Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
Kızlar benim de bazen karnım tamamen sertleşiyor ve nefes almakta zorlanıyorum çok anlık oluyor bu 10-20 saniye max. Neden oluyor bu yalancı sancı mı acaba daha çok erken bugün çok rahatsız oldum 4-5 kere oldu bu.

Benim uzun zamandır oluyor bu kasılma nefesimi kesiyor sanki biraz bekleyinxe geçiyor magnezyumu artırınca azalıyor sıklığı genelde yatarken aniden kalkınca vs oluyor dr normal dedi

Benim uzun zamandır oluyor bu yalancı kasılma nefesimi kesiyor sanki biraz bekleyinxe geçiyor magnezyumu artırınca azalıyor sıklığı genelde yatarken aniden kalkınca vs oluyor dr normal dedi
Karnın da sertleşiyor mu? Senin haftan ilerde ben 2 gün sonra 35 olacağım acaba normal mi ya? Düzensiz ve ağrısız olduğu için çok stres yapmamaya çalışıyorum ama verdiği his rahatsız ediyor benim de genelde uzanınca yatarken otururken oluyor

Doğum sırasında kan kaybı oluyor ya canım o yüzden genel bir kan tahlili istiyorlar. Kan takviyesi gerekir mi hemoglobin kaç onu görmek için. Bide aç kalman gerekebilir normal doğum da olsa doğum masasında bile sezaryene dönme ihtimali var o yüzden aç bırakılıyorsun uzun saatler kan glikoz değerini de bu yüzden görmek ister.
Benimki de çatı muayenesi mi yoksa açıklık mı bakacak hiç anlamadım. Şuan nasılsın vajinada rahatszılık hissediyormusun diye sordu birşey hissetmiyorum deyince haftaya bakalım o zaman dedi.Yanında ped getir kanama olabilir deyince bende korktum valla. Daha önce açıklık muayenesi olmuştum ama kanamam falan olmamıştı.

Kasım annelerinin ilk Kasım bebeleri de bizimkiler olsun bari daha da bekletmesinler

Evet karnım yamulup sertleşiyor jfjf benimde 30lu haftalarda başladı yeni değil druna sor tabii yine ama ilk gebeliğimde de oluyordu magnezyum iyi geliyor

Doğum yaptığım gün açıklığıma baktıklarında az miktarda kanamam olmuştu. 3 cm açıklığım vardı. Belki o yüzden de kanama olmuş olabilir

Buluruz canım ya allah sağlık versin gerisini hallederiz

Biz her odanın ısısını ayrı ayarlayabiliyoruz. Belki öyle bir çözüm
geliştiririm.
Kışlar aslında Almanyanin kuzeyi ve kuzey doğusu hariç aşırı bir fark görmüyorum Istanbulla.
Tabi İzmir ve Antalya gibi de olamaz.

Reflü yatağına alınacaklar listeme ekledim.
Bitmiyor eksikler bitmiyor

Ben eşime güveniyorum, zaten güvenmek zorundayım, yurtdisinda kimsemiz yok tek başımıza kalktık geldik buralara.
Ama tabi emziremedikten sonra, ne yapabilir ki gece.

Bide bu şeyi merak ediyorum lavman olayını , utanırım yani kaka yaparım diye aniden doğum sancısı ile gittim diyelim açılmada baya olmuş hangi ara lavman yapıyorlar , acılı bi olay mı o bide minik bi basur memem var
Bende ped alayım bari ne olur ne olmaz o zaman
Vajina başlangıcında ki kemiğe sağ tarafa genellikle bi ağrı vuruyor saniyelik günde 3/4 kere oluyor .

Bu arada bende 2. Nst de temizlik ertesi 3 kere 80 i gören sancılar çıkmıştı ben bisey hissetmedim . Yoruldum heralde .
Son 3 ünde de normal çıkıyor 20/30 seyrinde .

Kız ondan ondan elimde olsa herkesi boşatırdım bi dönem evden kovmuşluğum var bi keresinde şimdi yine gözüme bi şirin şirin görünmeye başladı adam
tabii hormonlar yerine geliyor şunun şurasında lohusalıktan çıkmaya kaç gün kaldı

Evet Influenza aşısı hem bize hem de bizim araciligimizla bebeğe koruma sağlıyor.

Maalesef ben grip olduğumda bazen sonrasinda uçuk da çıkıyor, ki yenidogan için aşırı tehlikeli. Ondan çok korkuyorum.

Hayırlı sağlıklı doğumlarınız olsun Allah şimdiden analı babalı büyütsün kuzularınızı

Oh maşallah maşallah aferin kızıma yaaa.
Canım bu süreçte gelen giden oluyormu eve ? Onu nasıl yapıyorsunuz.

Ben çatı muayenesini suyum gelince olmuştum çok kısa acısız bir şeydi diye hatırlıyorum

ya benim hep baskı var çünkü kafası aşağıda ama üstüm dolu hatta oralarda takılıyo

yaaa allah yardımcınız olsun kızlar su gibi geçer inşallah Elyra haberdar edin buraya da

Maşllah cnım hayırlısı ile ilerlesinn kalıncı haftandsnn çat muaneside benide korkutuyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…