Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    216
Birkaç anne vardı çantasını hazırlamayan, hazırladınız mı ?
Ben yine hazırlamadım da

Birkaç anne vardı çantasını hazırlamayan, hazırladınız mı ?
Ben yine hazırlamadım da
2 gün sonra 37 olcam hala hazırlamadım
37 bitecek ama kendi çantam hazır. Bebeğimin kıyafetleri hazırlanmaya hazır ama çantada değiller. Ütüleyip yerleştirince saldım Her gün yarın diyorum. Bu kez yarın

Maşallah diyelim ne kadar şu an 3.5 var o zaman
En son 35. Haftada 3 kiloydu 37 yim kaç oldu henüz bilmiyorum kontrole gidince öğrencem artık
Benim sebepsiz ya. Mutfak masasında oturuyorum kilo aldıran bi şey yememek için salatalık yedim ayaklarım da yine oturma pozisyonunda olduğum için sinyal veriyor. Gidip yatakta yaprak dökümü izleyeyim bari
E hadi kaç bölüm kaldı bitmeden doğurmayayım diyodun

Benim sebepsiz ya. Mutfak masasında oturuyorum kilo aldıran bi şey yememek için salatalık yedim ayaklarım da yine oturma pozisyonunda olduğum için sinyal veriyor. Gidip yatakta yaprak dökümü izleyeyim bari
benim yanımda leblebi ve tadelle var alakasız midem bulanıyo yine ilaçlarımı bile içmedim bugün

En son 35. Haftada 3 kiloydu 37 yim kaç oldu henüz bilmiyorum kontrole gidince öğrencem artık

E hadi kaç bölüm kaldı bitmeden doğurmayayım diyodun
Bak ben 37’de 3 çıktım sen buçuk olmuşsundur maşallah
40 bölüm kaldı günde 2 bölüm izlersem normal tarihime yaklaşık bitecek ama ben uykusuz gecelerde çok izliyorum, iki haftaya gelir benim minik

Tahin pekmez hep yiyorum aslında bi tık üzüldüm

Ekim annelerine baktım doğurmayan üç beş kişi kalmış nasıl başlatıcam doğumu diye kara kara düşünüyorlar.
Bizde normal doğum yok şimdiye kadar değil mi

Bak ben 37’de 3 çıktım sen buçuk olmuşsundur maşallah
40 bölüm kaldı günde 2 bölüm izlersem normal tarihime yaklaşık bitecek ama ben uykusuz gecelerde çok izliyorum, iki haftaya gelir benim minik
Ayy sağlıkla gelsin kuzucuk ben çok okeyim şuan gelsin diye bekliyorum her yolu da deniyorum ama yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…