Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Sağlıkla gelsinn su gibi geçsin inşallahhhh haberdar et bizidee

Günaydın herkese bu sabah çok duygusal uyandım biraz uzatacağım kusura bakmayın nolur sizi kendime çok yakın hissediyorum artık bu evde bu duvarların arasında o kadar çok ağladığım zamanlar oldu ki çocuğum olma olasılığı yüzde birin altında ihtimal olarak değerlendirilmişti çok olumsuz konuşulmuştu üstelik yeni evliydim şoke olmuştuk eşimle ayrı şehirlerde yaşıyorduk iş dolayısıyla tek başımaydım ailem de başka şehirde yaşıyordu bu evde çok dua ettim çok ağladım destek görmedim hiç kimseden çoğu kişiye tiye alarak bahsettim iki kez başarısız oldu tüp bebek sonrasında her ay kistlerle uğraştım derken yine kist var o yüzden geciktim dediğim bir anda doktorun şüphelenmesiyle kandan öğrendim oğlumu Allah dualarıma cevap verdiği için hamileliğim boyunca her gün şükrettim sadece öyle değil ama aslında bir kadın olarak benim fıtratım anne olmak diye düşünürdüm hep içimde güçlü bir merhamet duygusu vardı ben bununla ne yapacaktım yarım hissediyordum eksik ve yetersiz hissediyordum çok saçma bir düşünceydi toplum yüzünden böyle düşünüyordum muhtemelen kimse kimseye neden ile başlayan cümle kurmamalı neden evlenmedin neden çocuk yok neden işin yok gibi. Allah hakkıyla yetiştirebilecek isteyen herkese versin bu mucizeyi inşallah şimdi hareketlerini karnımda hissettiğim aynı bedende olduğum son gün yarın kavuşuyoruz bebeğimle hem çok hüzünlü hem çok sevinçliyim çok şükür her şey için duanın gücünü küçümsemeden isteyelim arkadaşlar en güzel zamanda enndoğru zamanda kendiliğinden geldi mucizem her şey yoluna girdi eşim yanımda bereketimiz yerinde borçlarımız bitti biraz önce olsaydı sıkıntılıydı sürecimiz biraz sonra olsaydı da umudumuz tükenmişti sabırla edilen duanın kıymetini hep bilirim bu mucizeyi hiç unutmam hep şükrederim inşallah hepimize hayırlı evlatlar nasip olsun aynı zamanda hayırlı anne babalar olalım inşallah içimden geldi paylaşmak istedim çok uzattım

Kızlar sinirlendim sabah sabah ya sizi de sağlık müdürlüğünden arayıp yüz yüze görüşmemiz lazım aile yılı vs diyip duruyorlar mı? Sabahtan beri arayıp darlıyorlar. Yok evinize gelelim en kötü sağlık ocağında buluşalım falan diye

Hiç öyle bişi olmadı bi kaç kez gebeliğimin nasıl gittiğini sordular arayıp takviye ne kullanıyorum nerede takipliyim vs o kadar.

Kızlar sürekli yeşil akıntımdan dolayı doktorum fitil verip gönderiyordu aylardır kullanıyorum bi kere kanda enfeksiyon bakmadı sinirden ölüyorum . Burada arkadaşların tavsiyesi ile crp baktırdım aile hekiminden . 40 çıkmış yani yüksek diyor . Ben bugün yarın doğum yapsam bebek etkilenecek yani enfeksiyondan

İdrar kültür tahlil falan yaptırdın mı?

Kızlar ilk etapta sütümüz filan gelmezse bebeği illa mamamla mı beslemek zorunda kalıyoruz,mamayı da şırınga ya da biberonla mı vermek lazım.Meme çok kafamı karıştırıyor

Kızlar ilk etapta sütümüz filan gelmezse bebeği illa mamamla mı beslemek zorunda kalıyoruz,mamayı da şırınga ya da biberonla mı vermek lazım.Meme çok kafamı karıştırıyor
Biz kızımda sütüm gelmesine rağmen arada kaşıkla mama vermiştik sarılık olmasın diye golden goat önermişti dr yine veririz biberonu daha sonra sağdığım sütü vermede kullanmıştım.

Biz kızımda sütüm gelmesine rağmen arada kaşıkla mama vermiştik sarılık olmasın diye golden goat önermişti dr yine veririz biberonu daha sonra sağdığım sütü vermede kullanmıştım.
Anne sütü kaşığı da var,acaba o işe yarıyor mu ?Şırıngaya da doktorlar mantıklı bakıyor,biberon almadım ben ihtiyacım olur mu bilmiyorum.

Anne sütü kaşığı da var,acaba o işe yarıyor mu ?Şırıngaya da doktorlar mantıklı bakıyor,biberon almadım ben ihtiyacım olur mu bilmiyorum.
Meme reddi olmasın diye kaşık biberon veya şırınga diyorlar. Meme olayı benim de çok kafamı karıştırıyor çünkü meme ucum yok, emmez diye çok tedirginim

Meme reddi olmasın diye kaşık biberon veya şırınga diyorlar. Meme olayı benim de çok kafamı karıştırıyor çünkü meme ucum yok, emmez diye çok tedirginim
Kaşık biberondan verim alamamış çok kişi okudum,ama beslenme şırıngasını göğüsten damlatmak ya da direkt verilecek cc olarak vermek baya öneriliyor.Benim de çok yok meme ucum pompa hemen çıkarıyormuş ihtiyaç halinde alırız olmadı ama ben en çok süt gelmemesinden biraz tedirgin oluyorum.O zaman mama vermek lazım olacak onu da nasıl verebiliriz en sağlıklısı onu düşünüyorum

Beslenme şırıngası dediğin normal şırıngadan farklı mı? Kimi memeyi bebeğin ağzına dayayıp yandan şırıngayı sokarak veriyor yani bebek memeyi emziğini sanarken şırıngadan ağzından akıyor. Bu var benim aklımda da. Muhtemelen sarılık olmasın diye mama vereceğiz çoğumuz zaten

Benzer bir durum yaşadım daha erken haftalarda. Hemen antibiyotik tedavisi yapıyorlar merak etmeyin içiniz rahat olsun sadece şu an doktorunuzla iletişime geçin. Hızlı bir antibiyotik tedavisiyle hemen düşer crp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…