- 1 Ağustos 2018
- 2.940
- 4.911
- 133
Katılıyorum ağrı eşiği düşük ve panik atağı iğne fobisi olan bir pimpirik olarak ben de dayanılmayacak bir şey olmadığını düşünüyorum hele ilk sezaryende çok daha hızlı toparlanılıyorAllah analı babalı büyütsün inşallahgözünüz aydın olsun
Hiç kimse kolay demedi sezeryana tabiki ağrılar olacak herkes de farklı boyutlarda oluyor komple bayıltmaya ihtiyaç duyulan kişi de çok azdır. İlk gün şoku yorumları bunlar kızlar korkutmasın sizi mecburen sezeryan yapacakları ürkütmeyelim
Kızlar yarın sabah 10.30da sezaryene giriyorum. 38+1de doğum yapmış olucam. Bir haftadır gelen yoğun akıntı su sebebiyle daha fazla beklemeyelim dedik. Heyecandan uyuyamıyorum:) kendimce hazırım stres hic yapmadım. 2. Cocuk rahatlığı dedikleri bu herhalde demiştim ama uykum kaçtı oturuyorum öyle:)
Benim canim tatli heralde kizlar agri esigim düsük. Doktorda öyle dedi. Ondandır merak etmeyinAllah analı babalı büyütsün inşallahgözünüz aydın olsun
Hiç kimse kolay demedi sezeryana tabiki ağrılar olacak herkes de farklı boyutlarda oluyor komple bayıltmaya ihtiyaç duyulan kişi de çok azdır. İlk gün şoku yorumları bunlar kızlar korkutmasın sizi mecburen sezeryan yapacakları ürkütmeyelim
Azaldı mı canım ağrıların? Bebik gayet iyi anladığım kadarıylaBenim canim tatli heralde kizlar agri esigim düsük. Doktorda öyle dedi. Ondandır merak etmeyinbebis zaten dünyalara bedel
ben de aynı şeyi düşündüm ya moralim çok bozuldu benim de acı eşiğim düşük ama kendimi motive etmeye çalışıyodum hep üzüldüm sabah sabah offffAllah analı babalı büyütsün inşallahgözünüz aydın olsun
Kimsenin bedeni birbiriyle aynı değil kuşum, bide arkadaşın çok ani gelişti kızcağız bir anda doğuma alındı herkesim tecrübesi farklı olacak kendini asla korkutma benceben de aynı şeyi düşündüm ya moralim çok bozuldu benim de acı eşiğim düşük ama kendimi motive etmeye çalışıyodum hep üzüldüm sabah sabah offff
ben zaten genel istiyorum panik olduğum içinKimsenin bedeni birbiriyle aynı değil kuşum, bide arkadaşın çok ani gelişti kızcağız bir anda doğuma alındı herkesim tecrübesi farklı olacak kendini asla korkutma bence
evet bende almadım almak mı lazım acabakızlar sezaryen sonrası sonda olduğu için elbise şeklinde gecelik daha iyimiş galiba ben hiç almadım üşürüm diye almak şart mı sizce hemen sipariş vericem ona göre
Senin seçimin tabiki panik atak bende de var ama onu düşünmemeye çalışıyorum, muhtemelen spinalde de hafif bi sakinleştirici veriyorlardır bu gibi durumlar için. Hiç korkma su gibi geçecekben zaten genel istiyorum panik olduğum için
Ay bebişin nasıl kaç kg doğdu akrepe gün sayarken terazi geldi kızçeBenim canim tatli heralde kizlar agri esigim düsük. Doktorda öyle dedi. Ondandır merak etmeyinbebis zaten dünyalara bedel
canım bende sezeryan olacağım gecen haftaki kontrolde doğumdan sonra kan sulandırıcı iğne vereceğim demişti bana gecen sezeryan olan bi arkadaşıma da vermişlerdiDoğum yapan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. Doğumdan sonra Oksapar reçete edildi mi size? Salı günü kontrolüm var o zaman doktora soracağım ama aklım takılıyor sürekli. Hamilelikte hiç kan sulandırıcı kullanmadım. Şimdi neden verildi, bilemiyorum. Sağlık ocağındaki hemşire normalde sezaryen ameliyatından sonra kan sulandırıcı ilaç verilmez deyince iyice merak ettim.
Benim 2.oglumda 36+4te dogmustu 2600 gram suyum erken gelmişti küveze bile girmemişti 9.ayın icinde oluyor bebeğinize kavusacagınız anı düşünün korkutmayın kendiniziKızlar bilmiyorum bilmediğim bir sehirdeyim esim yanimda değil ailem yanımda. Eve geçicem sancın artarsa gel zaten artacak çok durmazSın dedi. agliyorumdua edin lütfen bana
Canım nasılsınız bebişin de iyi değil mi? Akşam neden kanaman olmuş bir şey dedi mi doktor?Benim canim tatli heralde kizlar agri esigim düsük. Doktorda öyle dedi. Ondandır merak etmeyinbebis zaten dünyalara bedel
Canım doktor yazdıysa vardır bir bildiği dedim ama sağlık ocağındaki hemşire kan sulandırıcı neden verildi, şaşırdım deyince emin olmak istedim. Demek herkese veriliyormuşcanım bende sezeryan olacağım gecen haftaki kontrolde doğumdan sonra kan sulandırıcı iğne vereceğim demişti bana gecen sezeryan olan bi arkadaşıma da vermişlerdi
Canım inan ki ilk iki gün zor. Sonra nasıl geçtiğini anlamıyorsun bile korkma. İnsan ağrıları daimi kalacak zannediyor o anda ama 3. Gün bi bakıyorsun ayaklanmışsınKızlar herkes alıntılıyamıyorum. Teşekkür ederim yazanlar için. Bebişimi de aldım kucağıma. kim sezaryena kolay dediyse inanmayın… ağrım var. Önce belden uyuşturdular. Ağrım var deyince komple bayılttılar. acı eşiğim çok düşük herhalde. Ama bebis … o kadar güzel ki. Allah’ım hepinize kolay doğumlar nasip etsin
Ay bende doktoruma sordum doğumdan sonra kan sulandırıcı kullanmaya devam edecek miyim diye ama bana vermedi. Senin kan sulandırıcı kullanmanın sebebi gebelikte bebeği korumaktı artık gerek yok dediCanım doktor yazdıysa vardır bir bildiği dedim ama sağlık ocağındaki hemşire kan sulandırıcı neden verildi, şaşırdım deyince emin olmak istedim. Demek herkese veriliyormuş
Oncesinde hic boyle problemim yoktu ama dogum sonrasi ve hamilelik baskisindan oldu, Benim 7 sene önce ilk dogum sonrası 4 koca ceviz olusmustu ilk defa ıkınmaktanmış, genel cerrah procyo gyvenl, anestol krem vermisti 1 haftada hafifleyip gecmisti, bu hamileligimde agustosta 7. Ayda portladı 3 tane yine aynı kremlerle hafifletti, birde smdi gecen pzt portladı iki adet, cerraha gittim dogum yakın napayım diye, bende kabizlikta olmadi cunku, agirliktan pelvik tabana baski yapmis anüs bolgemdeki damarlar trambolize olmus,aynı kremlerin yanı sıra madecosal krem, zeytinyagı, kantoron ve haftam ileri oldugu icin sicak su banyosu yaptım cok sükür 3 gundur hafifledi agrı sızı kanama durdu, sislikler hafif indi ama hala rahatsizlik hissi devam yani, persembe gunu kadin dogumcumda kontrol etti cati muayenesi icin eger sancilar tuttugunda gecmemis olursa sezeryan dogumu dusunebiliriz dedi, artık akısina biraktim herseyin hayirlisi yapacak bir sey yok bir rahatsizlik cunku, cok utandim ama cevremede soyledim gelmesinler diye kendi ev isime yemege oglum 1. Sinifta anca yetisebiliyorumKızlar benim daha önce geçirdiğim bi hemoroid ameliyeatı var . Cuma günü çatı muayenesi olacağım doktora da önden bi söyledim ,normal doğum tekrarlatabilir dedibaşından beri hep bunu düşünüyorum var mı çevrenizde benim gibi
Bebegin sagligi nasil canim, kuvoze girmedi galiba, her dogumun elbet bir zorlugu var gecti artikBenim canim tatli heralde kizlar agri esigim düsük. Doktorda öyle dedi. Ondandır merak etmeyinbebis zaten dünyalara bedel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?