- 18 Şubat 2025
- 775
- 985
- 18
Kolaylıkla geçsin doğumlarınız canlarım yarın dualarım sizinle, sağlıkla alın kucağınıza evlatlarınızıKızlar yarın @Elyra ile doğuma giriyoruz dualarınız da bize de yer verin diğer ikisinde çok şükür bir sıkıntı yaşamadık insallah bu doğumda da yaşamayız heyecan yok ama stresliyim nedense sabah olmaz bana
Ayakları bazen denk geliyo yukarılara ama genel olarak yumuş yumuş boş kaldı benimya benim hep baskı var çünkü kafası aşağıda ama üstüm dolu hatta oralarda takılıyo
Anlamıyoruzkızlar bebeğin doğum kanalına girdiğini nasıl anlıyorsunuz
ya benim hep baskı var çünkü kafası aşağıda ama üstüm dolu hatta oralarda takılıyo
Yaa bayağı inmiş demekki, bana da acayip baskı yapıyo bu ara inanılmazBenim de kafası aşağıda. Hatta doktor alttan muayene etti, sürüntü alacaktı falan kafası çok yakın dedi, arkadaşından yardım istediNefertitiiii
Çatı muayenesi doğumu mu tetikler hımmmmm kafamda deli sorularrrÇatı muayenesi doğumu tetikler diye korkuyorum ben de. Gittiğimde imkanı varsa yapmayalım diyeceğim
Sezaryen planlı olduğunda mesela çatı muayenesi yapmama imkanı oluyor mu, zorunlu mu bunu bende merak ediyorumÇatı muayenesi doğumu tetikler diye korkuyorum ben de. Gittiğimde imkanı varsa yapmayalım diyeceğim
Zaten sezaryene karar verilmişse yapılmasına gerek yok ki yapmazlarSezaryen planlı olduğunda mesela çatı muayenesi yapmama imkanı oluyor mu, zorunlu mu bunu bende merak ediyorum
Bana da cuma günü yapacağım ona göre doğum şekline karar vereceğiz dedi . Bende tedirginim açıkçası merak ediyorum nasıl olacakZaten sezaryene karar verilmişse yapılmasına gerek yok ki yapmazlar
Hani yine de her ihtimale karşı yapmak ister mi acaba diye düşündüm bende henüz olmadım, haftaya kontrolüm bakalım napıcak bende hiç istemiyorum aslında da doğumu tetikler diyince bi düşündümZaten sezaryene karar verilmişse yapılmasına gerek yok ki yapmazlar
Aynısını dedi ben de ya cuma ya cumartesi gideceğim. Çıkınca haberdar et bizi olur muBana da cuma günü yapacağım ona göre doğum şekline karar vereceğiz dedi . Bende tedirginim açıkçası merak ediyorum nasıl olacak
Zaten iki haftan kalmamış bileHani yine de her ihtimale karşı yapmak ister mi acaba diye düşündüm bende henüz olmadım, haftaya kontrolüm bakalım napıcak bende hiç istemiyorum aslında da doğumu tetikler diyince bi düşündüm
Çatı muayenesi bence de gereksiz bir şey. Doktorlar dahi doğum sırasında pelvisin normalden çok daha fazla genişleyip açıldığını söylüyor ona rağmen çatı muayenesi hala çokça yapılıyor türkiyede. Normal doğum yapmaya karar vermişse kadın herhangi bir komplikasyonda zaten sezaryen seçeneği masaya geliyor, öncesinde çatın dar diye moral bozmanın da bi manası yok.Karşıma çıkan şeye bakınEki Görüntüle 3662833
Ay evet bende lavman isticem ya ne olursa olsun valla doğum masasına giderken bile olsa o aklımda.Bide bu şeyi merak ediyorum lavman olayını , utanırım yani kaka yaparım diye aniden doğum sancısı ile gittim diyelim açılmada baya olmuş hangi ara lavman yapıyorlar , acılı bi olay mı o bide minik bi basur memem var
Bende ped alayım bari ne olur ne olmaz o zaman
Vajina başlangıcında ki kemiğe sağ tarafa genellikle bi ağrı vuruyor saniyelik günde 3/4 kere oluyor .
Bu arada bende 2. Nst de temizlik ertesi 3 kere 80 i gören sancılar çıkmıştı ben bisey hissetmedim . Yoruldum heralde .
Son 3 ünde de normal çıkıyor 20/30 seyrinde .
Canım biz hastanedeyken gelmek isteyen herkesi ağırladık nasıl olsa steril ortam diye. Ama eve çıktıktan sonra henüz kimseyi misafir etmedik cünkü sarılık oldu, zaten erken de doğdu. Eş dost biliyor bu durumu o yüzden 40ı cıkmadan kimseyi kabul etmeyiz. Cokta hastalık var ortalıkta şimdi insan korkuyorOh maşallah maşallahaferin kızıma yaaa.
Canım bu süreçte gelen giden oluyormu eve ? Onu nasıl yapıyorsunuz.
37+2 yim. Haftaya 38+3 de olacak kontrolüm.Maşllah cnım hayırlısı ile ilerlesinn kalıncı haftandsnn çat muaneside benide korkutuyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?