Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
Törpü ya da tırnak makası koyabilirsin canım, Bakanlık bebeklerin duyu gelişimi için eldiveni desteklemiyor artık tabi tercih meselesi yine sana kalmış. Bir de burnunda amniyon sıvısı filan kalırsa diye aspiratör koydum ben, aspiratör ya da puar koyabilirsin hastanede oluyor ama kendi malzemen daha iyi olabilir. Kendin için neler koydun?

36+0 da doğdu canım hiç girmedi çok şükür sarılık da olmadi 2 gün sezaryen olduğu için yattık çıktık dün kontrolü vardı hastaneden çıkarken 100 GR vermişti 1900 Gr ile çıktık 2100 ölçtü dün 33 +0 da 2 gün 24 saat arayla 2+2 doz ciğer geliştirici 35+0 da 2 doz tek uygulama ciğer geliştirici yapıldi 35 te kilo alımı durdu bizim 2500 den 2300 e düştü doğumda 2010 Gr ile kurtardık hastanede Aptamil prematil destek mama verdik yoğun bakımda da veriliyormus dün kontroldeki çocuk dru standart 40 haftayı tamamlayana kadar anne sütü+prematil devam dedi benim meme ucu büyük olduğu için bizimkinin de ağzı küçük sağıp verdim hep ölçerek

Kızlar son haftalarda kilo almayan var mı son 1 aydır aynı kilodayım bebek zaten kilo almamıştı hala aynı mı demek oluyor bu

kendim için 1 adet sabahlıklı pijama takımı, 2 adet normal pijama takımı, alt iç çamaşırı 3 adet, emzirme sütyeni 3 adet, atlet, emzirme atleti aldım ama büyük geldi iade edip küçüğünü alıcam. depend, ped, göğüs kalkanı, eller serbest elektrikli pompa, terlik aklıma gelenler bunlardı başka neler koymak lazım

Kızlar son haftalarda kilo almayan var mı son 1 aydır aynı kilodayım bebek zaten kilo almamıştı hala aynı mı demek oluyor bu
kendi kilonuza takılmayın, instagramda bir influencer vardı son haftalarda kilosu aynı kalıp bebeği 4 kilonun üstünde doğan. tosun gibi bir kız çocuğu doğurdu maşallah ama kendisi hiç kilo almadığını söylüyordu. artık çok daha fazla enerji harcadığı için vücut yemeniz aynı kalıyorsa sizden de gidiyor olabilir.

Merhaba kızlar sizleri başından beri takip ediyorum. Ben de doğum yaptım. 38+ 2 de. Benim 4. Bebeğim diğerleri de normal olduğu için bu bebeğimi de normal doğum yöntemi ile doğurmak istedim. Fakat 5. Kez idrar yolları enfeksiyonu olduğum için dr artık ilaç vermeyeyim bebeği kötü etkiler dedi. Kontroldeyken sana suni sancı verip dogurtturalim bu şekilde Bebek için iyi değil dedi pazartesi günü. Ben de hazır değilim hem banyo yapıp evi ayarlayayim dedim yarın muhakkak gel dedi doktorum

canım sen kilo almasan bile bebek kilo alıyormuş öyle okumuştum
İnşallah ya teşekkür ederim 35-37 arası hiç almamıştı bende kilo almayınca korktum bu hafta bebem almıştır inş

Neyse salı günü gittim yatisi yaptik suni sancı başlandı. Tam 3 saat geçti doktorum suyu patlarinca bebeğimin kakasını yaptığını gordu. Hemen ntsye alınca kalp atışı düşmüştü. Hemen seni sezeryana alıyoruz bebeğin kalp atışları iyi dedil dedi ... Apar topar 5 dakika içinde ameliyattaydim. Sanırım 3 dk içinde bebeğimin ağlama sesini duydum hemen midesini yıkamaya gittiler. Tabi çok korktum. Bebek resmen kaka kokuyor dedi doktorum. Bu şekilde tuplerimi de baglattim. Veeee güzel kızıma kavuştum Allah sizlerin de sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin

Kızlar ben şu an 35. haftamdayım. Doktor bebek iri olduğu için 37. haftada suni sancıyla doğumu başlatalım dedi. Böyle bir şey başına gelen var mı ben kendi kendine gelmesini beklemek istiyorum ama çok iri olursa nasıl doğuracağım diye de korkuyorum

37.hafta çok erken bu doktorların kendi kendine bu kadar erken tarih vermesi kadar saçma bir şey yok ya. Sırf bebek iri diye bence aşırı saçma 37de almak istemesi. Başka bir doktordan fikir almalısın bence.

Aynı bende öyle nefes alamamaktan heder oldum
Hem nefes alamamak hem dönerken uyanmak, bir yandan doğum stresi. Uykusuz geçiyor geceler, ama antrenman oluyor bize de
evet ama hepsi geçici yenidoğan dönemi öyle zevkli ki.
Ayyyy evet böyle uyuyamadığım zamanlar çocuğumu seyrederim diye hayal kuruyorum ben de walla

Selam kızlar, bende bugün kontrole gittim nstde yine sancım çıktı serum verip tekrar nst istedi doktorum yine çıkınca yatış önerdiler ama yatsam da sadece takip edilecekti o nedenle eve gelmeyi tercih ettim her kontorlde aynı şey oluyor

Gözünüz aydın Allah sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…