Dualarımız sizinle sağ Salim kolaylıkla alın inşallah bebeklerinizi kucağınıza bize de dua edin haber bekliyoruz sizdenHerkese günaydın. Şuan sezaryen öncesi son Nsttemdeyim sanırım. Çok heyecanlıyımdün maviss_34 sağ olsun benim adıma da duaları ve iyi dilekleri rica etmiş. Herkese çok teşekkür ediyorum umarım birkaç saat sonra size güzel haberleri verebileceğim bu sabah da ben ikimiz adına iyi dilek isteğinde bulunayım kızlar bize dualarınızı eksik etmeyin
Ikinizinde su gibi bir doğum olaun kavuşun saglıcakla güzel yavrularınızaHerkese günaydın. Şuan sezaryen öncesi son Nsttemdeyim sanırım. Çok heyecanlıyımdün maviss_34 sağ olsun benim adıma da duaları ve iyi dilekleri rica etmiş. Herkese çok teşekkür ediyorum umarım birkaç saat sonra size güzel haberleri verebileceğim bu sabah da ben ikimiz adına iyi dilek isteğinde bulunayım kızlar bize dualarınızı eksik etmeyin
Allah yardımcınız olsun, su gibi geçsinHerkese günaydın. Şuan sezaryen öncesi son Nsttemdeyim sanırım. Çok heyecanlıyımdün maviss_34 sağ olsun benim adıma da duaları ve iyi dilekleri rica etmiş. Herkese çok teşekkür ediyorum umarım birkaç saat sonra size güzel haberleri verebileceğim bu sabah da ben ikimiz adına iyi dilek isteğinde bulunayım kızlar bize dualarınızı eksik etmeyin
Herkese günaydın. Şuan sezaryen öncesi son Nsttemdeyim sanırım. Çok heyecanlıyımdün maviss_34 sağ olsun benim adıma da duaları ve iyi dilekleri rica etmiş. Herkese çok teşekkür ediyorum umarım birkaç saat sonra size güzel haberleri verebileceğim bu sabah da ben ikimiz adına iyi dilek isteğinde bulunayım kızlar bize dualarınızı eksik etmeyin
Aminnn sağlıklı insallah güzelim 15 dakikaya alacaklar beni deHerkese günaydın. Şuan sezaryen öncesi son Nsttemdeyim sanırım. Çok heyecanlıyımdün maviss_34 sağ olsun benim adıma da duaları ve iyi dilekleri rica etmiş. Herkese çok teşekkür ediyorum umarım birkaç saat sonra size güzel haberleri verebileceğim bu sabah da ben ikimiz adına iyi dilek isteğinde bulunayım kızlar bize dualarınızı eksik etmeyin
Sağlıkla mutlulukla kavuşun inşallah su gibi geçsinAminnn sağlıklı insallah güzelim 15 dakikaya alacaklar beni de
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Güzel haberlerinizi bekliyoruzHerkese günaydın. Şuan sezaryen öncesi son Nsttemdeyim sanırım. Çok heyecanlıyımdün maviss_34 sağ olsun benim adıma da duaları ve iyi dilekleri rica etmiş. Herkese çok teşekkür ediyorum umarım birkaç saat sonra size güzel haberleri verebileceğim bu sabah da ben ikimiz adına iyi dilek isteğinde bulunayım kızlar bize dualarınızı eksik etmeyin
Gözün aydın canımKızlar çıktık hersey yolunda tedbir amaçlı bekletiyorlar şuan beni vakit bulunca detaylı yazacağım
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsünKızlar çıktık hersey yolunda tedbir amaçlı bekletiyorlar şuan beni vakit bulunca detaylı yazacağım
Kasılma var mı peki ?Kızlar benim üst karnımda boşluk oldu resmen. Bebek hareketlerini çok aşağıda hissediyorum. Ve vajinamda baskı hissediyorum deşiyor gibi. Çok korkuyorum yarın kontrolüm var. Daha 35+0 ız
Hayır yok sadece alt taraf deşiniyor gibi ve üst tarafta boşluk alduKasılma var mı peki ?
Ayy gözün aydın Hürrem SultanımKızlar çıktık hersey yolunda tedbir amaçlı bekletiyorlar şuan beni vakit bulunca detaylı yazacağım
Aynı bende öyle nefes alamamaktan heder oldumYine sabahladığım bir geceydi, böyle gecelerden sonra acaba bebiş doğunca geceleri uyumayacak beni mi hazırlıyor diye düşünüp stres oluyorum yaa
AyyyKızlar çıktık hersey yolunda tedbir amaçlı bekletiyorlar şuan beni vakit bulunca detaylı yazacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?