Kızlar günaydın benim minik cadim geldi her şey yolunda 2010 Gr 43 cm tam 36 haftalık süt de geldi emiyor çok rahat bir sezaryen oldu bir daha doğurur muyum 10 tane bile doğururum bembeyaz teni saçları sarı babasına benziyorhiç ağrım sızım yok 6-8 saatte ancak bacak uyuşması açılırmis o zaman yürüyüş yapılacak darısı tüm bebeklerini bekleyen annelerin başına hepinizi çok seviyorum
canım doğumdan önceki izinler doğum sonrası rapora eklendi mi, ne zaman bitiyor iznimiz acaba benim de aynı hafta seninleDoğum iznine de erken cıkmıstım iyi oldu daha fazla vakit geçirmiş olcaz kızıkamla
Yaa bir bebisimiz daha geliyorSelam kızlar, kontrolden geldm şimdi, sancılar 5 dk da bir 50 lerde yine, doktor bebek hazır günü seç dedi yarın cumartesi yada haftaya ne zaman istersen dedi, korktum seçemedim, hayatın akışına müdahele etmek gibi geldi siz seçin dedim. Salıya ameliyathaneden randevu aldı ama cumartesi de gel bakalım hatta her akşam bana sancı ve tansiyonla ilgili rapor ver dedi, cumartesi bakarız olmadı buraya kadar der alırız beklerse salı kesin zaten dedi... Aslında bir an önce kucağıma almak istiyorum ama cesaretimi toplayıp yarın alın diyemedim.. Siz olsanız der miydiniz?? Bu arada karnım semsert belki de kendi gelir beklemez
Canım karar vermesi zordur eminim doktora bırakmak o durumda en iyisiSelam kızlar, kontrolden geldm şimdi, sancılar 5 dk da bir 50 lerde yine, doktor bebek hazır günü seç dedi yarın cumartesi yada haftaya ne zaman istersen dedi, korktum seçemedim, hayatın akışına müdahele etmek gibi geldi siz seçin dedim. Salıya ameliyathaneden randevu aldı ama cumartesi de gel bakalım hatta her akşam bana sancı ve tansiyonla ilgili rapor ver dedi, cumartesi bakarız olmadı buraya kadar der alırız beklerse salı kesin zaten dedi... Aslında bir an önce kucağıma almak istiyorum ama cesaretimi toplayıp yarın alın diyemedim.. Siz olsanız der miydiniz?? Bu arada karnım semsert belki de kendi gelir beklemez
Sağlıkla gelsin miniğin su gibi geçsin sürecin canımkizlar hastanedeyim birazdan ameliyyat olacak dua ederken benide unutmayin
Ah canıım canııım gözün aydınnnKızlar günaydın benim minik cadim geldi her şey yolunda 2010 Gr 43 cm tam 36 haftalık süt de geldi emiyor çok rahat bir sezaryen oldu bir daha doğurur muyum 10 tane bile doğururum bembeyaz teni saçları sarı babasına benziyorhiç ağrım sızım yok 6-8 saatte ancak bacak uyuşması açılırmis o zaman yürüyüş yapılacak darısı tüm bebeklerini bekleyen annelerin başına hepinizi çok seviyorum
Benim cumartesi belirleriz dedi doktor normal epidural destekli istiyorum ama hayırlısı bakalım sezeryanla da gelirse gelsin özledim görmediğim bebişimiSiz normal doğum mu bekleyeceksiniz? Günümüz aynı ben önce doğuracağım galiba sezeryan
Kolaylıkla geçsin doğumun canım inşallah çıkınca iyi hissedince bize de haber verkizlar hastanedeyim birazdan ameliyyat olacak dua ederken benide unutmayin
Ayyy öncelikle sağlıkla gelsin inşallah ama ben derdim hemen şimdi olsun diyeSelam kızlar, kontrolden geldm şimdi, sancılar 5 dk da bir 50 lerde yine, doktor bebek hazır günü seç dedi yarın cumartesi yada haftaya ne zaman istersen dedi, korktum seçemedim, hayatın akışına müdahele etmek gibi geldi siz seçin dedim. Salıya ameliyathaneden randevu aldı ama cumartesi de gel bakalım hatta her akşam bana sancı ve tansiyonla ilgili rapor ver dedi, cumartesi bakarız olmadı buraya kadar der alırız beklerse salı kesin zaten dedi... Aslında bir an önce kucağıma almak istiyorum ama cesaretimi toplayıp yarın alın diyemedim.. Siz olsanız der miydiniz?? Bu arada karnım semsert belki de kendi gelir beklemez
ayy canim tebrikler gozunuz aydin allah anali babali buyutsun bende bekliyorum daha serum falan taktilar bitdi bekliyorumKızlar günaydın benim minik cadim geldi her şey yolunda 2010 Gr 43 cm tam 36 haftalık süt de geldi emiyor çok rahat bir sezaryen oldu bir daha doğurur muyum 10 tane bile doğururum bembeyaz teni saçları sarı babasına benziyorhiç ağrım sızım yok 6-8 saatte ancak bacak uyuşması açılırmis o zaman yürüyüş yapılacak darısı tüm bebeklerini bekleyen annelerin başına hepinizi çok seviyorum
Yan etkilerini sormadım da sürekli sürekli yapmak iyi değil yan etkileri olabiliyor dedi erken doğum riski doğuracak bir etken varsa hemen yapıyorlar bende dün muayenede herhangi bir sorun yoktu eşinin önde olması dışında. Siz kaç haftalıksınız? Ben mecburi sezeryan olacağım bu sebepten. Eşinin ön duvarda olması nasıl oluyor hiç bilmiyorum yaşayana kadar eşinin önde olma durumunu da hiç duymamıştım bilmiyordum açıkcası başıma gelene kadarCiğer geliştiricinim nasıl yan etkileri oluyormuş acaba ne dedi doktorunuz bana 2 hafta önce yapıldı ama hala sancılarım oluyor tekrar şiddetli olursa yine ciğer geliştirici yaparlar mı bilmiyorum, bu arada benim de bebeğin eşi ön duvarda deniyor ama başka hiçbir şey söylemedi doktorum doğuma bir etkisi yok diye düşünmüştüm aşağıda olmadığı için
hoşgelmiş civcivin gözün aydın canımKızlar günaydın benim minik cadim geldi her şey yolunda 2010 Gr 43 cm tam 36 haftalık süt de geldi emiyor çok rahat bir sezaryen oldu bir daha doğurur muyum 10 tane bile doğururum bembeyaz teni saçları sarı babasına benziyorhiç ağrım sızım yok 6-8 saatte ancak bacak uyuşması açılırmis o zaman yürüyüş yapılacak darısı tüm bebeklerini bekleyen annelerin başına hepinizi çok seviyorum
Sizin altta olup rahim ağzını kapatıyor olmasın? Benim de plasenta ön duvarda ama bu normal doğuma engel değilYan etkilerini sormadım da sürekli sürekli yapmak iyi değil yan etkileri olabiliyor dedi erken doğum riski doğuracak bir etken varsa hemen yapıyorlar bende dün muayenede herhangi bir sorun yoktu eşinin önde olması dışında. Siz kaç haftalıksınız? Ben mecburi sezeryan olacağım bu sebepten. Eşinin ön duvarda olması nasıl oluyor hiç bilmiyorum yaşayana kadar eşinin önde olma durumunu da hiç duymamıştım bilmiyordum açıkcası başıma gelene kadar
evet benim altta doğum kanalını tam kapatıyor bu da normal doğuma engel benim 3.doğumum olacak diğer ikisi normal doğumdu ve böyle bir sorun yoktu bunda 17.haftada çıktı bu durum şuan 32+5 dünkü kontrolde milimetrikte olsa biraz içeri gelmiş dedi doktorum ama ufacık bir şeySizin altta olup rahim ağzını kapatıyor olmasın? Benim de plasenta ön duvarda ama bu normal doğuma engel değil
Gözünüz ayrın canımKızlar günaydın benim minik cadim geldi her şey yolunda 2010 Gr 43 cm tam 36 haftalık süt de geldi emiyor çok rahat bir sezaryen oldu bir daha doğurur muyum 10 tane bile doğururum bembeyaz teni saçları sarı babasına benziyorhiç ağrım sızım yok 6-8 saatte ancak bacak uyuşması açılırmis o zaman yürüyüş yapılacak darısı tüm bebeklerini bekleyen annelerin başına hepinizi çok seviyorum
Günaydın canım. Maşallah size. Gözün aydın olsun. Allah analı babalı büyütsünKızlar günaydın benim minik cadim geldi her şey yolunda 2010 Gr 43 cm tam 36 haftalık süt de geldi emiyor çok rahat bir sezaryen oldu bir daha doğurur muyum 10 tane bile doğururum bembeyaz teni saçları sarı babasına benziyorhiç ağrım sızım yok 6-8 saatte ancak bacak uyuşması açılırmis o zaman yürüyüş yapılacak darısı tüm bebeklerini bekleyen annelerin başına hepinizi çok seviyorum
Su gibi aksın geçsin hemen minnoşuna kavuş inşallahkizlar hastanedeyim birazdan ameliyyat olacak dua ederken benide unutmayin
İçimden geçiyor keşke hemen alsa artık kurtarsa beni bu sancı ve belirsizlik olayından diye ama sesim çıkmadı ordaAyyy öncelikle sağlıkla gelsin inşallah ama ben derdim hemen şimdi olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?