Kız onların yaptığı ne var ki ahsjsBen bişey yapamıcak gibiyim eşim uğraşacak artık. Kocama diyorumki senin işin de zor. Bebek olsun diye ayrı emek, çıksın diye ayrı emek
Hiç güzel olmuyor ya hem kurusun hem de göbekten bir şey gözükmüyor,Öylesine yapıyorsun gibi yapılıyor işte
Benim için şu anki işlevi uykuya dalmaya yardımcı olmasıBen bişey yapamıcak gibiyim eşim uğraşacak artık. Kocama diyorumki senin işin de zor. Bebek olsun diye ayrı emek, çıksın diye ayrı emek
O kesin kırkıncı haftaya girmişti. Belki oraya ulaşırsam ben de o parka giderim……..Ahahahhsg yaa bak anılarım depreşti nasıl geçmiş zaman dhdjdkd bende öyle yürümüyom
Ağrın azalması da iyi kuzum en azından biraz rahatlamışsındır, inşallah çabucak tıkanıklık da geçer de bi oh çekersin yaÖldürmeyen acı güçlendiriyo balım ajjsks
Düne göre daha iyiyim antibiyotik işe yaradı sanırım en azından ağrım azaldı ama tıkanıklık aynı
Uzun hırka giymeyi unutma shsjsldlO kesin kırkıncı haftaya girmişti. Belki oraya ulaşırsam ben de o parka giderim……..
Ayyy eşim diyor 31 ekim olmasın bir gun daha bekleHaftaya 39+3 e yine randevu verdi bana da haftaya görüşürüz dedi. İçimden dedim inşallah haftaya randevum gelmeden artık doğum için görüşürüzİnşallah bizim de öyle olur belirti olmayınca hiç gelmeyecekmiş gibi oluyor. 
Senin şuan doğum yakın o zaman anlatıklarına göre akıntın falan çoğalmış. Benim tam tersi iki üç haftadır akıntım azaldı onu da chatgbt ye sordum tabi hemenBebeğin başı doğum kanalına yerleşince akıntı gelmesi azalıyormuş. Bizimkinin iki haftadır kanalda. Nişan falan gelecek mi nasıl olacak hiçbir fikrim yok. 
Bende daha 8 haftalık falandım dolmuşta karnı burnunda bir kadına hamile olduğumu unutup yerimi vermiştim. Onu andım bugün ne güzel şimdi doğurdu rahatladı, ben onun yerine geçtim diyeO kesin kırkıncı haftaya girmişti. Belki oraya ulaşırsam ben de o parka giderim……..
Emzirmeden mendille siliveriyorsun kalmıyor hiçAma hiç emilmiyosa silmeden yıkamadan bebek nasıl emiyoo bi zararı olmaz demiüstünde temizleme gerektirmez diyor ya yine de içim rahat etmedi 
Benimki de kendi doğum günü 7 Kasım diye o günü istiyor. Sus diyorum daha çok var 7 KasımaAyyy eşim diyor 31 ekim olmasın bir gun daha beklekasım olsun diye darlıyor, bu gece cok igne altindayim 
Herseyi chatgbt ye soruyor esimde Allahtan rahat bir insanim yoksa smdiye bende dogurmustum evham panikten , nisan gelse net rahatliyorsun en azindan belli sancini bekliyorsun
Neyse ben uyuyayim gece dogurursam biraz uykumu alayim oglumda cok ters yakalanmistim 2 gece sıfır uykuydu, doguncada hic uyuyamadim zaten alistik zombi gibi dolanmaya, insallah bu bebis uykulu olur, saglik olsunda geciyor hep zahmetli gunler cok sukur
Amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımızaCanım sağlıkla al kucağına inşallah
Destek önemli. Destek istemekten çekinme. Ve bence dışarı cıkmak hava almakKızlar lohusalığı en hafif atlatmak için ne yapılmalı acaba,yakınlarınızdan filan duyduklarınız neler
İnşallah kuzum inşallahAğrın azalması da iyi kuzum en azından biraz rahatlamışsındır, inşallah çabucak tıkanıklık da geçer de bi oh çekersin ya
Ay canım iki gün uykusuzlukla nasıl dayandın normal doğum muydu? En korktuğum şey doğuma yorgun ve enerjisiz girmek Allah korusun. İnşallah sen de güzelce dinlenirsin bu gece.Ayyy eşim diyor 31 ekim olmasın bir gun daha beklekasım olsun diye darlıyor, bu gece cok igne altindayim 
Herseyi chatgbt ye soruyor esimde Allahtan rahat bir insanim yoksa smdiye bende dogurmustum evham panikten , nisan gelse net rahatliyorsun en azindan belli sancini bekliyorsun
Neyse ben uyuyayim gece dogurursam biraz uykumu alayim oglumda cok ters yakalanmistim 2 gece sıfır uykuydu, doguncada hic uyuyamadim zaten alistik zombi gibi dolanmaya, insallah bu bebis uykulu olur, saglik olsunda geciyor hep zahmetli gunler cok sukur
Gözün aydın canımKızlar doğurdum, azıcık kendime geleyim yazıcam size de bebişimi küvöze aldılar şekeri düşük çıktı dua edin bize
En önemlisi eş desteği tabiki anne eş dost desteğide önemli ama eşinin destek olması çok başka. Herkes evine gittiğinde eşinin 2 saat bebeğe bakıp senin dinlenmen bile mental olarak iyi gelecek.Kızlar lohusalığı en hafif atlatmak için ne yapılmalı acaba,yakınlarınızdan filan duyduklarınız neler
Bir yakınımın oğlunun da düşüktü canım kısa zamanda toparladı inşallah siz daha da kısa süre sonra kavuşursunuzKızlar doğurdum, azıcık kendime geleyim yazıcam size de bebişimi küvöze aldılar şekeri düşük çıktı dua edin bize
Herşeye normal diyor doktorlardEvet doktoruma sordum bugün normal dedi
Canım 40 ı beklemeden suni sancı sonrasına sezeryan mı dedi neden biraz daha kendi sancını beklemedii kilodan dolayımı benm bebişin kilosu çok yüksek değil doktorda bna 40 beklemicekmiş gibi konuştuda merak ettmKızlar iyi akşamlar 38+5 bugün kontrolde bebek 3800 gram çıktı normal doğum istiyorum doktor korkuttu iri dedi zorlanırsın dedi ben yinede denemek istediğimi söyledim pazartesi gün verdi suni sancı verecek olmazsa sezeryana dönecek benim gibi bebeği iri olan var mı ilk doğumum olucak korkuyorum çok zorlanırmıyım epiduralde yapacak normal olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?