• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    218
Kızlar gaz sancısı gibi bir ağrım var. Karnıma bıçaklar giriyor. Ayağa kalkıncs karnım sertleşiyor. Sanki gaz çıksa rahatlayacak gibi bir ağrı asla geçmiyor 3-4 saat oldu
bu gece aynısını yaşıyorum ya duş alıp dışarı çıktım üşüttüm mü diye düşünüyorum aşırı gaz da var kayısı suyu içtim kayısı yedim inş düzelir çok fenayım

Kızlar gaz sancısı gibi bir ağrım var. Karnıma bıçaklar giriyor. Ayağa kalkıncs karnım sertleşiyor. Sanki gaz çıksa rahatlayacak gibi bir ağrı asla geçmiyor 3-4 saat oldu
Aynısını yaşıyorum bugün beri bende regl ağrısı gibi ama kasıklarıma vuruyor

Kızlar normal doğum sancıları başladığında tuvaletede çok çıkılıyormuş büyük tuvalete yani öyle bilgi edindimm bugünde yaşayan oldumu bilmiyorum ama bağırsaklarda kendini doğuma hazırlıyormuşş

Ben seni gayet iyi anlıyorum ilk çocuğum da yasamistim ikinci de rahattım üçüncü de gene oldu dediğin gibi biri daha çok acıyor insallah en kısa zaman da geçer 😭
Her doğum yeni bir serüven. Geçer umarım hemen. ilk haftalar meme işleri vs yorucu ondan sonra kolaylaşıyor. Zordur tahmin ediyorum ama geçecek 🙏🏻

Kızlar bugun doğum günümüz netleşti. Bu cuma 31 ekimde doğuruyorum saat 10 da 🥹♥️ 1 günle kasım analarından atıldım jsjdjdd

Hadi hayırlısı ile gelsin canım. Tarih belli olunca daha bir heyecanlı oluyordur dimi yaaa. Haftaya cuma kucağında olacak inş. 🌸🥹

Hadi hayırlısı ile gelsin canım. Tarih belli olunca daha bir heyecanlı oluyordur dimi yaaa. Haftaya cuma kucağında olacak inş. 🌸🥹
Amin bebisiimm🥹♥️
Ay evet ya shsjdjd bi streste olmadm desem yalan olur🥲🥲 sağlıkla gelsiin minikısımm, sizinde zamanında sağlıkla gelsin bebisleriniz
İnşallah, bende adadan ayrılıyorum🤪

Kızlar, benim de ara ara hissettiğim hafif reglbenzeri ağrıların bugün karakteri değişti.

Bebeğin hareketleri canımı yakıyor, sanki karnimi yirtacak gibi geliyor. Vajina bölgesine daha ağrılı ve sert sancı giriyor. Chatgpt ile konuşunca doğum kanalına giriş sancıları olduğu sonucuna vardım. Çünkü göğüs altımda da bir boşluk oluştu gibi. Daha rahat nefes alıyorum.

Tabi agrilar düzenli veya dayanilmayacak gibi değil. Ya da ne suyum geldi ne nişan.

Gerçek sancılara dönmesi 2 haftayı bulabilirmis dedi Chatgpt. Doktor randevumuz Çarşamba. Bakalım o zamana kadar nasıl seyredecek. 🥲

Suni sancı istedim bu arada ben doktordan annem de hep suni sancıyla doğurmuş sancım çıkmıyor hala aşağı inmiş bayağı dedi kanaldan mı bahsetti anlamadım ama insülin kullanıyorsun suni sancı veremem bebek strese girer dedi üç güne daha doğurmazsam sezaryen olacak 😅
Aa. Ben de insülin kullanıyorum ama doktorum suni sancı vermem demedi 🤔
Suni sancı vermemiz durumunda vajinal doğum ihtimalini yüksek görürsek ve sen de istersen suni sancı deneriz dedi

Kızlar ben de bugün doktor kontrolüne gittim,34+5 2500 grm çıktı bebek bana bir az almış geldi.2 hafta öndeydi,1 haftaya düşmüş sanırım.Doktor minyon olduğum için senin gibi kadınların 37 veya 38 de süreçleri başlıyor genelde,hazırlıklı ol dedi.Bunu ilk defa duydum,Valla acayip gerildim ya,normal doğumdan da az kalsın vazgeçeceğim :(

Kızlar sling aldınız mı ? Benim doğuma 10 gün falan kaldı ama karar veremedim henüz . Bir tane aldım momcozy’den 3-18 aylıklar içinmiş. Acaba bir de sling mi alsam yeni doğan zamanı için diyorum

Kızlar ben de bugün doktor kontrolüne gittim,34+5 2500 grm çıktı bebek bana bir az almış geldi.2 hafta öndeydi,1 haftaya düşmüş sanırım.Doktor minyon olduğum için senin gibi kadınların 37 veya 38 de süreçleri başlıyor genelde,hazırlıklı ol dedi.Bunu ilk defa duydum,Valla acayip gerildim ya,normal doğumdan da az kalsın vazgeçeceğim :(
Yok canım sanmıyorum doğumun öyle boyla posla alakalı oldupunu yaa saçma geldi bana açıkcası..
Ayy ben bugün 36 bitiriyorum 2700 geldi cnm doktor normal dedi valla siz böyle yazınca banada benmki çok düşük gelmeye başladı bu haftalarda burda yazanlar genel olarak 3 kilo üzerinde 😏😏

Canım telaş yapmışsın.. sakin olmaya çalış 🙏🏻 neden vajinal doğumdan vazgeçmeyi düşündün ? Tabii ki senin kararın ama merak ettim çünkü genelde bebek iri olunca Vajinal doğum korkutur gibi geliyor

Yok canım sanmıyorum doğumun öyle boyla posla alakalı oldupunu yaa saçma geldi bana açıkcası..
Ayy ben bugün 36 bitiriyorum 2700 geldi cnm doktor normal dedi valla siz böyle yazınca banada benmki çok düşük gelmeye başladı bu haftalarda burda yazanlar genel olarak 3 kilo üzerinde 😏😏
Bence her bebeğin gelişimi, süreci vs hep farklı. Yani biri birinden 200-300 gram daha az kilolu diye canınızı sıkmayın bence.. tüm organları gelişmiş olsun, sağlıklı olsun, gerisi hallolur, bol bol besleyip kilo aldırırsınız ☺️🙏🏻 zaten bebekte çok kilo da iyi bir şey değil bence

Ay anlamadım ki,bana mı az geldi düzgün mü beslenemedim acaba dedim.Hatta çok tahin pekmez yiyordum ama çok kilo almıştır filan diye kesmiştim.Muz filan da öyle.63 kiloyum şu an minyonluk filan demesi biraz moralimi bozdu ya

Kız ne alakaymış ilk defa duydum 150lik anam üçümüzüde 40+larda doğurmuş😂

Canım telaş yapmışsın.. sakin olmaya çalış 🙏🏻 neden vajinal doğumdan vazgeçmeyi düşündün ? Tabii ki senin kararın ama merak ettim çünkü genelde bebek iri olunca Vajinal doğum korkutur gibi geliyor
Vajinal doğum çok uzun bir süreç gibi geliyor bana,olumsuz şeyler okumuş olabilirim.Konforsuz da geliyor açıkçası.Tabi yaşamadan bilemem.Bebek de iri değil ki ondan korkmadım,tamamen sürecin kendisinden korkmak yani.

Vajinal doğum çok uzun bir süreç gibi geliyor bana,olumsuz şeyler okumuş olabilirim.Konforsuz da geliyor açıkçası.Tabi yaşamadan bilemem.Bebek de iri değil ki ondan korkmadım,tamamen sürecin kendisinden korkmak yani.
Anladım canım, doğru tabi haklısın. İzlediğimiz filmlerde bile saçma sapan mesajlar veriyorlar aslında Vajinal doğum ile alakalı. Sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle olsun 🙏🏻 eğer Vajinal doğum yapmak istiyorsan ve korkuyorsan biraz pozitif doğum hikayelerini dinleyebilirsin, ya da sezeryan hakkında daha detaylı araştırmalar yapabilirsin. İlla biri içine daha sinebilir

Back
X