Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Kızlar evi silip süpürecem korkuyorum temizlik yaptım doğum başladı diyenlerden dolayı. Cam silmediğimiz sürece bir şey olmaz dimi

Bişekilde çıkacak ya eninde sonunda Benim kendimi teselli ediş
Alttaki takvime göre aramızda 1 gün var senin yine kanala inmiş benimki kanalda bile değil 3600 demişti geçen hafta doktor kilo aldıracak şeyleri yemeyi bıraktığım halde normal alması gereken kiloyu alıyor bu gidişle normalde doğuramayacağım tek tesellim yanılma payı

Benimkinin kilosu da ölçülemiyor Allah bilir kaç kilo oldu. Kanala girince de hemen başlamıyormuş ki baksana örnek ben. Bazılarının tam doğum öncesi kanala giriyormuş. Bizim de yakındır en fazla iki haftaya öyle yada böyle doğacaklar.

İnşallah hayırlısıyla kolaylıkla gelsinler

Kızlar 5 gün oldu doğum yapalı 2900 gram fındık kadar bi kızım oldu çok şükür , hareket azalma kaynaklı sezeryan oldum , vajinal doğum diye yırtınsamda nasibimde yokmuş dikiş yerlerim biraz acıyor eğilip doğrulunca sancı da yapıyor arada umarım oda en kısa sürede geçer … Allahım bekleyenlere de en kısa sürede hayırlısıyla kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah

Öldüm öldüm dirildim. Üçüncüde etti hareket artık. Takip et çarşamba gel tekrar NST çektir dedi. Şimdi de evde yatarken hareket ediyor. Çocuk konfor alanından çıkınca utanıyor galiba. Çok yoruldum saatlerdir. En son evimi falan sordu uzakta olsa yatış verecekti sanırım

Nerde yaşıyorsunuz devlet hastanesi mi şu an gittiğiniz yer? Aynen ben de şimdi gircem nstye eminim aynısı olacak

Bak evde hareketlenmiş demekki o an öyle denk geldi bir sorun yok. Çarşamba günü güzelce yemeğini ye tam nst öncesi de bir çikolata boşuna strese sokmasın seni

Benim kız da küçük olacak galiba ölçüler hala geri sadece uzunluk haftasıyla uyumlu tahmini 3 kilo dedi doktor

Kızlar emzirme yastığı olarak bu şişkin olanlar mı kullanışlı yoksa daha önce dokulu olanlar mı

Şimdi alacaktım e bebekte iki çeşit ürün var. Biri Kalın pofuduk 550 TL. Diğeri daha ince 300 TL . Kullanışlı olsun istiyorum. Daha önce hiç kullanmadım. Fikir alıp öyle alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…