• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Doğum yapan arkadaşları tebrik ediyor, darısı başımıza diyorum. 🙏

Ben de bugün doğum yapacağım hastahanede randevum vardı. Yine CTG ve Ultrason bakıldı. Kalp atımı tamamen normal dedi oradaki doktor da. ❤️
Tekrar teyit almak içime su serpti.
Dün 20lerde seyreden sancılar bugün 10/20 arası idi. Bence benim kız 40. Haftaya kadar benimle çok hissettim bugün 😁

Diğer bir konu da bebek kilosu.
Dün 2700 küsur ölçülen bebeğe bugün başka doktor ve Ultrason aracı 2400 dedi.
Bu tahmini ölçümler bizi kesinlikle kaygilandirmamali.
Aynısını yaşadım kadın doktorum 2300 derken doğum yapacağım hastane kontrolde 2700 dedi
Bu kadar fark olmaz birisi yanlış ama hangisi

Doğum yapan arkadaşları tebrik ediyor, darısı başımıza diyorum. 🙏

Ben de bugün doğum yapacağım hastahanede randevum vardı. Yine CTG ve Ultrason bakıldı. Kalp atımı tamamen normal dedi oradaki doktor da. ❤️
Tekrar teyit almak içime su serpti.
Dün 20lerde seyreden sancılar bugün 10/20 arası idi. Bence benim kız 40. Haftaya kadar benimle çok hissettim bugün 😁

Diğer bir konu da bebek kilosu.
Dün 2700 küsur ölçülen bebeğe bugün başka doktor ve Ultrason aracı 2400 dedi.
Bu tahmini ölçümler bizi kesinlikle kaygilandirmamali.
Ben de yaşadım bunu farklı doktorlar farklı haftalarda 2 kilo dedi. Cihaz farkı olduğunu düşünüyorum. O hafta bebek hiç kilo almadı mı diye kafayı yemiştim sonra rahatladım. Bakalım yarın ne diyecekler😅

az once kalktim ilk defa yurudum. ameliyat olan kizlar nasil yaptiniz ne zaman gecmisti agrilariniz.
Canım benim ilk kalkışta fazla ağrım olmadı. Ama ağrı kesiciyi fazla yapmadıkları için sonradan biraz zorlandım. Şu an 4. günümdeyim. Uzanırken biraz zorlanıyorum. Onun dışında baya kolaylaştı diyebilirim. Tabii hepimizin bedeni farklı ☺️

Canım ishal olmadım ama doğum sancılarının başladığı gece sabaha kadar wcden cıkamadım. Yarım saat aralıklarla büyük tuvalete cıktım bağırsaklarım ertesi güne bomboş kalmıstı, hastanrye gittiğimde de zaten doktorum doğumun ilk fazındasın demişti. Vücut kendini hazırlamaya başlarmıs bağırsaklar boşalırmış
Bugün sancı sıklığım arttı bir de çok tuvalete çıktım endişelendim o yüzden 😅

Ne almıştın canım sen süt sağma pompasını. Bide krem pomad falan kullanıyor musun göğsün için.

Bide henüz doğum yapmamış arkdaşlara da burdan uyarı yapayım benim Kadın doğumcum şimdiden başla göğüs kremini kullanmaya hergün kullan dedi. Ben bu hafta başladım kullanmaya.
Lansinoh vardı manuel onu kullanamadım. Sonra görümcem amerikadan getirdiği markasının ne olduğunu bilmediğim bi pompa verdi güçlü çekiyor ama saçma bişey.

Göğüs ucu kremi de lansinoh kullanıyorım. Ama benim şöyle bi sorunum var, sağ göğsüm aşırı süt üretip taş gibi sertleşiyor bebek onu tutamıyor sadece sol memeyi emiyor sağ memeyi sağıyorum. Bebeğin emdiği göğüste hiç problem yok, ama pompayla sağdığım göğüs perişan. Bütün sorun pompada yani bence

Kızlar günaydın benim minik cadim geldi her şey yolunda 2010 Gr 43 cm tam 36 haftalık süt de geldi emiyor çok rahat bir sezaryen oldu bir daha doğurur muyum 10 tane bile doğururum bembeyaz teni saçları sarı babasına benziyor 😍 hiç ağrım sızım yok 6-8 saatte ancak bacak uyuşması açılırmis o zaman yürüyüş yapılacak darısı tüm bebeklerini bekleyen annelerin başına hepinizi çok seviyorum 💕 😘
Canım benimmmm ah nasıl duygulanıyor insan yaaaa tebrik ederim arkadaşım sağ salim kavuştun miniğine 🥹🧿

Nasılsın şimdi iyi misin? Ağrıların ne durumda, yürüyebildin mi

Ben de yaşadım bunu farklı doktorlar farklı haftalarda 2 kilo dedi. Cihaz farkı olduğunu düşünüyorum. O hafta bebek hiç kilo almadı mı diye kafayı yemiştim sonra rahatladım. Bakalım yarın ne diyecekler😅
Bende gidiyorum yarın kontrole bakalım güzel haberler alalım inşallah 🙏

Ay böyle beklemek de çok stresli. Minik kelebeğin nasıl oldu canım sarılığı azaldı mı?
Yarın kontrolümüz var canikom ya kara sarı görüntüsü hala değişmedi ama en azından hareketleri daha canlı ve emmesi arttı. İnşallah düşmüştür sarılık. Gece gündüz uyumadan emziriyorum vallahi atsın sarılığı diye

Yarın kontrolümüz var canikom ya kara sarı görüntüsü hala değişmedi ama en azından hareketleri daha canlı ve emmesi arttı. İnşallah düşmüştür sarılık. Gece gündüz uyumadan emziriyorum vallahi atsın sarılığı diye
Oy kuzum benim daha da hareketlenecek annesi 🙂 hadi bakalım güzel haberle dönersiniz inşallah 🙏

Maşallah kilosu çok güzel sağlıkla gelsin inşallah 🥰 bu haftalarda rahimde yerleri dar olduğu için dönüşleri zor oluyor deniyor ama spinning babies egzersizleri yapabilirsiniz youtube üzerinde çok video var, denemekten zarar gelmez. Dediğiniz gibi dışarıdan müdahale ile döndürülmesi beni de korkutuyor görüntüsü bile ürkütücü biraz 😕
Evet ben de öyle düşünüyorum , bir kaç video izledim ama korkutucu geldi, şimdi spinning baby egzersiz yapmadan önce bir telefona bakayım demiştim 😂

Lansinoh vardı manuel onu kullanamadım. Sonra görümcem amerikadan getirdiği markasının ne olduğunu bilmediğim bi pompa verdi güçlü çekiyor ama saçma bişey.

Göğüs ucu kremi de lansinoh kullanıyorım. Ama benim şöyle bi sorunum var, sağ göğsüm aşırı süt üretip taş gibi sertleşiyor bebek onu tutamıyor sadece sol memeyi emiyor sağ memeyi sağıyorum. Bebeğin emdiği göğüste hiç problem yok, ama pompayla sağdığım göğüs perişan. Bütün sorun pompada yani bence
Yaa niye tek taraf öyle oldu acaba. İnşallah geçer canım.

Kızlar gümüş kapak,göğüs kalkanı,göğüs ucu koruyucu bunların hepsi aynı şeye mi hizmet ediyor,hangisi daha fayda sağlıyor ?

Canım benim ilk kalkışta fazla ağrım olmadı. Ama ağrı kesiciyi fazla yapmadıkları için sonradan biraz zorlandım. Şu an 4. günümdeyim. Uzanırken biraz zorlanıyorum. Onun dışında baya kolaylaştı diyebilirim. Tabii hepimizin bedeni farklı ☺️
Hamile olmamak nasıl bir duygu?
Ben biraz kitap okuyayım diye çekildim ama ne mümkün sırtım belim bacaklarım her yerim ağrıyor 🥲

Back
X