Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215

Canım benim gözün aydın allahım sağlıklı uzun ömür versin analı babalı büyütsün

Yaa bir bebisimiz daha geliyor saglicakla gelsin, insallah saliya kadar bekler canim benimde karnim bu aralar cok sık sertlesiyor, bugun kontrolum var, hayirlisi artik ❣

Canım karar vermesi zordur eminim doktora bırakmak o durumda en iyisi sen salıya kadar sancını vs iyice takip et

Ah canıım canııım gözün aydınnn yine ne kadar motive edici cümleler çok sevindim rahat geçirmene güzel anne Rabbim ikinize de sağlıklı mutlu uzun ömürler versin

Siz normal doğum mu bekleyeceksiniz? Günümüz aynı ben önce doğuracağım galiba sezeryan
Benim cumartesi belirleriz dedi doktor normal epidural destekli istiyorum ama hayırlısı bakalım sezeryanla da gelirse gelsin özledim görmediğim bebişimi size gün verildi mi

Ayyy öncelikle sağlıkla gelsin inşallah ama ben derdim hemen şimdi olsun diye

ayy canim tebrikler gozunuz aydin allah anali babali buyutsun bende bekliyorum daha serum falan taktilar bitdi bekliyorum

Yan etkilerini sormadım da sürekli sürekli yapmak iyi değil yan etkileri olabiliyor dedi erken doğum riski doğuracak bir etken varsa hemen yapıyorlar bende dün muayenede herhangi bir sorun yoktu eşinin önde olması dışında. Siz kaç haftalıksınız? Ben mecburi sezeryan olacağım bu sebepten. Eşinin ön duvarda olması nasıl oluyor hiç bilmiyorum yaşayana kadar eşinin önde olma durumunu da hiç duymamıştım bilmiyordum açıkcası başıma gelene kadar

hoşgelmiş civcivin gözün aydın canım ne kadar pozitif geçmiş ya çok mutlu oldum senin adına sezaryen ağrısından çok korktuğum için kendim için de darısı başıma inşallah

Sizin altta olup rahim ağzını kapatıyor olmasın? Benim de plasenta ön duvarda ama bu normal doğuma engel değil

Sizin altta olup rahim ağzını kapatıyor olmasın? Benim de plasenta ön duvarda ama bu normal doğuma engel değil
evet benim altta doğum kanalını tam kapatıyor bu da normal doğuma engel benim 3.doğumum olacak diğer ikisi normal doğumdu ve böyle bir sorun yoktu bunda 17.haftada çıktı bu durum şuan 32+5 dünkü kontrolde milimetrikte olsa biraz içeri gelmiş dedi doktorum ama ufacık bir şey

Gözünüz ayrın canım Allah uzun ömür versin darısı biz gün sayanların başına olsun

Günaydın canım. Maşallah size. Gözün aydın olsun. Allah analı babalı büyütsün

Kızlar bi yardım edin biberon alacağım ama cam mı diğerlerinden mi alsam karar veremedim siz ne aldınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…