Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
Herkese günaydın. Şuan sezaryen öncesi son Nsttemdeyim sanırım. Çok heyecanlıyım dün maviss_34 sağ olsun benim adıma da duaları ve iyi dilekleri rica etmiş. Herkese çok teşekkür ediyorum umarım birkaç saat sonra size güzel haberleri verebileceğim bu sabah da ben ikimiz adına iyi dilek isteğinde bulunayım kızlar bize dualarınızı eksik etmeyin

Dualarımız sizinle sağ Salim kolaylıkla alın inşallah bebeklerinizi kucağınıza bize de dua edin haber bekliyoruz sizden

Ikinizinde su gibi bir doğum olaun kavuşun saglıcakla güzel yavrularınıza

Allah yardımcınız olsun, su gibi geçsin evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Hem sana hem de maviss_34 e güzel, kolay bir doğum diliyorum sağlıkla kavuşun

Aminnn sağlıklı insallah güzelim 15 dakikaya alacaklar beni de

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Güzel haberlerinizi bekliyoruz

Kızlar benim üst karnımda boşluk oldu resmen. Bebek hareketlerini çok aşağıda hissediyorum. Ve vajinamda baskı hissediyorum deşiyor gibi. Çok korkuyorum yarın kontrolüm var. Daha 35+0 ız

Kızlar çıktık hersey yolunda tedbir amaçlı bekletiyorlar şuan beni vakit bulunca detaylı yazacağım
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
Elyra sen naptın canım daha okuyamadım sayfaları seninde su gibi geçmiştir inşallah doğumun

Kızlar benim üst karnımda boşluk oldu resmen. Bebek hareketlerini çok aşağıda hissediyorum. Ve vajinamda baskı hissediyorum deşiyor gibi. Çok korkuyorum yarın kontrolüm var. Daha 35+0 ız
Kasılma var mı peki ?

kızlar dün organizerlere hastaneye bebek için birkaç şey koydum hazırlamaya artık başlayayım diye koyduklarımı yazayım eksiğim varsa siz söyleyin :) sezeryan olacağım için 2 gün kalacağım hatta eşi önde olduğu için daha uzun da kalma ihtimali olabilir ama hastane eve 10 dk mesafede zaten sorun olmaz :)
hemşireye vermek için ; 2 adet bez, ıslak mendil, alt açma örtüsü, battaniye, alt üst takım, zıbın, çorap, eldiven, şapka.
yedek kıyafetler; 2 adet tulum, 1 adet alt üst takım, çorap, şapka, müslin örtü, yedek ince battaniye, 1 adet orta kalınlıkta battaniye, alt açma örtüsü, 20 adet bez, pişik kremi, 3 adet zıbın, ağız mendili koydum. Bebek için yeterli mi bunlar ekleme yapmak gerekir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…