• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    218
Hiç öyle birşey hissetmedim kuzum ya bende vajinada böyle baskı ve arada ayağa kalkarken bağların gerilmesinden kaynaklı minik anlık kasılma dışında yaşadığım hiçbir şey yok sıffırr🫠 onlar da hamileliğin gerektirdiği durumlar zaten rutinde, valla 38e geldim hala bana mısın demiyor benim keyifçi kız. Tüm gün temizlik yaptım bugün beklemedeyim🤣
Bizimkiler yerlerinden memnun çıkmak istemiyolar 🤣 Benim dün akşamdan beri arada yokluyor adet ağrısına benzer ağrı girip çıkıyor. Ama nst de 90-100 leri gördüğümde hissettiğim gibi değil. O yüzden yalancı kasılma olduğunu anlıyorum. Ben bugün iyice doğuma yaklaştığımı hissetmeye başladım ya sanki haftaya cumartesi,pazar doğururum gibi hissediyorum. Bakalım tahminim tutacak mı 😂

R rose-bahar Senin bugün mü yarın mı kontrolüm vardı sanki. Doktor çatı muayenesi yapacak demiştin gittin mi, yarın mı gideceksin?

Adet ağrısı+bel ağrısı+gaz sancısının aynı andq üçlü koalisyonu gibi düşün 🤣
Bir tanıdığım sadece gaz sancısı çekmiş, gece gaz sancısıyla uyanıp uyuyamadım sabah kontrole gittim 4 cm açıklık vardı dedi. Böyle şanslıları da var 🤣

• Amin
Reactions: Uva
Bizimkiler yerlerinden memnun çıkmak istemiyolar 🤣 Benim dün akşamdan beri arada yokluyor adet ağrısına benzer ağrı girip çıkıyor. Ama nst de 90-100 leri gördüğümde hissettiğim gibi değil. O yüzden yalancı kasılma olduğunu anlıyorum. Ben bugün iyice doğuma yaklaştığımı hissetmeye başladım ya sanki haftaya cumartesi,pazar doğururum gibi hissediyorum. Bakalım tahminim tutacak mı 😂
Hadi inşallah ya sağlıkla gelsin bak hissediyosan vardır bişeyler bu da bi gelişme, bende sıfır hissiyat vazgeçtim artık beklemicem küstüm kızıma🤣🤣 senin prensesin 1 Kasımın ilk bebesi olabilir belki öyle bi hissiyat geldi😍🌸

Canım.. şimdiden hayırlı olsun.. benim bebiş de hala ters duruyor , ben de sezeryan tarihi bekliyorum.. umarım su gibi geçer 🙏🏻🙏🏻
Sağol canım🫶🏻🫶🏻 benim kız geçen gün dönmeye kalkıştı o gece uyuyamadım hatta acıdan 😅 ama olmadı… seninkisi başarır belki de 🙏🏻

Sağol canım🫶🏻🫶🏻 benim kız geçen gün dönmeye kalkıştı o gece uyuyamadım hatta acıdan 😅 ama olmadı… seninkisi başarır belki de 🙏🏻
Hayırlısı olsun canım, ben çoktan kabullendim, kızım öyle duruyorsa vardır bir bildiği :)) çok sabırsızım ona kavuşmak için gerisi teferruat gibi:))

Bir tanıdığım sadece gaz sancısı çekmiş, gece gaz sancısıyla uyanıp uyuyamadım sabah kontrole gittim 4 cm açıklık vardı dedi. Böyle şanslıları da var 🤣
Aa demek ki herkese aynı hissettirmiyor ben de merakla bekliyorum yine aynı mı olacak acaba

Valla hastaneden gitseler bile kayınvalidem, kayınbabam, görümcem ve 2 kaynım 1 hafta bizde kalacakmış. Kayınvalidem kalsın da diğerleri niye kalıyor hala anlamış değilim🫤
Ciddi münasebetsizlik ama yapmıyorlar mı yapıyorlar. Eşin söyleyemez mi siz sonra gelin biraz iyileşsin diye? Ya günde kaç saat emzireceksin memeler hep ortada olacak bütün bu zamanı saklanarak mı geçireceksin , rahat pijama giymek isteyeceksin doğum şekline göre vajen ya da karın ağrın olacak yani sana misafir değil yardımcı lazım. İnan onca kalabalık geleceğine kimse gelmesin çok daha iyi. Bir de tam grip mevsimi ne kadar insan o kadar mikrop.

Kızlar konu koca tarafıyken, sizin geleneklerinizde doğum yapan geline takı takma var mı? böyle şeylerle ilgilendiğimden değil sosyal medyada herkese bir şey takılıyor da merak ettim valla dhakjdjsjdjdjdk
Benimki taktı ama gidecek…

Valla hastaneden gitseler bile kayınvalidem, kayınbabam, görümcem ve 2 kaynım 1 hafta bizde kalacakmış. Kayınvalidem kalsın da diğerleri niye kalıyor hala anlamış değilim🫤
Benim kayınvalidem kayınpederim de gelecek bir hafta kalacaklarmış eşime söyledim 2 gün kalsınlar istemiyorum diye, o da söyledi sağ olsun 🤣 sen de söyle bence. Birde sezaryende tuvalet süreci de çok sıkıntı oluyormuş, girince uzun bir süre kalmak zorunda kalıyormuşsun. O kadar kalabalıkta aynı lavabo tuvalet kullanmak bile sıkıntı ya. Valla insanlar çok anlayışsız, kayınvalidem bir hafta kalıcaz deyince bile daral geldi bana. Ben evimde köşe bucak gizli saklı çocuğumu emzirmek odaya tıkılmak istemiyorum. Ne işi var o kadar erkeğin evde, kimse düşünmüyor ya

Ben de aynı böyle düşündüm ama kayınvalidem gil toplam 5 kişi eşimin kardeşleriyle beraber. Kendi ailem de 3 kişi. 8 kişi aynı anda odada bebeği görmeye çalışırken nasıl olacak diye düşünmedim değil😅
Hastanenin aynı anda odaya alınan kişi sayısıyla ilgili bir kuralı vardır belki konuştunuz mu ?
8 kişinin hepsi birden değil de ikişer ikişer gelseler ? O kadar kişiyi aynı anda görmek istemezsiniz belki 🤭

Bende 32. haftada sancılı çıkmıştım ilaçla falan düşmüştü. Bendekini tarif edeyim belimden başlayıp bütün karnıma ağrı dağılıyordu o sırada da makata ve aşağı doğru bir baskı oluyordu. Sanki büyük tuvalet ihtiyacın varmış gibi hissediyorsun o sırada.
Tarif ettiğiniz gibi olduktan sonra tuvalete gerçekten de gidiyor musunuz ?
Şundan soruyorum. Ben de sancı olayını anlamaya çalışıyorum da 🥹

Yakın bir arkadasımın annesi doğumdan önce bana nasıl doğuracaksın dedi. Normal isterim ama tansiyon durumum uygun görülmüyor sezaryen olacak dedim. Olsun olsun yine de normal doğur en sağlıklısı o diyor. Tansiyonum var kan sulandırıcı kullanıyorum bana uygun değilmiş hayati riski varmış diyorum. Sen bilirsin ama normal doğumda insanın içi tertemiz oluyor hemen ayaklanıyorsun diyor. Allahım cinnet geçirtmişti o gün bana. En son eşim kaş göz yapmış sussun diye
Bana da sürekli normal doğum içini temizliyor kanseri önlüyor diyorlar. Ok ben normal doğum istiyorum ama sanane sizene ya, benim rahmimden. Normal doğumda yapsan sezeryanda illa bi yorum yaparlar.

Al benden de o kdr. Almanyadayız diye eşimin ailesi bir bez parçası bile almadı, beklediğimden değil de çokta umurlarımda gibi de davranmadılar zaten. İlk torunları olacak bide. Aşırı uyuz oluyorum.
Seninle ben kader ortağı olabilir miyiz. Yazdıklarının aynısını bende yaşıyorum.

Back
X