Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    218
Ay tahmin ediyorum canım, annem yapar bana bişeyler zaten şindiden hoşafını hazırlayayım karnın indi deyip duruyo çok geriliyorum

Suyum azalmış 7 cm dedi. Salıya kadar devam ederse azalma, yatışım yapılacak. Günde 3 tl su iç dedi. Çok kalabalık olduğu için de çatı muayenesini de salıya erteledi. Hareketleri azalırsa da gel dedi.

Niye azalıyormuş acaba bir şey söyledimi

Slm kızlar yorumlarınızı bekliyorum dün ultrasonda 36.6 çıkmadım 34.te kalmış neden böyle oluyo dr. Ölçemedim pozisyon uygun değil diyo kafası yamuk diyo neden yamuldu ki son haftada şaştım kolu kısa çıkıyo dıo cihazdan mı ayrıntılıda ve şuana kadar güzel geçmişti

Bu zamana kadar hep normal ilerlediyse belki pozisyon kaynaklıdır bir anda böyle olması normal değil bence çünkü doktor ne dedi

Sğaol canım 11 kasıma gün verdi 39+4 te
İlk çocuğum kızım 11.11.2021 doğumlu bu erkek aynı olsun diyenlerde var ayrı olsunda her doğum günü kendine özel diye biran önce çıksın istiyorum hamilelik yıprattı benimde o gün 39.3 uyumlu tarih bilemedim

Bu zamana kadar hep normal ilerlediyse belki pozisyon kaynaklıdır bir anda böyle olması normal değil bence çünkü doktor ne dedi
Borik duruyo başı eğik duruyo dedi 37 bugün 34 duruyo dedi cihaz sıkıntılı tam göstermiyo dedi basakları fln kısa dedi aslında böyle bir göbekte çok rahat ölmesi lazım ikiz göbeği var yeri bile dar olmaması gerekçok hareketli bide yeri daralan hareket kısıtlı oluyo son haftalar derler o yok bende full tura çıkıyo çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…