Benim uzun zamandır oluyor bu kasılma nefesimi kesiyor sanki biraz bekleyinxe geçiyor magnezyumu artırınca azalıyor sıklığı genelde yatarken aniden kalkınca vs oluyor dr normal dediKızlar benim de bazen karnım tamamen sertleşiyor ve nefes almakta zorlanıyorum çok anlık oluyor bu 10-20 saniye max. Neden oluyor bu yalancı sancı mı acabadaha çok erken bugün çok rahatsız oldum 4-5 kere oldu bu.
Karnın da sertleşiyor mu? Senin haftan ilerde ben 2 gün sonra 35 olacağım acaba normal mi ya? Düzensiz ve ağrısız olduğu için çok stres yapmamaya çalışıyorum ama verdiği his rahatsız ediyorBenim uzun zamandır oluyor bu yalancı kasılma nefesimi kesiyor sanki biraz bekleyinxe geçiyor magnezyumu artırınca azalıyor sıklığı genelde yatarken aniden kalkınca vs oluyor dr normal dedi
Doğum sırasında kan kaybı oluyor ya canım o yüzden genel bir kan tahlili istiyorlar. Kan takviyesi gerekir mi hemoglobin kaç onu görmek için. Bide aç kalman gerekebilir normal doğum da olsa doğum masasında bile sezaryene dönme ihtimali var o yüzden aç bırakılıyorsun uzun saatler kan glikoz değerini de bu yüzden görmek ister.Bende son haftalar diye aile hekimliğinden arandığım halde gitmek istemiyorum gebe izlem arayıp duruyor cuma günü gideyim bende , önemi var mı ki artık tahlillerin offf bezdim yani .
Bebeler artık kilo almıyor demek ama 4 kilo doğanlar nasıl oluyor kız ben dedim heralde 4 kiloya yaklaşır 2 haftaya bi anda durdusağlıklı olsunlar da ..
ne güzel en azından kanala girmiş bende tıkkkk yok hala , 38+3 te çatı muayenem var benimde . Çok korkunçlu geliyor acıyacak diye .
Kasım annelerinin ilk Kasım bebeleri de bizimkiler olsun bari daha da bekletmesinlerYalancı kasılma olduğu için mi acaba çok ağrı hissetmiyosun, öyle bişey okumuştum genellikle fazla ağrı yaratmaz yalancı sancılar diyodu. Yada acı eşiğin belki yüksek olabilir kuzum. Sen de benim gibi Kasım anneleri grubunun bayrağını taşıyacaksınay çok sürprizli bakalım keyfi ne zaman gelecek
Evet karnım yamulup sertleşiyor jfjf benimde 30lu haftalarda başladı yeni değil druna sor tabii yine ama ilk gebeliğimde de oluyordu magnezyum iyi geliyorKarnın da sertleşiyor mu? Senin haftan ilerde ben 2 gün sonra 35 olacağım acaba normal mi ya? Düzensiz ve ağrısız olduğu için çok stres yapmamaya çalışıyorum ama verdiği his rahatsız ediyorbenim de genelde uzanınca yatarken otururken oluyor
evet randevum haftaya o zaman soracağım ama rahatladım tek değilmişimEvet karnım yamulup sertleşiyor jfjf benimde 30lu haftalarda başladı yeni değil druna sor tabii yine ama ilk gebeliğimde de oluyordu magnezyum iyi geliyor
Doğum yaptığım gün açıklığıma baktıklarında az miktarda kanamam olmuştu. 3 cm açıklığım vardı. Belki o yüzden de kanama olmuş olabilirDoğum sırasında kan kaybı oluyor ya canım o yüzden genel bir kan tahlili istiyorlar. Kan takviyesi gerekir mi hemoglobin kaç onu görmek için. Bide aç kalman gerekebilir normal doğum da olsa doğum masasında bile sezaryene dönme ihtimali var o yüzden aç bırakılıyorsun uzun saatler kan glikoz değerini de bu yüzden görmek ister.
Benimki de çatı muayenesi mi yoksa açıklık mı bakacak hiç anlamadım. Şuan nasılsın vajinada rahatszılık hissediyormusun diye sordu birşey hissetmiyorum deyince haftaya bakalım o zaman dedi.Yanında ped getir kanama olabilir deyince bende korktum valla. Daha önce açıklık muayenesi olmuştum ama kanamam falan olmamıştı.
Buluruz canım ya allah sağlık versin gerisini hallederizBence biraz tecrübe ile çözülecek bir konu ve bütün bir ömür bile sürüyor bazen. Mesela ben kıskanç değildim ama kıskandığım bir iki şey olmuştu büyürken. Koskoca insanlar yetişkinler bile kardeşlerini kıskanabiliyor. Kıskanma biçimine ve konusuna göre çözüm bulmak gerekecek zamanla
Biz İzmir’de yaşıyoruz, en soğuk kış günümüz bile Almanya ile yarışamazEvimiz genelde 24 derece olduğundan üşümüyor bebiş.
Gece her emzirdiğimde bez kontrolü yapmıyorum, kaka yaparsa zaten gürültülü oluyorkaka yapmamışsa bir an evvel uykuya dönüyorum cünkü annelik biraz yorucu insan dinlenmek uyumak istiyor. Gece tek başıma bakıyorum cünkü eşim de dahil kimseye tam olarak güvenip emanet edemiyorum suan için.
Reflü yatağını şiddetle öneriyorum. Ben farketmeden kusarsa ağzından akıp gidiyor onun sayesinde. Beşiğine de koyabiliyorsun
Bide bu şeyi merak ediyorum lavman olayını , utanırım yani kaka yaparım diye aniden doğum sancısı ile gittim diyelim açılmada baya olmuş hangi ara lavman yapıyorlar , acılı bi olay mı o bide minik bi basur memem varDoğum sırasında kan kaybı oluyor ya canım o yüzden genel bir kan tahlili istiyorlar. Kan takviyesi gerekir mi hemoglobin kaç onu görmek için. Bide aç kalman gerekebilir normal doğum da olsa doğum masasında bile sezaryene dönme ihtimali var o yüzden aç bırakılıyorsun uzun saatler kan glikoz değerini de bu yüzden görmek ister.
Benimki de çatı muayenesi mi yoksa açıklık mı bakacak hiç anlamadım. Şuan nasılsın vajinada rahatszılık hissediyormusun diye sordu birşey hissetmiyorum deyince haftaya bakalım o zaman dedi.Yanında ped getir kanama olabilir deyince bende korktum valla. Daha önce açıklık muayenesi olmuştum ama kanamam falan olmamıştı.
Kız ondan ondan elimde olsa herkesi boşatırdım bi dönemevden kovmuşluğum var bi keresinde şimdi yine gözüme bi şirin şirin görünmeye başladı adam
Aaaa hamileyken olabiliyor muymuş influenza ve grip aşısı. Cuma kontrolüm var doktorumdan izin alayım da ben de vurunayım. Hasta olacağım diye aklım çıkıyor eşim öğretmen, okuldan getirecek mikrop diye her akşam adamı çitileyesim geliyorbu arada çok minnoş bir tesadüf, biz de bugün 35+0 olduk
Kızlar yarınElyra ile doğuma giriyoruz dualarınız da bize de yer verin diğer ikisinde çok şükür bir sıkıntı yaşamadık insallah bu doğumda da yaşamayız heyecan yok ama stresliyim nedense sabah olmaz bana
Büyüyor teyzesi cok şükür kilosu falan toparlanıyor yavaş yavaş. Poposundan anlıyorum etlendiğiniilk doğduğunda kağıt gibiydi
Sarılık gittikçe azalıyor canım bacaklarının falan rengi açıldı yüzü kaldı bitek
Ben çatı muayenesini suyum gelince olmuştum çok kısa acısız bir şeydi diye hatırlıyorumDoğum sırasında kan kaybı oluyor ya canım o yüzden genel bir kan tahlili istiyorlar. Kan takviyesi gerekir mi hemoglobin kaç onu görmek için. Bide aç kalman gerekebilir normal doğum da olsa doğum masasında bile sezaryene dönme ihtimali var o yüzden aç bırakılıyorsun uzun saatler kan glikoz değerini de bu yüzden görmek ister.
ya benim hep baskı var çünkü kafası aşağıda ama üstüm dolu hatta oralarda takılıyoBenim de göğüs altım baya yumuşadı canım bomboş hatta hamur gibi yumuşakvajinama baskı hissediyorum aşırı bi şekilde. Sızlıyo bazen çok acıtıyor, karnımı tutarak yürüyorum aşağıdan sanki her an düşecekmiş gibi bi his
Benim göğüs altımda biraz boşluk oldu rahatladı. Bide vajinal kemiğimde sızlama oluyor (pubis bölgesinde). Özellikle yürüyüş yaptığımda veya uzun süre ayakta kaldığımda sızlıyor. Yattığımda bacak arasına yastık koyma ihtiyacı duyuyorum. Onun dışında farklı bir belirti yaşamadım doktor ultrasonda görüyor.
Kızlar bugünkü kontrolüm güzel geçti benim de. Bebeğim doğum kanalına girmiş ultrasonda yüzü yarım görünüyordu artık diğer yarısı pelvik kemiğinin içinde o yüzden göremiyoruz dedi. Haftaya vajinal muayene olacak bu hafta yapıp yapmamakta kararsız kaldı, vajinada baskı hissetmiyorsan haftaya bakalım dedi. Kilo alımı da son haftalarda yavaşlıyormuş zaten geçen hafta 3200 dük bu haftada 3250 olmuş kilomuz. Burda kiloyla ilgili son haftada az aldı diye üzülenler olmuştu endişe etmeyin normal bir durummuş.
@Nefertitiiii bugün az sancılarım çıktı çok şükür bir kere 80 i bir kere de 75 i gördük. Tabi düzensiz olduğu için yalancı kasılma dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?