Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    216
amin inşallah her gün dua ediyorum ben de

kızlar benim yavru ayım da 3 gün gerilemiş 11 gün önde şuan ama son günler zaten eskisi gibi kilo almıyolarmış boyu da 52.5 olmuş 36+0da uzun boylu damat isteyenler eklesinfjjclxjjd
Masallah küçük beye bende çok merak ediyorum kaç kg oldu boyu kaç perşembe doğuma gireceğim ama en son iki hafta önce bakıldı devlette olacağı için bilemiyorum o gün de ultrasona sokarlar mi

Masallah küçük beye bende çok merak ediyorum kaç kg oldu boyu kaç perşembe doğuma gireceğim ama en son iki hafta önce bakıldı devlette olacağı için bilemiyorum o gün de ultrasona sokarlar mi
ben artık haftalık gidicekmişim sevindim nstden sonra ultrasona bakıyo doktor bence sokması lazım ama bilemedim burda devlete hiç gitmedim tek hastane var zaten öyle iyi bi yer değilmiş kadın doğum bölümü

ben zaten genel istiyorum panik olduğum için
Valla arkadaşım doğuma girdi geçen hafta hafif sancı çekti ama açılma olmayıp çocuğun da kalp atımı düşünce sezaryene aldılar keşke baştan girseydim sezaryene boşa sancı çekmişim dedi şu an gayet iyi ayakta geleni gideni bi ağırlıyor. Kesinlikle sezaryen istemeyen biriydi. Ben şehir hastanesine gidiyorum acil durum hariç sezaryen yok isteğe bağlı değil yani ama özele gitsem isterdim belki düşünmedim değil onu görünce

doktorum bana bugün artık istesem de normal doğumun çok riskli olduğunu söyledi iriliğinden kaynaklı ya o kadar korkunç şeyler okudum ki bayılanlar acıdan organları düşmüş gibi hissedenler neler neler hepsi aklıma geliyo keşke okumasaydım hiçbirini cahillik daha güzel

Kaç kg şuan bebisiniz benimkide iri gidiyor daha doğum şekline karar veremedik çatı muayenesi olucam cuma günü ona göre dedi doktorum

En çok korktuğum şeylerden biri ya boşu boşuna sancı çekmek zorunda kalmak..Madem suyum geldi açılmam da yok çok da ayak diretmeden sanırım sezaryene çevirmek lazım.Arkadşaım da boşu boşuna açılma kontrolü yapılırken enfeksiyon kapmış,crp çok yükselmiş.Yazık olmuş o kadar saatine,böyle olsun hiç istemiyorum

Ne kadar kilosu

Kaç kg şuan bebisiniz benimkide iri gidiyor daha doğum şekline karar veremedik çatı muayenesi olucam cuma günü ona göre dedi doktorum
36+0 3.5 kg bi de benim doktorum 38'i doldurup öyle doğumu uygun görüyo bebeğin gelişimi için her doktor farklı düşnüüyodur ama

Hangi marka model cihaz kiraladınız

36+0 3.5 olmuş ayıcığm ama doktor 38 haftayı tamamlatmak istiyo o zamana kadar zaten 4 kgyi geçmiş olcak riskli dedi kafası da çok önde
Ya benim de kafası üç hafta önde senin kaç hafta
Ben çok fazla normal doğum istiyorum ama bu kafa büyümeye devam eder diye de korkuyorum

korkmayın benim oğlum 4220 gr doğdu normal doğumla bende vajinal variste vardı hatta

kızlar benim yavru ayım da 3 gün gerilemiş 11 gün önde şuan ama son günler zaten eskisi gibi kilo almıyolarmış boyu da 52.5 olmuş 36+0da uzun boylu damat isteyenler eklesinfjjclxjjd
Neeee hahaha çok iyi yaa, benim kız 35+5te 49 cm çıktı diye uzun sanıyordum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…