• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
Hava almadığı için iyileşmeyi geciktirdiğini ve kanama kontrolü yaparken zorlandıklarını söylediler.
Ben kullandım ama hiç öyle bişey de olmadı. Kanama kontrolünü zaten ilk 6 saatte yapıyolar depend giymemiştim altıma ne serdiler ondan bile haberim yok. Yürüdükten sonra kendim giydim ve çok rahat ettim dependle.

Hava almadığı için iyileşmeyi geciktirdiğini ve kanama kontrolü yaparken zorlandıklarını söylediler.
Ben kullandım ama hiç öyle bişey de olmadı. Kanama kontrolünü zaten ilk 6 saatte yapıyolar depend giymemiştim altıma ne serdiler ondan bile haberim yok. Yürüdükten sonra kendim giydim ve çok rahat ettim dependle
Canım tam size bilgi geçecektim. Sen yazdın 🥰 Miniğim biraz zayıflamıştı. Bugün tekrardan doğum kilosuna ulaşmış. Dün anne sütüyle beslemeye başlamışlar. Solunum cihazından tamamen ayrıldı. İyiye gidiyor dediler 🥹🧿
Ayyy çok şükür çok sevindim canım. Çok güçlü maşallah yakında yanına da gelecek inşallah 🙏

Ben kullandım ama hiç öyle bişey de olmadı. Kanama kontrolünü zaten ilk 6 saatte yapıyolar depend giymemiştim altıma ne serdiler ondan bile haberim yok. Yürüdükten sonra kendim giydim ve çok rahat ettim dependle.
Ay devlet hastanesinde bana depend kullanma dediler. Sanki gelip sürekli altımı kontrol edecekler de kızacaklarmış gibi giymedim. Aldığım depend kaldı öyle. Şimdi diyorum ki hangi akla hizmet giymedim. Ped ile uğraştım, durdum 🤦🏻‍♀️

Ben kullandım ama hiç öyle bişey de olmadı. Kanama kontrolünü zaten ilk 6 saatte yapıyolar depend giymemiştim altıma ne serdiler ondan bile haberim yok. Yürüdükten sonra kendim giydim ve çok rahat ettim dependle

Ayyy çok şükür çok sevindim canım. Çok güçlü maşallah yakında yanına da gelecek inşallah 🙏
İnşallah canım ya. Sabırsızlanıyorum artık 🤲🏻🥹

Canım tam size bilgi geçecektim. Sen yazdın 🥰 Miniğim biraz zayıflamıştı. Bugün tekrardan doğum kilosuna ulaşmış. Dün anne sütüyle beslemeye başlamışlar. Solunum cihazından tamamen ayrıldı. İyiye gidiyor dediler 🥹🧿
Oy çok güzel haber yaaa rahatlamışsındır sen de biraz, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🧿🧿🧿

34. Haftada 3100 kg görünüyordu. Ben de senin gibi düşünüyorum ama bazı doktorlar korkutunca moral motivasyon düşüyor ister istemez
Benimde 34+2 de 3000 çıkmış. En son 37+2 de 3250 çıktı mesela. Ben ölçümlerinde çok doğru olduğunu düşünmüyorum. Hem ölçüm hatası olabiliyor hemde bebeğin kilo alımı çok yavaşlıyor. Şimdiden stres yapmadan 37 yi beklemeni tavsiye ederim. Bende senin gibi iri olacak sanmıştım doktor da öyle diyordu hep ama boşuna strese girmişim normal haftasını yakaladı şimdi.

Ay devlet hastanesinde bana depend kullanma dediler. Sanki gelip sürekli altımı kontrol edecekler de kızacaklarmış gibi giymedim. Aldığım depend kaldı öyle. Şimdi diyorum ki hangi akla hizmet giymedim. Ped ile uğraştım, durdum 🤦🏻‍♀️
Bana tam 4 kez geldiler ölüm gibi bişeydi ama kimse ölmedi hatırlamak bile istemiyorum ajsjsn doğurmayanlar var detay vermeyim😀

Oy çok güzel haber yaaa rahatlamışsındır sen de biraz, rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🧿🧿🧿
Az kaldı az 1 2 haftaya gelir yanına cihazdan ayrılmış çok şükür gerisi çorap söküğü gibi gelecek inşallah
Oyyy maşallah kuzuya annesinin sütü şifa olsun🧿😍😍
Teşekkür ederim canım kızlar ❤️ Oğluma teyzelerinin duası iyi geldi. Allah hepinizden razı olsun 🤲🏻🥹

Bana tam 4 kez geldiler ölüm gibi bişeydi ama kimse ölmedi hatırlamak bile istemiyorum ajsjsn doğurmayanlar var detay vermeyim😀
Yaa ne için geldiler bu konudan bende burada bahsetmek istemiyorum ama bana ilk sezaryende gelmediler sonrakilerde mi geliyolar yoksa neye göre geliyolar bunun korkusuyla normal doğururum valla 😭

Merhaba güzel anneler,anne adayları 🌸
Ben Aralık anneleri grubundayim, sizden tecrübeli olanlarinizdan bilgi almak istedim haftalariniz benden ileri biraz da cesarete ihtiyacim var galiba 🥲

Serklajliyim, uzunca bir zamandir yatiyorum. Şeker çıktı insülin kullanıyorum, simdi birde tansiyon yüksek çıktı. Idrarda protein görüldü.
Hatta şöyle oldu, cumartesi hastanede idrar verdim protein(+) çıktı. Çarşamba asm de idrar verdim protein negatif çıktı. Bugun sehir hastanesinde idrar verdim protein eser çıktı.
Hangisi dogru artik bende bilmiyorum. Bu arada idrar yolu enfeksiyonu da var su anda.

Doktorum da 24 saatlik idrar toplamamı istedi. Burda bu konuda tecrubesi olanlar var mı varsa 24 saatlik idrar sonucunda protein çıkması durumunda nasil bir yol izlendi bunlar hakkinda da bana destek olursa çok mutlu olurum 🙏

Yaa ne için geldiler bu konudan bende burada bahsetmek istemiyorum ama bana ilk sezaryende gelmediler sonrakilerde mi geliyolar yoksa neye göre geliyolar bunun korkusuyla normal doğururum valla 😭
Yaa gelip napıyorlar gece uyuyamam valla araştırıp dururum. Karna bastırma olayı mı yoksa öyle bir şey duymuştum. Ben nasıl doğuracam ya😭😭😭

Doğurmadım ama tahmin ediyorum fundus masajı yapmışlardır 😂 Rahim doğumdan sonra seviye seviye iniyor aşağıya onu ölçmeleri gerekiyor ve kanama fazla, rahim yumuşaksa masajla uyarılıyor sertleşmesi ve toparlanması için.

Yaa gelip napıyorlar gece uyuyamam valla araştırıp dururum. Karna bastırma olayı mı yoksa öyle bir şey duymuştum. Ben nasıl doğuracam ya😭😭😭
Canım korkutmayayım seni ben öyle bir şey hatırlamıyorum evet bahsedenler varda belki eski bi uygulamadır ya da herkeste farklıdır bilemedim 🥶
Doğurmadım ama tahmin ediyorum fundus masajı yapmışlardır 😂 Rahim doğumdan sonra seviye seviye iniyor aşağıya onu ölçmeleri gerekiyor ve kanama fazla, rahim yumuşaksa masajla uyarılıyor sertleşmesi ve toparlanması için.
Ben ilk doğumda hiç hatırlamıyorum ama ya belki spinalin etkisiyle hissetmiyoruzdur zaten uyuşukluk hemen geçmiyor

Back
X