Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Evet sezeryan. İlki de öyleydi. Baya benziyormuş durumumuz bende 1 Kasım diye konuşmuştuk ama akşamları kasılmalar sıkışmalar baya oluyor bikaç gündür. Fark etmiyorsa iki gün geriye çekelim Ekim ayında doğsun dedim içime öyle geldi birden açıkçası Allah tarafından sanki öyle bi yönlendirme geldi içime sonuçta doğacakları günü saati Rabbim biliyor. Biz vesile oluyoruz böyle gün seçtiğimizi sanıyoruz sadece. Ama dediğim gibi değiştirme iç güdüsü geldi birden çok güçlü bi şekilde gün seçemedim diyen arkadaşa da yazmış olayım burdan canım Rabbim biliyor eninde sonunda zaten sana seçtiren de o. Seçtiğin halde başka günde doğumu başlatanda o. Müdahale ediyormuş gibi düşünme yani o müdahaleyi ettiren de Rabbim

34+6 yım. Hakkımızda hayırlısı kolaylıkla olur inşallah canım. Allah'ım sana da inşallah gönlüne göre bir doğum nasip eder 36 yı görürsün.

Ben monchi aldım makineyi çok memnunum göğüs ucum yara olmadı, masaj özelliği olması da mastit olmamı engelledi. İlk gün gecelik giydim wcde falan rahat ettim

Kızlar rezalete bakın yaaa gerçekten hayaller hayatlar oldum modum öyle düştü ki , kartondan böyle parlak vs bisey beklerken a4 kâğıdına çıkartıp yollanmış , çoğu kırılmış kolonyalar akmış valla yani . Şimdi dijital baskı yapan matbaa arıyorum . Gelmesi 10 gün sürüyor bunların yeniden yaptırmam imkansız bebek gelirse diye .

Eklentiler

• IMG_6973.webp
    62,3 KB · Görüntüleme: 66
Ay csnm bu ne böyle sayfa bunumu göndermiş kargodanı olmuşş tam anlamadım hiç moraliniii bozma canm bulursun yetişir inşallajj

Canım biz süte çok ihtiyaç olduğu için hastane tipi bir makine kiraladık. Sağımı güçlü olsun istedik.
Ben hastanede gecelik (elbise) ile daha rahat ettim. Emzirme sütyeni, atleti kullanmadım. Depende izin vermediler. Normal ped kullandım.
Her ihtimali değerlendirmen çok güzel ama dua edelim de meleğin 36. haftadan sonra gelsin. Ben inanıyorum. Biraz daha dayanacaksınız
kizlar bende ciktim ameliyyatdan iyim biraz agrim var karnimda ameliyat guzel gecti oglumda iyi. darisi sizlere insallah
Maşallah canım. Gözün aydın olsun. Allah analı babalı büyütsün

Ay csnm bu ne böyle sayfa bunumu göndermiş kargodanı olmuşş tam anlamadım hiç moraliniii bozma canm bulursun yetişir inşallajj
Kargoda olmuş , ancak yapan sayfa özensiz saçma sapan , karton olarak anlaştığım ürünü a4 e yazdırıp kesip göndermiş . Yeni biseyler bakcam sağlık olsun .

Canım bir takım alt üst takım pijama, bir takım normal gecelik LCW dan almıştım emzirmeye uygun, 1 takimda fotoğraf çekimi vs olursa diye sabahlikli lohusa gecelik koydum ben o şekilde yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…