• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    218
koca tarafı terörü varsa lohusa gelin terörü de olmalı cjdşclcjdşcşc😁😁😁annemle kocişim olsun evde yeto valla zaten içimde bi canavar siniri var kimse yanıma yaklaşmasın😈😈😈😈

Yakın bir arkadasımın annesi doğumdan önce bana nasıl doğuracaksın dedi. Normal isterim ama tansiyon durumum uygun görülmüyor sezaryen olacak dedim. Olsun olsun yine de normal doğur en sağlıklısı o diyor. Tansiyonum var kan sulandırıcı kullanıyorum bana uygun değilmiş hayati riski varmış diyorum. Sen bilirsin ama normal doğumda insanın içi tertemiz oluyor hemen ayaklanıyorsun diyor. Allahım cinnet geçirtmişti o gün bana. En son eşim kaş göz yapmış sussun diye
Başkasının anne- kaynana terörünü yaşamak da gerçekten sinir bozucu oluyor. Keşke herkes sadece kendiyle ilgilense..

Kaç saatlik yol? Ben şehir dışından gelenlere size bir otel ayarlayalım derim. Cimrilikten geri dönerler zaten. Ya bunun başlığı ayrı olmalı ama dertleşesim var eşim şahane bir insan ama ne annesi ne görümcem ne babasına karşı sevgim kalmadı soğuttular.
5 saatlik yol. Az önce kayınvalidemle konuştum 1 hafta kalacak diye biliyordum bana sormadan " Ben zaten rapor alıp 15 gün kalacaktım yanında" Dedi🫨🫨🫨

Kızlar konu koca tarafıyken, sizin geleneklerinizde doğum yapan geline takı takma var mı? böyle şeylerle ilgilendiğimden değil sosyal medyada herkese bir şey takılıyor da merak ettim valla dhakjdjsjdjdjdk

koca tarafı terörü varsa lohusa gelin terörü de olmalı cjdşclcjdşcşc😁😁😁annemle kocişim olsun evde yeto valla zaten içimde bi canavar siniri var kimse yanıma yaklaşmasın😈😈😈😈
Ay kesinlikle dhdhdj kocam sağolsun ben annemle babamı çağırmıyım gerek varmı ilk gün dedi yok tabiki dedim🤣🤣 3 4 saatlik mesafedeyiz ailelere. Annem gelecek zaten o kalacak yanımda yeter, sen kendine gelince annemle babam bi akşam gelir bebeği görür ertesi gün dönerler dedi adamsın dedim yiğidim böyle şeylerle gel bana🤣🤣

Kızlar konu koca tarafıyken, sizin geleneklerinizde doğum yapan geline takı takma var mı? böyle şeylerle ilgilendiğimden değil sosyal medyada herkese bir şey takılıyor da merak ettim valla dhakjdjsjdjdjdk
Evet bizde var. Gelinimize bilezik takmıştı annemler, bebeğe ayrı altın yaptılar.Ben kayınvalidemden beklemiyorum ama çünkü hastane ve doğum ücretimi onlar karşılıyor bide takı yapmazlar heralde. 😂

Evet bizde var. Gelinimize bilezik takmıştı annemler, bebeğe ayrı altın yaptılar.Ben kayınvalidemden beklemiyorum ama çünkü hastane ve doğum ücretimi onlar karşılıyor bide takı yapmazlar heralde. 😂
Ben de beklemiyorum çünkü bende de bir sürü masraf karşıladılar. Bide işlerine gelmeyen şeylerde " Bizim öyle geleneğimiz yok" Diyorlar bu arada antepliler 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Valla biz gelinimize bilezik takmıştık ama bakalım görcez eşimin tarafında var mı 😂😂😂 biz uzağız diye tek kurus harcamadı kimse ne hastane, ne alınması gerekenler vs. sadece kayınvalidem hastane çıkışı almıştı. O yüzden bi hediye ile gelirler diye düşünüyorum, yani umarım 😁 tek torunları 😂

Kızlarr yazdıklarınızı okudumm hep insanle gerçekten çok hadsiz ve saygısızz.. ama belkide birkez bu süreçi yaşayacağz o yüzden kimsenin müdehale etmesine izin vermeyin.. sizin kalbiniz kırılacağına karşınızınki kırılsın taviz tavizi doğuruyor valla siz kendi ve bebeğinizin huzurunu düşünün gerisine verin veriştirinnvalla hiçte kafanıza takıp canınızı sıkmayın 😀

Valla biz gelinimize bilezik takmıştık ama bakalım görcez eşimin tarafında var mı 😂😂😂 biz uzağız diye tek kurus harcamadı kimse ne hastane, ne alınması gerekenler vs. sadece kayınvalidem hastane çıkışı almıştı. O yüzden bi hediye ile gelirler diye düşünüyorum, yani umarım 😁 tek torunları 😂
Al benden de o kdr. Almanyadayız diye eşimin ailesi bir bez parçası bile almadı, beklediğimden değil de çokta umurlarımda gibi de davranmadılar zaten. İlk torunları olacak bide. Aşırı uyuz oluyorum.

Kızlar ya bana 39+4 te sezaryen tarihi verildi. 37+0 ım bugün. Geç değil mi ya beklemez bu çocuk o zamanı çok korkuyorum

Ben de çok merak ediyorum torunlarına illa takarlar o zaman ilk torunsa, bizde de ilk torun. Ama bana bir şey geleceğini hiç sanmıyorum. Bakalım doğuracağımız gün neler olacak🤣🤣

Yaaa vakit geldi demek🌸 çok heyecanlı canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Karnında son günler çok duygusal değil mi yaa.
Amin canım benim evet gerçekten çok duygusal aynı zamanda🥹 benim kız makat geliş olunca aşağıları deşiyordu artık sabırsızlsnmıstım 😀

Kızlar ya bana 39+4 te sezaryen tarihi verildi. 37+0 ım bugün. Geç değil mi ya beklemez bu çocuk o zamanı çok korkuyorum
Kuzum ben 38 e geldim benim doktorumda 39larda alcam dedi 3 Kasıma gün verdi, bana da çok geç geldi ama acil durumun olursa açlık durumunu vs ayarlarız her türlü sezaryen yaparız sana yine korkma dedi. Zaten benim bebenin de gelesi yok hiç sancım falan çıkmadı şimdiye kadar

Back
X