Evet sezeryan. İlki de öyleydi. Baya benziyormuş durumumuzAy sizle aynıyız sanırım benimde annem 25inde gelecek 32 aylıkta bi kızım varcumartesi belli olacak tarih ilk başta 3 kasım diye konuşmuştuk ama 39 a kadar sabredebilecek miyim bilmiyorum sizinde sezaryen galiba değil mi?
Net bir şey demedi doktor ama öyle gibi gözüküyorAnladım sezeryan mı olacaksınız bu durumda inşallah o zamana kadar sorunsuz bir şekilde atlatırsınız zaman su geçsin aksın inşallah
hayırlısı olsun inşallah stres sıkıntı yapmamaya çalışın çok zor biliyorum amaNet bir şey demedi doktor ama öyle gibi gözüküyor
34+6 yım. Hakkımızda hayırlısı kolaylıkla olur inşallah canım. Allah'ım sana da inşallah gönlüne göre bir doğum nasip eder 36 yı görürsün.Banada devlette 37 diyorlardı hep. Ama kendi doktorum beklemeyecek o kadar galiba. Protein kaçağı yokken bile geçen hafta alalım diyordu. Yarın belkide tarih verecek bilmiyorum. Bende beklemek istiyorum ama doktor riske atmak istemiyor heralde..
Sürekli başım ağrıyor. İnş. 36 yı görürüm diyorum
Senin 34 dimi şuan. Daha az kaldı aslında. Üzülme canım bebişlerimiz için moralimizi yüksek tutalm . Bazen ben hastanede olsam daha mı iyi olurdu diyorum
kızlar kalp atışınızı oturduğunuz yerden hissedebiliyor musunuz böyle bazen
Kızlar nasıl hissediyorsunuz ya hıçkırık olmasın oEvet bazrn beni bile sallıyor deprem oluyor sanıyorum
Maşallahhh canım gözün aydınnn Allah sağlıklı ömürlerr versinnkizlar bende ciktim ameliyyatdan iyim biraz agrim var karnimda ameliyat guzel gecti oglumda iyi. darisi sizlere insallah
valla hissediyorum kendi kalbim bebişinki değil hıçkırıkta değil benim nabzım 100 üstü genelde hamilelikten dolayı ondan sanırım bilmiyorumKızlar nasıl hissediyorsunuz ya hıçkırık olmasın o
Canm karnına baktığındamı hissediyorsun bazen bendede oluyor o söylediğin ama kalp atışımı bilemiyorumvalla hissediyorum kendi kalbim bebişinki değil hıçkırıkta değil benim nabzım 100 üstü genelde hamilelikten dolayı ondan sanırım bilmiyorum
Gözün aydın canım, allahım sağlıklı uzun ömürler versin analı babalı büyüsün inşallahkizlar bende ciktim ameliyyatdan iyim biraz agrim var karnimda ameliyat guzel gecti oglumda iyi. darisi sizlere insallah
Ben monchi aldım makineyi çok memnunum göğüs ucum yara olmadı, masaj özelliği olması da mastit olmamı engelledi. İlk gün gecelik giydim wcde falan rahat ettimPuxhu C cilekcanavari M mrv2309 memurhanim
Kızlar süt pompası ne aldınız? Memnun musunuz? Bgn sipariş edeceğim size de sorayım dedim. Birde pijama olarak almıştım hep gecelik dahMı iyi oluyor sezeryandan sonra??
bayatlamayankurabiye canım senin önerin varmı çantada şu da olsun diyeceğin , bebiş erken gelirse
yok karnıma bakınca değil genelde koltukta otururken bile hissediyorum güp güp attığınıCanm karnına baktığındamı hissediyorsun bazen bendede oluyor o söylediğin ama kalp atışımı bilemiyorum
Ay csnm bu ne böyle sayfa bunumu göndermiş kargodanı olmuşş tam anlamadım hiç moraliniii bozma canm bulursun yetişir inşallajjKızlar rezalete bakın yaaa Eki Görüntüle 3659830 gerçekten hayaller hayatlar oldum modum öyle düştü ki , kartondan böyle parlak vs bisey beklerken a4 kâğıdına çıkartıp yollanmış , çoğu kırılmış kolonyalar akmış valla yani . Şimdi dijital baskı yapan matbaa arıyorum . Gelmesi 10 gün sürüyor bunların yeniden yaptırmam imkansız bebek gelirse diye .
Canım biz süte çok ihtiyaç olduğu için hastane tipi bir makine kiraladık. Sağımı güçlü olsun istedik.Puxhu C cilekcanavari M mrv2309 memurhanim
Kızlar süt pompası ne aldınız? Memnun musunuz? Bgn sipariş edeceğim size de sorayım dedim. Birde pijama olarak almıştım hep gecelik dahMı iyi oluyor sezeryandan sonra??
bayatlamayankurabiye canım senin önerin varmı çantada şu da olsun diyeceğin , bebiş erken gelirse
Maşallah canım. Gözün aydın olsun. Allah analı babalı büyütsünkizlar bende ciktim ameliyyatdan iyim biraz agrim var karnimda ameliyat guzel gecti oglumda iyi. darisi sizlere insallah
Kargoda olmuş , ancak yapan sayfa özensiz saçma sapan , karton olarak anlaştığım ürünü a4 e yazdırıp kesip göndermiş . Yeni biseyler bakcamAy csnm bu ne böyle sayfa bunumu göndermiş kargodanı olmuşş tam anlamadım hiç moraliniii bozma canm bulursun yetişir inşallajj
Hayırlı olsun bahtı açık olsun oğlunuzunkizlar bende ciktim ameliyyatdan iyim biraz agrim var karnimda ameliyat guzel gecti oglumda iyi. darisi sizlere insallah
Canım bir takım alt üst takım pijama, bir takım normal gecelik LCW dan almıştım emzirmeye uygun, 1 takimda fotoğraf çekimi vs olursa diye sabahlikli lohusa gecelik koydum ben o şekilde yapabilirsinPuxhu C cilekcanavari M mrv2309 memurhanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?