Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    220
Ya bilmiyordum yenidoğanda yağılmadığını Serum fizyolojikle yumuşayıp akıyor demekki. Heralde yapa yapa alışırsın canım insan korkar tabi ilk yaparken.
Ama gerçekten can havliyle insan her şeyi yapabilirim diye düşünüyor. Geçen gece tıkandı burnu nefes alamıyor gibi oldu aspirasyon yaptık ama ucundakileri aldık bi cesaret gelmişti o sırada. Sen nasıl oldun canım

Gözünüz aydın Allah sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah

İdrar yolu enfeksiyonu olmadığım tek bi anım olmadı yani ne zaman test yapılsa hep yüksek oranda çıktı. Bazen yanma böbrek ağrısı eşlik etti bazen de hiç anlamadığım şekilde haberim bile yokken çıktı. Öyle böyle geçirdik ayları bakalım hepimiz sağlıcakla kavuşalım inşallah yavrularımıza

Benimki de kendi doğum günü 7 Kasım diye o günü istiyor. Sus diyorum daha çok var 7 Kasıma
Ayyy evet benimkide kasım dogumlu ya o yuzden
Ay canım iki gün uykusuzlukla nasıl dayandın normal doğum muydu? En korktuğum şey doğuma yorgun ve enerjisiz girmek Allah korusun. İnşallah sen de güzelce dinlenirsin bu gece.
Ben dogum olacagi gun hic belirtim olmadigi icin cok gezmistim canim aksam 21gibide ufak ufak belirtiler baslamisti, gece 00.00 da hastahaneye gittik sabah 6da vajinal dogurdum, tabi uykusuzluk falan o gunde hastahanede kaldim yine uykusuzluk emzirme, bakim izleri esim vardi yanimda aile buyuklerini istemedik, ertesi gunde zaten eve ciktik basladi zombili uykusuz gunler

Canım tebrik ederim allah analı babalı büyütsün
Damlayı günde 3 kez 20 damla şeklinde kullanabilirsin canım damlayı

Kızlar geceyi zor geçirdim. Benim kız karnımda durmadı resmen savaş verdi. Canım o kadar acıdı ki tepinmelerinden anlatamam. Vajinaya aşırı bir baskı oluşuyordu aynı zamanda. Hatta tuvalete kalktım batma hissinden yürüyemedim resmen. Yarın kontrolüm var diye dayandım ama kalan 17 gün nasıl geçecek gözüm çok korktu..

Gece enerji patlaması yaşıyorlar resmen ne yapsam da annemi uyandırsam der gibiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…