Bişekilde çıkacak ya eninde sonundaKuşlar bence de alın artık ahanna
Alttaki takvime göre aramızda 1 gün var senin yine kanala inmiş benimki kanalda bile değil 3600 demişti geçen hafta doktor kilo aldıracak şeyleri yemeyi bıraktığım halde normal alması gereken kiloyu alıyor bu gidişle normalde doğuramayacağım tek tesellim yanılma payıBişekilde çıkacak ya eninde sonundaBenim kendimi teselli ediş
Pencereme baktığım ilk an gördüğüm şeye bak. Bu bir işaret olabilir mi.Kuşlar bence de alın artık ahanna
Benimkinin kilosu da ölçülemiyor Allah bilir kaç kilo oldu. Kanala girince de hemen başlamıyormuş ki baksana örnek ben. Bazılarının tam doğum öncesi kanala giriyormuş. Bizim de yakındır en fazla iki haftaya öyle yada böyle doğacaklar.Alttaki takvime göre aramızda 1 gün var senin yine kanala inmiş benimki kanalda bile değil 3600 demişti geçen hafta doktor kilo aldıracak şeyleri yemeyi bıraktığım halde normal alması gereken kiloyu alıyor bu gidişle normalde doğuramayacağım tek tesellim yanılma payı
İnşallah hayırlısıyla kolaylıkla gelsinlerBenimkinin kilosu da ölçülemiyor Allah bilir kaç kilo oldu. Kanala girince de hemen başlamıyormuş ki baksana örnek ben. Bazılarının tam doğum öncesi kanala giriyormuş. Bizim de yakındır en fazla iki haftaya öyle yada böyle doğacaklar.
Kuşlar seni almaya gelmişPencereme baktığım ilk an gördüğüm şeye bak. Bu bir işaret olabilir mi.
Öldüm öldüm dirildim. Üçüncüde etti hareket artık. Takip et çarşamba gel tekrar NST çektir dedi. Şimdi de evde yatarken hareket ediyor. Çocuk konfor alanından çıkınca utanıyor galiba. Çok yoruldum saatlerdir. En son evimi falan sordu uzakta olsa yatış verecekti sanırımUykucu ya sana da son haftalarda heyecan yaptırdıSenin hareketlendiren bir müziğin vardı dinleyince işe yarıyordu açıp karnına doğru yaklaştırsan telefonu belki o da işe yarar. Kilosunu doğru ölçebildi mi o konuda ne dedi. Benim doktorum doğru ölçemiyoruz bundan sonra ölçemeyiz diyor kafası biraz kanalda diye.
Bende de oldu geçen o ya sabaha kadar hareketten uyutmayan kız nst de durdu öyle doktor da yeniden istedi çok zaman kaybettik boş yere bekledik hep. Halbuki bana sorsalar yarım saat 1 saatlık etmediğini biliyorum sadece amayemek yiyormuşsun eder gidince
Nerde yaşıyorsunuz devlet hastanesi mi şu an gittiğiniz yer? Aynen ben de şimdi gircem nstye eminim aynısı olacakÖldüm öldüm dirildim. Üçüncüde etti hareket artık. Takip et çarşamba gel tekrar NST çektir dedi. Şimdi de evde yatarken hareket ediyor. Çocuk konfor alanından çıkınca utanıyor galiba. Çok yoruldum saatlerdir. En son evimi falan sordu uzakta olsa yatış verecekti sanırım
Tebrik ederim canım gözünüz aydınKızlar ben doğurdummm ay parçası bi bebişim oldu bembeyaz3 kilo doğdu tosun değilmiş minicik bişey İkimiz de iyiyiz sonra detay vercemmmm
Bak evde hareketlenmiş demekki o an öyle denk geldi bir sorun yok. Çarşamba günü güzelce yemeğini ye tam nst öncesi de bir çikolata boşuna strese sokmasın seniÖldüm öldüm dirildim. Üçüncüde etti hareket artık. Takip et çarşamba gel tekrar NST çektir dedi. Şimdi de evde yatarken hareket ediyor. Çocuk konfor alanından çıkınca utanıyor galiba. Çok yoruldum saatlerdir. En son evimi falan sordu uzakta olsa yatış verecekti sanırım
Ayy hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallahKızlar ben doğurdummm ay parçası bi bebişim oldu bembeyaz3 kilo doğdu tosun değilmiş minicik bişey İkimiz de iyiyiz sonra detay vercemmmm
Aramızda 5 gün var bana da çok iri bekleme 3kilo civarı doğar dediBenim kız da küçük olacak galiba ölçüler hala geri sadece uzunluk haftasıyla uyumlutahmini 3 kilo dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?