• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
Ay ne kolay 37de alırız diyorlar ya sinir bozucu 😡 kendi doktorun da seni tatmin etmezse başka bir görüş daha alırsın, bu ölçümleri bence çok ciddiye alma, bebek pozisyonu bile çok etkiliyor cidden
Ben de öyle düşünüyorum bi kendi doktorum da baksın yine geride çıkarsa ona göre başka bi doktor ya da ona göre hareket ederim 😔😔

Aynı şeyi yaşadım 35te bi hafta ileriyken 37de bi hafta geri çıktı ama benim drum yapısal bi durum bu gelişme geriliği değil dedi
Bana direkt gelişimi geri dedi ölçtü biçti aynı dedi🥺

Doktorum bana ikinci dogum erken ve hızlı olur hastahaneye yetismeye bak dedi 😅 hastahane ve ev aramız 45 dk falan, sehir disinda yazlik bolgedeyiz,sancilarini takiple dedi bakalim
Sizinde cok yakın 😍az kaldı mı insan heyecanlaniyor minik minik kiyafetlere her zaman hevesliyiz biz hanimlar 🥰
O mis kokuyu cekmek istiyorum icime 2. Evladim olacak hepsi ayrı telasmis
Tecrubede var elbet ama hepsi farkli özel
yaa tecrübeli olmak ne kadar kıymetli🧿

benim de ilk doğumum olacak, hemen hastaneye gelmenize gerek yok dediler sancı da hissetmiyorum geçen haftalarda olan ağrılar bile yok 😅

Ben de öyle düşünüyorum bi kendi doktorum da baksın yine geride çıkarsa ona göre başka bi doktor ya da ona göre hareket ederim 😔😔

Bana direkt gelişimi geri dedi ölçtü biçti aynı dedi🥺
canım gelişim geriliği diyebilmeleri için en az 2 haftalık ölçümlerde geriliğin artması gerekiyomuş, sana daha önce böyle bi durumdan bahsetmedilerse ilk defa ölçtüğü muayenede nasıl bunu söyleyebiliyor bana biraz şüpheli geldi

benim de bebişimin karnı 2 hafta geri ama doktorum gelişim geriliği dememiz için bu 2 haftalık geriliğin fazlalaşması gerektiğini söyledi, şu an bi problem görmüyo yapısal olabiliyomuş bu ölçümler, doktorum perinatolog ve bu konularda bilgili olduğunu biliyorum sen içini ferah tut kendi doktorundan fikir almayı bekle canım 🥰🥰

Benimde bugün 38+3. Heyecanla bekliyorum. İkinci gebelik. Aynı şeyi doktor bana da söyledi.

canım gelişim geriliği diyebilmeleri için en az 2 haftalık ölçümlerde geriliğin artması gerekiyomuş, sana daha önce böyle bi durumdan bahsetmedilerse ilk defa ölçtüğü muayenede nasıl bunu söyleyebiliyor bana biraz şüpheli geldi

benim de bebişimin karnı 2 hafta geri ama doktorum gelişim geriliği dememiz için bu 2 haftalık geriliğin fazlalaşması gerektiğini söyledi, şu an bi problem görmüyo yapısal olabiliyomuş bu ölçümler, doktorum perinatolog ve bu konularda bilgili olduğunu biliyorum sen içini ferah tut kendi doktorundan fikir almayı bekle canım 🥰🥰
Öyle yapacam canım sizinle paylaşmak beni öyle rahatlatıyor ki iyi ki varsınız hepiniz🌸🌸

Evet ben her hafta topluyorum artık neredeyse. Tansiyon yüksekliğim sürekli olduğu için erken başladım ben.
Tansiyon yüksekliği yoksa enfeksiyona bağlıyorlar. Antibiyotik kullanımında düzeliyor. Tansiyon yüksekliği eşlik ederse 24 saatlik toplanıyor. Sonuç 300 e kdr sıkıntı değil. 300 üstü sıkı takip.
Size yazsam özelden olur mu ?

Doğurmadım ama tahmin ediyorum fundus masajı yapmışlardır 😂 Rahim doğumdan sonra seviye seviye iniyor aşağıya onu ölçmeleri gerekiyor ve kanama fazla, rahim yumuşaksa masajla uyarılıyor sertleşmesi ve toparlanması için.
İşte o dediğin kahrolası olay ajsjajs

Kızlar benim üst karnımda boşluk oldu resmen. Bebek hareketlerini çok aşağıda hissediyorum. Ve vajinamda baskı hissediyorum deşiyor gibi. Çok korkuyorum yarın kontrolüm var. Daha 35+0 ız
Canm korkma benmde bazen aynı senin dediğin gibi oluyor bi kaç gün sonra normale dönüyor sonra bidaha öyle oluyor 34 den beri böyle şuan 37 yaklaştım aynıı

Kızlar ben geldim herkesi alintilayamadim affola ama hepinizin mesajını okudum dualarınızı yüreğim de hissettim Allah razı olsun 😍 10 da doğuma aldılar 10.20 de oğlum dogdu 52 cm 3450 gr çok şükür sağlığı yerinde bir sıkıntımız yok korktuğum gibi olmadı ağrılarım artmaya başladı bu bebis biraz zor emiyor tutturana kadar bir hal çekiyoruz ilk kalkıştan sonra rahatlarım diye düşünüyorum bizden haberler bu şekilde ❤️
Çok sevindm maşallahh Allah analı babalı büyütsünn sağlıklı uzun ömrü olsun🤲🏻🤲🏻

kızlar bebek doğunca nerde ve neyde uyuması lazım anneyle aynı odada uyumak zorunda dimi

kızlar bebek doğunca nerde ve neyde uyuması lazım anneyle aynı odada uyumak zorunda dimi

Evet. Öyle öneriliyor.

Biz bebek odasına yatağımız dışında herseyi taşıdık. Elbise dolabimiz vs.

Bebeğin yatagi, komodini, dolabı ve emzirme için düşündüğüm sandalyeyi kendi odamıza sığdırdım. Onunla ilgili olan hersey şimdilik bizim odada.

Doğum yapanlara bir sorum olacak iç çamaşırını nasıl seçmeliyiz normal bel mi yüksek bel mi? Dikişlere gelmemesi açısından nasıl bir iç çamaşırı koymalıyız
Ben iç çamaşırı hamile kulotlarimdan götürdüm ama kullanmadım depend yeterli geldi

Back
X