Canım çilek bestlak damla kullanmıştı sütü hemen geldiDuaniza talibim adım Sümeyye oğlumun adı berktug
Doğum yapan arkadaslarim en gaz yapmayan Bebek maması önerisi lütfen çilek aklıma gelmedi yapanlar yardım edermisiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çilek bestlak damla kullanmıştı sütü hemen geldiDuaniza talibim adım Sümeyye oğlumun adı berktug
Doğum yapan arkadaslarim en gaz yapmayan Bebek maması önerisi lütfen çilek aklıma gelmedi yapanlar yardım edermisiniz
Sağlıkla kucağına al inşallah, dualarım seninle. Güzel haberlerini bekliyoruzKızlar öğleden sonra doğuma giriyorum
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahKızlar öğleden sonra doğuma giriyorum
Onları benden de istedi canım. 5 tüp kan aldılar bi de idrar tahlili. Ve aylardır geçmeyen idrar yolu enfeksiyonum eşliğinde yine doğuma gidicemkızlar doktorunuz doğum öncesi tahlillerde diğerlerinden farklı neler istedi bana crp aptt falan da eklemiş
Evet benden de istedi, saglik ocagi hepsini yapar mi, bugun gidip sorucam.kızlar doktorunuz doğum öncesi tahlillerde diğerlerinden farklı neler istedi bana crp aptt falan da eklemiş
Kolaylıkla geçsin canım benim sağlıkla kucağına alKızlar öğleden sonra doğuma giriyorum
İlk doğumsa kanala girdikten sonra 1-3 hafta sonra doğum oluyormuş. İlk doğum değilse kanala girdikten kısa süre sonra doğum başlıyormuş.
Benim ikinci doğumum ama diğeri de sezeryandı 39+2 de doğum yaptım ne sancım vardı ne bişey.Yok hemen olmuyor açılma. Benim geçen haftaki kontrolümde kanala girmeye başlamış demişti hatta yüzünü tam göremiyorduk alın kafasının üst kısmı pelvik kemiğinin içinde demişti. Ona rağmen açılmama falan bakmadı. Ama benim ilk gebeliğim ve nst deki sancılarıma yalancı kasılma demişti.
Ya bende 2 gündür hissediyorum aşırı batma. Birde evim dubleks merdivenden aşağı in çık baya hareketliyim ne kadar da dikkat etsemde acaba tetikliyor mu ki sonuçta zaman da yaklaştı.Benimki galiba iki haftadır filan kanalda canım, muayene de yapılmadı gerçi bana açılma için ama bir durum yok şu anda dün doktordaydım her şey iyi haftaya gel dedi
Gece uyumuşum uyuyana kadar çok fenaydı. Şimdi biraz başladı yine acile gidicez yine artacak gibi sankiNasıl oldunuz![]()
Sağlıkla gelsin canım Allah analı babalı büyütsünKızlar öğleden sonra doğuma giriyorum
Amin inşallahSağlıkla gelsin canım Allah analı babalı büyütsün![]()
Sağlıkla gelsin canım Allah analı babalı büyütsün![]()
Son haftalarda iş konusunda cok dikkat etmek gerek doğumu hızlandırıyor ağır iş hareket dikkat edin . Son haftalar mümkün olduğunca az hareket iş yapmak lazımYa bende 2 gündür hissediyorum aşırı batma. Birde evim dubleks merdivenden aşağı in çık baya hareketliyim ne kadar da dikkat etsemde acaba tetikliyor mu ki sonuçta zaman da yaklaştı.![]()
Aldım şimdi damla . Mama aldım ne olur ne olmaz hasta bezi depend yokmuş başka aldım internetten almıştım ama yetişmediCanım çilek bestlak damla kullanmıştı sütü hemen geldi
Aldım şimdi damla . Mama aldım ne olur ne olmaz hasta bezi depend yokmuş başka aldım internetten almıştım ama yetişmedi
Orkidin büyüklerinden de al burda onu önerenlerde olmuştu 5 numarası falan.Aldım şimdi damla . Mama aldım ne olur ne olmaz hasta bezi depend yokmuş başka aldım internetten almıştım ama yetişmedi
Canım sen nasıl oldun her şey yolunda mıCanım sağlıkla gelsin inşkolay olsun doğumun .
Sezeryan evet gece pedi aldım birde hasta bezi depend yokmuş başka marka . Onu zaten az birkaç tane kullanıyormuşuz pede geciyormusuzOrkidin büyüklerinden de al burda onu önerenlerde olmuştu 5 numarası falan.
Çok sancın var mı? Sezaryen mi olacaksın
Canım sen nasıl oldun her şey yolunda mı
aynı gündeyizGünaydın kızlar, bugün 37+3’yim. Sanki hiç doğurmayacakmışım gibi geliyoruykum vs hala gayet iyi, tabi ağırlaştık ama şu halime de bin şükür, bakalım ne zaman gelmek isteyecek piremsesim. Egzersiz grubumda bir ebe var sürekli ilk doğum 40. haftada olur diyor en son yumruk atacaktım
40+5 sonrası yay olur, bir de artık şişko olur. Şöyle fırt diye bir normal doğum hayalim var benim
![]()
ben yaptırdım hepsini aile hekimindeEvet benden de istedi, saglik ocagi hepsini yapar mi, bugun gidip sorucam.