• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
Merhaba güzel anneler,anne adayları 🌸
Ben Aralık anneleri grubundayim, sizden tecrübeli olanlarinizdan bilgi almak istedim haftalariniz benden ileri biraz da cesarete ihtiyacim var galiba 🥲

Serklajliyim, uzunca bir zamandir yatiyorum. Şeker çıktı insülin kullanıyorum, simdi birde tansiyon yüksek çıktı. Idrarda protein görüldü.
Hatta şöyle oldu, cumartesi hastanede idrar verdim protein(+) çıktı. Çarşamba asm de idrar verdim protein negatif çıktı. Bugun sehir hastanesinde idrar verdim protein eser çıktı.
Hangisi dogru artik bende bilmiyorum. Bu arada idrar yolu enfeksiyonu da var su anda.

Doktorum da 24 saatlik idrar toplamamı istedi. Burda bu konuda tecrubesi olanlar var mı varsa 24 saatlik idrar sonucunda protein çıkması durumunda nasil bir yol izlendi bunlar hakkinda da bana destek olursa çok mutlu olurum 🙏
Sanırım deryaderya2 deryaderya2 de idrar toplamıştı protein için doğru mu hatırlıyorum canım 🙏🏻

Benim de bugün randevum vardı ama doktorum yoktu başka doktora muayene oldum o da bebeğimin iki haftalık bir geriliği olduğundan bahsetti ki iki hafta önce haftasından ilerideydi nasıl oldu bu anlamadım çok üzgünüm
37 de alırız dedi bu çok önemli değil kilosu 2180 suyu iyi dedi ama moralimi çok bozdu
Kendi doktoruma attım raporu pazartesi günü gel ben bakayım dedi sizce böyle bir şey mümkün mü cihazdan mı farklı ölçtü bebeğin pozisyonundan mı baya baya korkuttu ve üzdü beni bu durum

Sanırım deryaderya2 deryaderya2 de idrar toplamıştı protein için doğru mu hatırlıyorum canım 🙏🏻
Cok sagol canım benim🙏💗
deryaderya2 deryaderya2 siz idrar toplamış mıydınız benimle bilgilerinizi paylasir mısınız 🌸

Evet ben her hafta topluyorum artık neredeyse. Tansiyon yüksekliğim sürekli olduğu için erken başladım ben.
Tansiyon yüksekliği yoksa enfeksiyona bağlıyorlar. Antibiyotik kullanımında düzeliyor. Tansiyon yüksekliği eşlik ederse 24 saatlik toplanıyor. Sonuç 300 e kdr sıkıntı değil. 300 üstü sıkı takip.

Benim de bugün randevum vardı ama doktorum yoktu başka doktora muayene oldum o da bebeğimin iki haftalık bir geriliği olduğundan bahsetti ki iki hafta önce haftasından ilerideydi nasıl oldu bu anlamadım çok üzgünüm
37 de alırız dedi bu çok önemli değil kilosu 2180 suyu iyi dedi ama moralimi çok bozdu
Kendi doktoruma attım raporu pazartesi günü gel ben bakayım dedi sizce böyle bir şey mümkün mü cihazdan mı farklı ölçtü bebeğin pozisyonundan mı baya baya korkuttu ve üzdü beni bu durum
Ay ne kolay 37de alırız diyorlar ya sinir bozucu 😡 kendi doktorun da seni tatmin etmezse başka bir görüş daha alırsın, bu ölçümleri bence çok ciddiye alma, bebek pozisyonu bile çok etkiliyor cidden

Aynı şeyi yaşadım 35te bi hafta ileriyken 37de bi hafta geri çıktı ama benim drum yapısal bi durum bu gelişme geriliği değil dedi

Kızlar bgn kontroldeydim, bekliyorum her an sancımı ,Kasım 1 olsun istiyorum ehhheeee esimin dogdugu ay, cmt. gunu oğlumda tatilde olur ehhheeee, sanki bana göre gelecek bebis keyfi ne zaman isterse gelir elbet ama benimkide bize kolaylık ehhheeee😄😄😄😄😄
Totişimde iyi cok sukur 😉🙃
hayirlisiyla gelsin benim minişte🥰🥰 doğuran oldukça seviniyorum, bakalim ekim mi Kasım annesi mı olacagim
Oglum 39+4te gelmisti, bir gece ansizin baslayan sancilarla sabah ezaninda,
Bgnde 38. Haftam doldu 39 a giris yaptim bakalim,
Bgn bebislerine kavusan arkadaslarima bol saglik diliyorum,
Benim gibi dogumu bekleyenlerede sabır diliyorum,
güzel bebislerimiz icin az daha kızlar🥰

Kızlar bgn kontroldeydim, bekliyorum her an sancımı ,Kasım 1 olsun istiyorum ehhheeee esimin dogdugu ay, cmt. gunu oğlumda tatilde olur ehhheeee, sanki bana göre gelecek bebis keyfi ne zaman isterse gelir elbet ama benimkide bize kolaylık ehhheeee😄😄😄😄😄
Totişimde iyi cok sukur 😉🙃
hayirlisiyla gelsin benim minişte🥰🥰 doğuran oldukça seviniyorum, bakalim ekim mi Kasım annesi mı olacagim
Oglum 39+4te gelmisti, bir gece ansizin baslayan sancilarla sabah ezaninda,
Bgnde 38. Haftam doldu 39 a giris yaptim bakalim,
Bgn bebislerine kavusan arkadaslarima bol saglik diliyorum,
Benim gibi dogumu bekleyenlerede sabır diliyorum,
güzel bebislerimiz icin az daha kızlar🥰
yaa aramızda 1 gün var ben de bekleyenlerdenim ne zaman doğacak acaba çok merak ediyorum ☺️

Eklentiler

• IMG_6655.webp
    IMG_6655.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 21
yaa aramızda 1 gün var ben de bekleyenlerdenim ne zaman doğacak acaba çok merak ediyorum ☺️
Doktorum bana ikinci dogum erken ve hızlı olur hastahaneye yetismeye bak dedi 😅 hastahane ve ev aramız 45 dk falan, sehir disinda yazlik bolgedeyiz,sancilarini takiple dedi bakalim
Sizinde cok yakın 😍az kaldı mı insan heyecanlaniyor minik minik kiyafetlere her zaman hevesliyiz biz hanimlar 🥰
O mis kokuyu cekmek istiyorum icime 2. Evladim olacak hepsi ayrı telasmis
Tecrubede var elbet ama hepsi farkli özel

Back
X