müdahale edilemeyecek bir şey olmadığı için mutluyum. Oğlumun durumu bugün daha iyiymiş. Burundan basit bir solunum desteği alıyor. Entübe değil çok şükür. Beslenmesi artmış
Çilek, leblebi, kurabiye diye sıralayınca bir gülesim geliyor
Sen hep hamileliğin boyunca stresli geçirdin ya aslında şuan doğdu gözünün önünde ve 7/24 hastanede kontrol altında. Evet erken doğdu biraz ama bi taraftan da iyi oldu. Beslenmesi de artmış inşallah hızlı toparlanır artık.Kuzum ben özel bölgemi hâlâ üstten göremedim. Karnım duruyor. Ne zaman görebilirim acaba
Süreç hızlı olunca korkmaya fazla fırsatım olmadı kız. Valla ne yalan söyleyeyim çok erken oldu ama bir yandan da karnımdayken müdahale edilemeyecek bir şey olmadığı için mutluyum. Oğlumun durumu bugün daha iyiymiş. Burundan basit bir solunum desteği alıyor. Entübe değil çok şükür. Beslenmesi artmış
Ay hayır yaa sakın böyle düşüncelere girme yârın harika bir gün olacak bebişin kucağında olacak, reflü bitecek, bel ağrıları bitecek , sağdan sola un çuvalı gibi yuvarlanmak son bulacakben uykucu biriyimuykumda geliyor ama bir tarafta da heyacan korku karisik duygular dusunceler icindeyim. bir diyorum sabah olsun birde gec olsun istiyorum. kendimi evi toparlamaya verdim biraz kafam dagilir diye. bebeyin suyu azaldigi icin erken yapiyor sezaryeni doktor aslinda 15 i yapalim dedi ama ben 16 istedim. o da kafama takildi ya bisey olursa 1 gun uzatdim diye kendimide sucluyorum istemeden insallah sag salim kavusurum
Bir sakıncası olsa doktor müsaade etmezdi kalbini ferah tut. Şimdi zihin illa ki takılacak bir şey arıyor. Allah güzel doğumlar versin inşben uykucu biriyimuykumda geliyor ama bir tarafta da heyacan korku karisik duygular dusunceler icindeyim. bir diyorum sabah olsun birde gec olsun istiyorum. kendimi evi toparlamaya verdim biraz kafam dagilir diye. bebeyin suyu azaldigi icin erken yapiyor sezaryeni doktor aslinda 15 i yapalim dedi ama ben 16 istedim. o da kafama takildi ya bisey olursa 1 gun uzatdim diye kendimide sucluyorum istemeden insallah sag salim kavusurum
Olumsuz şeyler düşünme zaten çok tehlikeli bir durum olsaydı acil alınması gerekseydi emin ol doktorun asla müsade etmezdi. Yarın hayatında hep hatırlayacağın çok güzel bir gün öyle düşünben uykucu biriyimuykumda geliyor ama bir tarafta da heyacan korku karisik duygular dusunceler icindeyim. bir diyorum sabah olsun birde gec olsun istiyorum. kendimi evi toparlamaya verdim biraz kafam dagilir diye. bebeyin suyu azaldigi icin erken yapiyor sezaryeni doktor aslinda 15 i yapalim dedi ama ben 16 istedim. o da kafama takildi ya bisey olursa 1 gun uzatdim diye kendimide sucluyorum istemeden insallah sag salim kavusurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?