• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    216
Ben de kastım kendimi bir anda yaptı çünkü belki öyle olması gerektiği için ama ben dar olduğunu da düşünmüyordum demez öyle bir şey diye düşünmüştüm nasip😅😅Evet evet oldu hatta bazılarında hafif leke kanama da oluyormuş da bende sadece akıntı oldu bir de turnusol pembe olmuş galiba mavi olunca amniyon sıvısıymış doktora yazdım daha cevap vermedi bakalım bir an önce sağlıkla kavuşmak da istiyorum yavrukuşuma🥹🥹🌸
Evet bende de pembe kaldı doktorum büyük ihtimalle akıntıdır o dedi. Şuan yanma batma hissediyorum sürekli hayırlısı ile sağ salim tamamlarız inşallah bu sürecii 🙏🏻

bende neden el ayak şişmesi olmuyo neyle ilgili bu durum acaba tuzlu da yiyorum

Sağlıkla doğsunlar da inşallah
Ama şunu anladım keşke kendimi sezaryen fikrine de hazırlasaymışım şu an sanki ameliyat dünyanın sonu gibi geliyo hiç hazır değilim
Hiç öyle düşünme benim çok yakınlarım sezaryen oldu geçen hafta hiç zor değildi iyi ki sezaryen olmuşuz diyorlar gayet de iyiler şu an 🩷🌸 annem de beni sezaryen doğurmuş 10 kere daha doğururum öyle ben diyo düşünün kaç sene öncesinden bahsediyor 🤣 yani bazıları için sezaryen vajinal doğumdan daha rahat oluyor inanın kendinizi öyle şartlandırmayın

bende neden el ayak şişmesi olmuyo neyle ilgili bu durum acaba tuzlu da yiyorum
Ya ne güzel ödem tutmamıssın işte mis gibi, o biraz metabolizma ile alakalı sanırım. Benim de ellerim de , yüzümde hiç ödem yok, ayaklarım ama aşırı şiş 😂😂 baya komik duruyor ama doktor olabilir normal diyor, bünye ile alakalı

Back
X