• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    218
Kuzum ben 38 e geldim benim doktorumda 39larda alcam dedi 3 Kasıma gün verdi, bana da çok geç geldi ama acil durumun olursa açlık durumunu vs ayarlarız her türlü sezaryen yaparız sana yine korkma dedi. Zaten benim bebenin de gelesi yok hiç sancım falan çıkmadı şimdiye kadar
Kuzum benim gelecek gibi ya 🥲 geceleri sancılar vs oluyo da gerçek sancı nası bişey hiçbi bilgim de yok ki geriliyorum o yüzden 😔

Al benden de o kdr. Almanyadayız diye eşimin ailesi bir bez parçası bile almadı, beklediğimden değil de çokta umurlarımda gibi de davranmadılar zaten. İlk torunları olacak bide. Aşırı uyuz oluyorum.
Umursamamaları kötüymüş.. bize yine sordular bir şey lazım mı diye ama ne diyeyim bebek arabası alacağız oradan alın buraya gönderin mi 😂 olmadı yani. Onlar da bir şey demedi sonuç olarak ama bizimkiler baya ilgili davranıyorlar bakalımmm. Bebeğe elbet hediye gelir ama doğumu ben yapmıyor muyum ya 🥹🥹 eşime de dedim gerekirse bir çikolata ama senden doğum hediyesi istiyorum diye 😁

Kuzum benim gelecek gibi ya 🥲 geceleri sancılar vs oluyo da gerçek sancı nası bişey hiçbi bilgim de yok ki geriliyorum o yüzden 😔
Gerilme canım eğer normal doğum olur diye korkuyosan dediğim gibi doktorum beni rahatlattı alırız sezaryene sancın gelince ayarlama yaparız o konuda korkma dedi, pat diye doğurmayız hemen zaten☺️

Gerilme canım eğer normal doğum olur diye korkuyosan dediğim gibi doktorum beni rahatlattı alırız sezaryene sancın gelince ayarlama yaparız o konuda korkma dedi, pat diye doğurmayız hemen zaten☺️
Bunu ben de sordum, eğer doğum başlarsa ve bebek hala tersse gibi. Hemen sezeryana alırız hiç korkma , son ana kadar dönme şansı var beklemiş oluruz suan bir aksilik yok dedi. 39+4 e kadar bekleyeceğiz o yüzden

Ben de beklemiyorum çünkü bende de bir sürü masraf karşıladılar. Bide işlerine gelmeyen şeylerde " Bizim öyle geleneğimiz yok" Diyorlar bu arada antepliler 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Valla bana hastane ücretini vermeleri bile yetti. Heralde görmeye gelirken de boş gelmez kıyafet falan bişeyler mutlaka getirir. Kendi ailem de sağolsun geline taktık sana da ne istersen aynı gramda birşey takalım dediler. Künye istedim benimkiler de künye takacak. Eşime de çıtlatcam ufak tefek bir hediye alsın o kadar zahmet çekiyoruz yani 🤣

Bunu ben de sordum, eğer doğum başlarsa ve bebek hala tersse gibi. Hemen sezeryana alırız hiç korkma , son ana kadar dönme şansı var beklemiş oluruz suan bir aksilik yok dedi. 39+4 e kadar bekleyeceğiz o yüzden
Aynen öyle bende ilk bu soruyu sordum zannediyorum ki doğurucam hemen alınmayacam sezaryene🤣 rahatladım sonradan

Ay neye benziyor ahahshgs sancı nedir hiçbir fikrim yok 38den selamlar🤣

Bende 32. haftada sancılı çıkmıştım ilaçla falan düşmüştü. Bendekini tarif edeyim belimden başlayıp bütün karnıma ağrı dağılıyordu o sırada da makata ve aşağı doğru bir baskı oluyordu. Sanki büyük tuvalet ihtiyacın varmış gibi hissediyorsun o sırada.

Bende 32. haftada sancılı çıkmıştım ilaçla falan düşmüştü. Bendekini tarif edeyim belimden başlayıp bütün karnıma ağrı dağılıyordu o sırada da makata ve aşağı doğru bir baskı oluyordu. Sanki büyük tuvalet ihtiyacın varmış gibi hissediyorsun o sırada.
Hiç öyle birşey hissetmedim kuzum ya bende vajinada böyle baskı ve arada ayağa kalkarken bağların gerilmesinden kaynaklı minik anlık kasılma dışında yaşadığım hiçbir şey yok sıffırr🫠 onlar da hamileliğin gerektirdiği durumlar zaten rutinde, valla 38e geldim hala bana mısın demiyor benim keyifçi kız. Tüm gün temizlik yaptım bugün beklemedeyim🤣

Gelmiş geçmiş olsun olmamış bir daha iyiymiş şu an işte ne güzel çok şükür. Biz de atlatırsak 🤲🏻. Benimki biraz erken doğdu ondan endişeliyim sadece. En iyisi stres yapmamak
Çok şükür geliyor geçiyor her şey Rabbim tedavisi olmayan bir hastalık vermesin yeterki sizde canınızı sıkmayın bol bol emzirin doktor ver diyorsa mama da verin kimseye kulak asmayın o konuda bende mama verdim hala daha içiyor kötü bir şey değil millet ne derse desin

Back
X